Hrvati premlatili Grobare
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvati premlatili Grobare
Gde su mogli pobeći? Nemaju gde da pobegnu iz kaveza. Dobro su i prošli. Sada im sledi zatvor do 12 godina.vuksadinare wrote:grobari namlatili grobari jes da su placenici ali grobarski..drugo dobro su se drzali..nisu pichke..posteno odradili 'posao'..mogli su pobjec..jbg rizik posla...zare?...kakav zare picka od covjeka....nikad u otvorenom fightu...jedan na jedan je bjezao od pok.armanda iz torcide..1987 godine...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja se ne izvlačim već se uvlačim.maggie13 wrote:Ne izvlaci se vise, vec si se odao :-Pdzango wrote:Ne znam da li je jedini. Ja na primer ne volim Hrvate ali volim Hrvatice.maggie13 wrote:Njegov problem, ali ispada da nije jedini.dzango wrote:Ja sam protiv nasilja. Nek se ljudi vole. Eto, Žare voli Hrvate.maggie13 wrote:
Lako za Engleze i njihove emocije, pitanje je kakve su tvoje..obzirom koliko si puta spomenuo.
Nemoj se ljutit ali jasno ti je zasto si sumnjiv.
@`@
:-D
2014-04-19
Misliš sve po redu, pa šta bude?Leviathan2 wrote:jebga dzangara, takva uvlakacka politika pola pola ti nece pomoci da zbaris megi, jedino iskreno i muski
sto na umu to na drumu
nemos djelit
kak kazu zagorci, ni vrit nit mimo
2014-04-19
jebote..hrvati pa hrvati..bilo sest hrvata od kojih pet na stadionu..sto je sa ostalih 25 uhicenih...ne smije se reci rusi,bugari,grci...jebem ti kao da je sest hrvata pokorilo jug..beograd..pa se o njima pise kao komandosima...paranoja.....malo je falilo da uspli da znackari ili drukeri nisu u panici viknuli 'cigani'...a sami su bivsi uzgred...pa ih spasili obicni navijaci...pederski nema sto...ali vandali i jangeri porucili tek tarapana pocinje prema znacarskim pickama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne znam ja nista. Evo, stariji i pametniji levi sto ti kaze :-Ddzango wrote:Ja se ne izvlačim već se uvlačim.maggie13 wrote:Ne izvlaci se vise, vec si se odao :-Pdzango wrote:Ne znam da li je jedini. Ja na primer ne volim Hrvate ali volim Hrvatice.maggie13 wrote:Njegov problem, ali ispada da nije jedini.dzango wrote:
Ja sam protiv nasilja. Nek se ljudi vole. Eto, Žare voli Hrvate.
:-D
2014-04-12
jastreb wrote:http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/video-procurila-sokantna-snimka-pogledajte-kako-srpski-policajci-postrojavaju-unakazene-hrvate-1106459/
Evo već se javljaju i kreteni sa hrvatske strane koji se tobože zgražaju nad brutalnim tretmanom srpskih specijalaca prema "unakaženim Hrvatima".
To je još jedan dokaz i svjedoćanstvo o vijekovnoj i sveprisutnoj velikosrpskoj opasnosti i trajnoj prijetnji Hrvatskoj i hrvatskim braniteljima.
crvenkasti-
2014-04-17
Svjedocanstva, je li, neznalico ;-Dcrvenkasti wrote:jastreb wrote:http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/video-procurila-sokantna-snimka-pogledajte-kako-srpski-policajci-postrojavaju-unakazene-hrvate-1106459/
Evo već se javljaju i kreteni sa hrvatske strane koji se tobože zgražaju nad brutalnim tretmanom srpskih specijalaca prema "unakaženim Hrvatima".
To je još jedan dokaz i svjedoćanstvo o vijekovnoj i sveprisutnoj velikosrpskoj opasnosti i trajnoj prijetnji Hrvatskoj i hrvatskim braniteljima.
2014-04-12
Ne ti njega zezat, on je po novom naše cvetje.maggie13 wrote:Svjedocanstva, je li, neznalico ;-Dcrvenkasti wrote:jastreb wrote:http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/video-procurila-sokantna-snimka-pogledajte-kako-srpski-policajci-postrojavaju-unakazene-hrvate-1106459/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Voli on to, onda mogu ;-)Eroo wrote:Ne ti njega zezat, on je po novom naše cvetje.maggie13 wrote:Svjedocanstva, je li, neznalico ;-Dcrvenkasti wrote:jastreb wrote:http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/video-procurila-sokantna-snimka-pogledajte-kako-srpski-policajci-postrojavaju-unakazene-hrvate-1106459/
2014-04-12
eto, imace sta pricat unucima
..onda je tvoj dida njega zapalija sakon unos..
..onda je tvoj dida njega zapalija sakon unos..
2014-04-19
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Torcida i Armada zašorali Grobare na Malti
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Delije iz sume napali Grobare palicama,kaisima,bakljama nakon utakmice Partizan-Vojvodina.Hrpa ozljedjenih.
» mi hrvati
» mi hrvati !
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Delije iz sume napali Grobare palicama,kaisima,bakljama nakon utakmice Partizan-Vojvodina.Hrpa ozljedjenih.
» mi hrvati
» mi hrvati !
Page 5 of 5