Hrvati premlatili Grobare
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvati premlatili Grobare
http://www.telegraf.rs/sport/navijaci/2919652-hrvatski-huligan-sa-derbija-je-poznati-mma-borac-umlatio-ga-od-batina-i-bivsi-rival-stosica-koga-je-srbin-surovo-premlatio-u-rijeci-video
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/zakon-huligana-zasto-su-prebijeni-na-derbiju-bili-potom-svuceni-do-gole-koze/z854tww
2014-08-25
Naprednjački potpis. Odakle navijačima nečija lična karta? Sve grđe od grđeg.pizzon wrote:nfromer | 14.12.2017. | 17:20
"GROBARI" SE OGLASILI: Navijači Partizana otkrili ko su ljudi koje su prebili i skinuli gole!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jel ubilo vuka? Cujem da su neki dalmosi ..dzango wrote:Naprednjački potpis. Odakle navijačima nečija lična karta? Sve grđe od grđeg.pizzon wrote:nfromer | 14.12.2017. | 17:20
"GROBARI" SE OGLASILI: Navijači Partizana otkrili ko su ljudi koje su prebili i skinuli gole!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neka prljava igra...
Ne zna se ni dalje sta je pozadina.
Rekla, kazala.
Rekla, kazala.
2014-08-25
Vuk je dobio po lampiSerbinho-3 wrote:Neka prljava igra...
Rekla, kazala.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zvezda obeležila uspešnu 2017. godinu
14.12.2017 22:07Fudbalski klub Crvena zvezda obeležio je večeras uspešnu 2017. godinu u kojoj su crveno-beli prvi put posle 25 godina izborili proleće u Evropi. Foto TANJUG - Rade Prelić
Guest- Guest
Veseli Decembar. Deca se malo zaigrala.Serbinho-3 wrote:Neka prljava igra...
Rekla, kazala.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Hrvatska kultura
Mlaćenja ..
ajd glavno da surađuju Srbi i Hrvati
Kad ja spomenem bratstvo i jedinstvo onda se pljuje
Evo vam
Batine i jedinstvo
Mlaćenja ..
ajd glavno da surađuju Srbi i Hrvati
Kad ja spomenem bratstvo i jedinstvo onda se pljuje
Evo vam
Batine i jedinstvo
Sledeci put bolje da se spremite i obavezno da uletite, i na jug i na sever...A ne da se manekeniste samo.vuksadinare wrote:ma kakvi dileri..torcida..ravno 350 komada dio obucen u grobarske duksice dio u ciganske...da je uspjelo kako je planirano bio bi to haos svetskih razmera...ovo je osveta za podjebavanje i sarade po splitu hajduk srbija...dzango wrote:Gkupost. Kod jednog od uhapšenih se na slici jasno vidi kaiš JF. To znači da ALCZ nije napadao već bio na šipci. Taj što je pisao komentar nema veze sa životom. Ujke su ubijene za sve pare i imali su sreće da ovi nisu znali odakle su inače bi ih u kesama vraćali.t Dobro je da nema mrtvih. Idiotska dilerska posla. Neča to veze ni sa navijačima, ni sa nacijama.gargamel0101 wrote:Kmentar ispod clanka>
"[size=48]Ovaj najveći i najdeblji na snimci je iz Splita, a po forumima se piše da je dio ekipe starog Alcatraza, zajedno s podgrupom Vandali koja je bliska njima + plaćenici iz Hrvatske, Makedonije i Grčke ušla na tribinu kako bii[/size][size=48]i preuzela kontrolu od trenutačno vodeće ekipe Grobara Young Boysa, dijela nekadašnjih tzv. “Zabranjenih”. Uglavnom, tko kontrolira tribinu od tih svih silnih grupa i podgrupa Grobara, taj ima kontrolu i nad tržištem narkotika u Begradu, pa i šire. Ovi iz Hrvatske koji su uhićeni, nitko nije ispod 100 kila i unajmljeni su jer su fizički spremni i izgledaju opasno i kako se priča dobro su obavljali svoj posao, bili su na crti, gotovo je razbijena grupa Grobara koja je držala tribinu, a onda su krenuli neutralni navijači koji su mislili da su ih delije napale, strani plaćenici ostali na crti, a Srbi koji su ih unajmili pobjegli.[/size]"
Smradovi četnički! Po ovoj hladnoći oni skinuli naše branitelje do gola.
crvenkasti-
2014-04-17
Ćuti da nije bio Žare. Tek bi onda najebali. Bukvalno.crvenkasti wrote:Smradovi četnički! Po ovoj hladnoći oni skinuli naše branitelje do gola.
2014-04-19
Navijačke grupe treba ukinuti. One su proizvod 80-tih godina 20.stoljeća i kao takve su potpuno preveziđene.
To je bio talijanski izum (brigate Rosso-nerre ,Red devils i slične gluparije),a čak ni tamo tih gluparija više nema.
Prolazni hit koji je korijenje pustio samo na Balkanu.
Jedini koji je o tome progovorio bio je Piksi prije 10-tak godina i koji je izjavio isto ovo što i ja sada. Te idiotske grupacije pa ma kako se one zvale treba ukinuti.
To je bio talijanski izum (brigate Rosso-nerre ,Red devils i slične gluparije),a čak ni tamo tih gluparija više nema.
Jedini koji je o tome progovorio bio je Piksi prije 10-tak godina i koji je izjavio isto ovo što i ja sada. Te idiotske grupacije pa ma kako se one zvale treba ukinuti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
No kod nas to nema šanse. Evo u Rijeci im je Armada prva,pa tek onda Rijeka,a isto je i u Splitu sa Torcidom,ili u ZG sa BBB.
O kako je to nekada bilo ljepše kada su navijači jednog kluba bili jednostavno navijaači Rijeke,ili Hajdukovci,Partizanovci i sl.
O kako je to nekada bilo ljepše kada su navijači jednog kluba bili jednostavno navijaači Rijeke,ili Hajdukovci,Partizanovci i sl.
2014-04-22
Vele na Večernjem da su plaćeni 10 000 oira po glavi, mada mislim da bi oni to odradili i pro bono ili samo za marendu...
Ili da murija radi svoj posao.jastreb wrote:Navijačke grupe treba ukinuti. One su proizvod 80-tih godina 20.stoljeća i kao takve su potpuno preveziđene.
2014-04-19
Murija svakako treba raditi svoj posao,ali ovim navijačkim grupama nogomet gubi.dzango wrote:Ili da murija radi svoj posao.jastreb wrote:Navijačke grupe treba ukinuti. One su proizvod 80-tih godina 20.stoljeća i kao takve su potpuno preveziđene.
Umjesto da su na prvome mjestu klub i igrači,ovdje se u prvi plan stavljaju grupe,pa na kraju ispada da je ono što se događa na terenu u drugome planu.
To je isto kao i da svaka reprezentacija ima svoju grupu i da onda naijači Hrvatske koji su se (karikiram) nazvali "Domagoji" umjesto da viču "Hrvatska,Hrvatska! urlaju "Domagoys,Domagoys!".
To je kretenizam,bato,teška debilana. Ja bih to sve pod mač bato!
2014-04-22
Ja bi da murija pohapski dilere. A ne bi bilo loše ni lopove u upravama klubova. Umesto toga imamo simbiozu istih.jastreb wrote:Murija svakako treba raditi svoj posao,ali ovim navijačkim grupama nogomet gubi.dzango wrote:Ili da murija radi svoj posao.jastreb wrote:Navijačke grupe treba ukinuti. One su proizvod 80-tih godina 20.stoljeća i kao takve su potpuno preveziđene.
Umjesto da su na prvome mjestu klub i igrači,ovdje se u prvi plan stavljaju grupe,pa na kraju ispada da je ono što se događa na terenu u drugome planu.
To je isto kao i da svaka reprezentacija ima svoju grupu i da onda naijači Hrvatske koji su se (karikiram) nazvali "Domagoji" umjesto da viču "Hrvatska,Hrvatska! urlaju "Domagoys,Domagoys!".
To je kretenizam,bato,teška debilana. Ja bih to sve pod mač bato!
2014-04-19
To bi navijači sami trebali srediti. Znači kad na Jugu vidite dilera,odma pod mač,bato! Znači svaki kojemu je droga,politika,para,ili nešto drugo preče od Partizana,sa njime pod mač.dzango wrote:
Ja bi da murija pohapski dilere. A ne bi bilo loše ni lopove u upravama klubova. Umesto toga imamo simbiozu istih.
Koliko ja pratim nogomet znam da je nekad na Jugu bio zakon ono što kaže Vukotić. I nema tu...
A danas vidim da imate nekoliko suprtostavljenih frakcija sa kretenskim imenima koja veze sa nogometom nemaju.
2014-04-22
jastreb wrote:To bi navijači sami trebali srediti. Znači kad na Jugu vidite dilera,odma pod mač,bato! Znači svaki kojemu je droga,politika,para,ili nešto drugo preče od Partizana,sa njime pod mač.dzango wrote:
Ja bi da murija pohapski dilere. A ne bi bilo loše ni lopove u upravama klubova. Umesto toga imamo simbiozu istih.
Koliko ja pratim nogomet znam da je nekad na Jugu bio zakon ono što kaže Vukotić. I nema tu...
A danas vidim da imate nekoliko suprtostavljenih frakcija sa kretenskim imenima koja veze sa nogometom nemaju.
Ne možeš da ih skloniš kada imaju oružje, podršku uprave i murije. Nije na navijačima da istražuju ko je šta i zašto je tu. Na tribini su svi isti. Posao murije je da ih skloni i sa stadiona i sa ulica. Šta osvedočeni diler radi na slobodi? Umesto da bude iza rešetaka, ovaj još ima podršku ljudi u klubu, murije i političara.
2014-04-19
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Torcida i Armada zašorali Grobare na Malti
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Delije iz sume napali Grobare palicama,kaisima,bakljama nakon utakmice Partizan-Vojvodina.Hrpa ozljedjenih.
» mi hrvati
» mi hrvati !
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Delije iz sume napali Grobare palicama,kaisima,bakljama nakon utakmice Partizan-Vojvodina.Hrpa ozljedjenih.
» mi hrvati
» mi hrvati !
Page 2 of 5