Hrvati premlatili Grobare
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvati premlatili Grobare
Primijetili smo da ga previse spominjes.dzango wrote:Duša od čoveka. Mnogo voli vas Hrvate.crvenkasti wrote:Tko ti je taj Žare?
K'o da ti je uzor.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
a zato je imao u potpisu, ispod avatara, pod lokaciju - alcatrazvuksadinare wrote:tko ce poslat pomoc iz hrvatske 'znackarima' tj ovim iz podgrupe alcatraz kojima pripada i kolega bracala....bbb-ovcima mamicevcima sa kojima je u ok odnosima ko jos neki znackari....ahahahaha....
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:a zato je imao u potpisu, ispod avatara, pod lokaciju - alcatrazvuksadinare wrote:tko ce poslat pomoc iz hrvatske 'znackarima' tj ovim iz podgrupe alcatraz kojima pripada i kolega bracala....bbb-ovcima mamicevcima sa kojima je u ok odnosima ko jos neki znackari....ahahahaha....
Vi'š ti, Hrvti su pravi saveznici, Grci i Bugari im pobjegli čim je zagustilo.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
al majko mila, ni u ratu ne bi bili tako krvaviEroo wrote:Noor wrote:a zato je imao u potpisu, ispod avatara, pod lokaciju - alcatrazvuksadinare wrote:tko ce poslat pomoc iz hrvatske 'znackarima' tj ovim iz podgrupe alcatraz kojima pripada i kolega bracala....bbb-ovcima mamicevcima sa kojima je u ok odnosima ko jos neki znackari....ahahahaha....
budale, nisu za drugo.
2017-10-06
Kako ne bi sa takvom istorijom izčmeđu njega i tovara. I Engezi se isčuđavali tolikim emocijamamaggie13 wrote:Primijetili smo da ga previse spominjes.dzango wrote:Duša od čoveka. Mnogo voli vas Hrvate.crvenkasti wrote:Tko ti je taj Žare?
K'o da ti je uzor.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dobro su prošli.Noor wrote:al majko mila, ni u ratu ne bi bili tako krvaviEroo wrote:Noor wrote:a zato je imao u potpisu, ispod avatara, pod lokaciju - alcatrazvuksadinare wrote:tko ce poslat pomoc iz hrvatske 'znackarima' tj ovim iz podgrupe alcatraz kojima pripada i kolega bracala....bbb-ovcima mamicevcima sa kojima je u ok odnosima ko jos neki znackari....ahahahaha....
budale, nisu za drugo.
2014-04-19
Noor wrote:al majko mila, ni u ratu ne bi bili tako krvaviEroo wrote:Noor wrote:a zato je imao u potpisu, ispod avatara, pod lokaciju - alcatrazvuksadinare wrote:tko ce poslat pomoc iz hrvatske 'znackarima' tj ovim iz podgrupe alcatraz kojima pripada i kolega bracala....bbb-ovcima mamicevcima sa kojima je u ok odnosima ko jos neki znackari....ahahahaha....
budale, nisu za drugo.
pa ko im kriv. Jesu se išli tuć, i to sred neprijateljskog teritorija? Dobili po pički i šta se sad žale?
pa zato i kažem, ni nisu za drugo...marcellus wrote:Noor wrote:al majko mila, ni u ratu ne bi bili tako krvaviEroo wrote:Noor wrote:a zato je imao u potpisu, ispod avatara, pod lokaciju - alcatrazvuksadinare wrote:tko ce poslat pomoc iz hrvatske 'znackarima' tj ovim iz podgrupe alcatraz kojima pripada i kolega bracala....bbb-ovcima mamicevcima sa kojima je u ok odnosima ko jos neki znackari....ahahahaha....
budale, nisu za drugo.
pa ko im kriv. Jesu se išli tuć, i to sred neprijateljskog teritorija? Dobili po pički i šta se sad žale?
2017-10-06
Lako za Engleze i njihove emocije, pitanje je kakve su tvoje..obzirom koliko si puta spomenuo.dzango wrote:Kako ne bi sa takvom istorijom izčmeđu njega i tovara. I Engezi se isčuđavali tolikim emocijamamaggie13 wrote:Primijetili smo da ga previse spominjes.dzango wrote:Duša od čoveka. Mnogo voli vas Hrvate.crvenkasti wrote:Tko ti je taj Žare?
K'o da ti je uzor.
Nemoj se ljutit ali jasno ti je zasto si sumnjiv.
@`@
2014-04-12
Ja sam protiv nasilja. Nek se ljudi vole. Eto, Žare voli Hrvate.maggie13 wrote:Lako za Engleze i njihove emocije, pitanje je kakve su tvoje..obzirom koliko si puta spomenuo.dzango wrote:Kako ne bi sa takvom istorijom izčmeđu njega i tovara. I Engezi se isčuđavali tolikim emocijamamaggie13 wrote:Primijetili smo da ga previse spominjes.dzango wrote:Duša od čoveka. Mnogo voli vas Hrvate.crvenkasti wrote:Tko ti je taj Žare?
K'o da ti je uzor.
@`@
2014-04-19
Svi živi a i dupe su sačuvli. Valjda.marcellus wrote:Noor wrote:al majko mila, ni u ratu ne bi bili tako krvaviEroo wrote:Noor wrote:a zato je imao u potpisu, ispod avatara, pod lokaciju - alcatrazvuksadinare wrote:tko ce poslat pomoc iz hrvatske 'znackarima' tj ovim iz podgrupe alcatraz kojima pripada i kolega bracala....bbb-ovcima mamicevcima sa kojima je u ok odnosima ko jos neki znackari....ahahahaha....
budale, nisu za drugo.
2014-04-19
Njegov problem, ali ispada da nije jedini.dzango wrote:Ja sam protiv nasilja. Nek se ljudi vole. Eto, Žare voli Hrvate.maggie13 wrote:Lako za Engleze i njihove emocije, pitanje je kakve su tvoje..obzirom koliko si puta spomenuo.dzango wrote:Kako ne bi sa takvom istorijom izčmeđu njega i tovara. I Engezi se isčuđavali tolikim emocijamamaggie13 wrote:Primijetili smo da ga previse spominjes.dzango wrote:
Duša od čoveka. Mnogo voli vas Hrvate.
K'o da ti je uzor.
@`@
:-D
2014-04-12
Ne znam da li je jedini. Ja na primer ne volim Hrvate ali volim Hrvatice.maggie13 wrote:Njegov problem, ali ispada da nije jedini.dzango wrote:Ja sam protiv nasilja. Nek se ljudi vole. Eto, Žare voli Hrvate.maggie13 wrote:Lako za Engleze i njihove emocije, pitanje je kakve su tvoje..obzirom koliko si puta spomenuo.dzango wrote:Kako ne bi sa takvom istorijom izčmeđu njega i tovara. I Engezi se isčuđavali tolikim emocijamamaggie13 wrote:
Primijetili smo da ga previse spominjes.
K'o da ti je uzor.
@`@
2014-04-19
Ne izvlaci se vise, vec si se odao :-Pdzango wrote:Ne znam da li je jedini. Ja na primer ne volim Hrvate ali volim Hrvatice.maggie13 wrote:Njegov problem, ali ispada da nije jedini.dzango wrote:Ja sam protiv nasilja. Nek se ljudi vole. Eto, Žare voli Hrvate.maggie13 wrote:Lako za Engleze i njihove emocije, pitanje je kakve su tvoje..obzirom koliko si puta spomenuo.dzango wrote:
Kako ne bi sa takvom istorijom izčmeđu njega i tovara. I Engezi se isčuđavali tolikim emocijama
@`@
2014-04-12
jebga dzangara, takva uvlakacka politika pola pola ti nece pomoci da zbaris megi, jedino iskreno i muski
sto na umu to na drumu
nemos djelit
kak kazu zagorci, ni vrit nit mimo
sto na umu to na drumu
nemos djelit
kak kazu zagorci, ni vrit nit mimo
grobari namlatili grobari jes da su placenici ali grobarski..drugo dobro su se drzali..nisu pichke..posteno odradili 'posao'..mogli su pobjec..jbg rizik posla...zare?...kakav zare picka od covjeka....nikad u otvorenom fightu...jedan na jedan je bjezao od pok.armanda iz torcide..1987 godine...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Daklem , prije par mjeseci, tjedana, neki vodeci srpski politicar kaze malcu iz DNRH da treba da navija za pravi klub, kao zvezda ili partizan.Sada kada grupa maloumnika zdusno navija, ne valja. Dosli ljudi sa glavom u torbi da navijaju za svoje favorite i ne valja. Zbunjola i mozak od dvije bosanske.....
2014-04-14
Bilo kako bilo puno prasine se diglo oko spontanog navijackog okupljanja. Koliko se sjecam u BiH se desilo "spontano" okupljanje 800 navijaca(Horde zla) u gradicu od 5 000 stanovnika. Sve spontano. Kao i logori u zadnjem ratu. Jebi ga , slucajno se okupili. Rezultat.Jedan mrtav, osumnjicene izvukao sa neprijateljske teritorije federalni ministar i u svome autu prevezao do Sarajva. Kila mozga i dalje ista cijena....
2014-04-14
Steta sto im je samo jedan stradao tad...vise srece drugi put....
darth_vader-
2014-04-17
http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/video-procurila-sokantna-snimka-pogledajte-kako-srpski-policajci-postrojavaju-unakazene-hrvate-1106459/
Evo već se javljaju i kreteni sa hrvatske strane koji se tobože zgražaju nad brutalnim tretmanom srpskih specijalaca prema "unakaženim Hrvatima".
Evo već se javljaju i kreteni sa hrvatske strane koji se tobože zgražaju nad brutalnim tretmanom srpskih specijalaca prema "unakaženim Hrvatima".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gde su mogli pobeći? Nemaju gde da pobegnu iz kaveza. Dobro su i prošli. Sada im sledi zatvor do 12 godina.vuksadinare wrote:grobari namlatili grobari jes da su placenici ali grobarski..drugo dobro su se drzali..nisu pichke..posteno odradili 'posao'..mogli su pobjec..jbg rizik posla...zare?...kakav zare picka od covjeka....nikad u otvorenom fightu...jedan na jedan je bjezao od pok.armanda iz torcide..1987 godine...
2014-04-19
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Torcida i Armada zašorali Grobare na Malti
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Delije iz sume napali Grobare palicama,kaisima,bakljama nakon utakmice Partizan-Vojvodina.Hrpa ozljedjenih.
» mi hrvati
» mi hrvati !
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Delije iz sume napali Grobare palicama,kaisima,bakljama nakon utakmice Partizan-Vojvodina.Hrpa ozljedjenih.
» mi hrvati
» mi hrvati !
Page 4 of 5