Feminizam je riječ godine
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Feminizam je riječ godine
da, to je jos gore, u pmmaggie13 wrote:Pocnemo li govorit drugacije, mogli bismo postat ocajni :-DLeviathan2 wrote:aha, ako se tjesimo :Dmaggie13 wrote:Tek te cekaju najbolje godine..;-)Leviathan2 wrote:ma ebes to, kad zamislim da bi trebao zivjet ko pradjed, a vec sad mi pun nos svega, umoran sammaggie13 wrote:
Imas zahvalnu genetiku..dobro je to..:-)
al ok je, zacrtao sam jos dvije godine i nazad u pleme, lezanje pod sljivom i branje gljiva te sitni hobiji, taman da dovrsim hobit kucu :D
Eto, di ces bolje..mir, tisina, po svom gustu..:-)Leviathan2 wrote:da, to je jos gore, u pmmaggie13 wrote:Pocnemo li govorit drugacije, mogli bismo postat ocajni :-DLeviathan2 wrote:aha, ako se tjesimo :Dmaggie13 wrote:Tek te cekaju najbolje godine..;-)Leviathan2 wrote:
ma ebes to, kad zamislim da bi trebao zivjet ko pradjed, a vec sad mi pun nos svega, umoran sam
al ok je, zacrtao sam jos dvije godine i nazad u pleme, lezanje pod sljivom i branje gljiva te sitni hobiji, taman da dovrsim hobit kucu :D
2014-04-12
kad bi muškarci znali kako je lijepo biti žena, momentalno bi promijenili spolLeviathan2 wrote:bah, flustrirani ljudi svasta izmisljaju pa i feminizam izmedju ostalog,
uglavnom zene nemaju nikakovu koristi od tih feministica osim njih samih
a ratoborne feministice se ubile da nam tu ljepotu pod svaku cijenu smanje ili oduzmu
neva- Posts : 4367
2014-04-12
U nase doba je zaista bolje biti zena.
2014-04-12
ja o tomu nisam nikad razmisljao tako, jednostavno nisamNeve wrote:kad bi muškarci znali kako je lijepo biti žena, momentalno bi promijenili spolLeviathan2 wrote:bah, flustrirani ljudi svasta izmisljaju pa i feminizam izmedju ostalog,
a ratoborne feministice se ubile da nam tu ljepotu pod svaku cijenu smanje ili oduzmu
da sam rodjen ko zensko vjerovatno se nebi pitao
ispao sam musko i ok, nit vidim neku prednost niti manjak
naravno nisam se nikad uzbudjivao o cem drugi razmisljaju, svatko ima prirodni poredak i meni je ok,
a ta shema kome je ljepse bolje il ko ima vise prava, bezvezno takmicenje koji vodi u neke jos gluplje ekstremizme
kod mene u plemenu je zena uvijek bila jednaka muskarcu, osim u eventualnim stvarima koje su radi same konstitucije vise pogodne da ih muskarci obave
sve ostalo je trlababalan
baš tako, al ne damo seNeve wrote:kad bi muškarci znali kako je lijepo biti žena, momentalno bi promijenili spolLeviathan2 wrote:bah, flustrirani ljudi svasta izmisljaju pa i feminizam izmedju ostalog,
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Mozda je ovo sustina današnjeg feminizma
Uvijek je feminizam ugrožavajući za muski rod
Uvijek
I zato se dizu na sve 4 kad zid se zene u bilo kom obliku organiziraju
Uvijek je feminizam ugrožavajući za muski rod
Uvijek
I zato se dizu na sve 4 kad zid se zene u bilo kom obliku organiziraju
Cultural Superiority
About half of Americans (49%) and Germans (47%) agree with the statement, “Our people are not perfect, but our culture is superior to others;” 44% in Spain share this view. In Britain and France, only about a third or fewer (32% and 27%, respectively) think their culture is better than others.
While opinions about cultural superiority have remained relatively stable over the years in the four Western European countries surveyed, Americans are now far less likely to say that their culture is better than others; six-in-ten Americans held this belief in 2002 and 55% did so in 2007. Belief in cultural superiority has declined among Americans across age, gender and education groups.
As in past surveys, older Americans remain far more inclined than younger ones to believe that their culture is better than others. Six-in-ten Americans ages 50 or older share this view, while 34% disagree; those younger than 30 hold the opposite view, with just 37% saying American culture is superior and 61% saying it is not. Opinions are more divided among those ages 30 to 49; 44% in this group see American culture as superior and 50% do not.
Similar age gaps are not as common in the Western European countries surveyed, with the exception of Spain, where majorities of older respondents, but not among younger ones, also think their culture is better than others; 55% of those ages 50 or older say this is the case, compared with 34% of those ages 30 to 49 and 39% of those younger than 30.
As is the case on other measures, opinions about cultural superiority vary considerably by educational attainment. In the four Western European countries and in the U.S., those who did not graduate from college are more likely than those who did to agree that their culture is superior, even if their people are not perfect. For example, Germans with less education are about twice as likely as those with a college degree to believe their culture is superior (49% vs. 25%); double-digit differences are also present in France (20 percentage points), Spain (18 points) and Britain (11 points), while a less pronounced gap is evident in the U.S. (9 points).
http://www.pewglobal.org/2011/11/17/the-american-western-european-values-gap/
Guest- Guest
zapadne žene i muškarci u jednakom postotku mrze svoju kulturu i društvo
Guest- Guest
hehe, da vidimo kako to ideNeve wrote:inače, nije čudno što feminizam eskalira i usput degenerira, kad su žene o emancipaciji učile na primjeru muškaraca
prve predstavnice svoju 'emancipiranost' deklarirale su nošenjem hlača, kravata i pušenjem cigareta u javnosti... a stoljeće nakon toga, već su došle do zaključka da smo mi žene u svakom pogledu čak i superiornije
elem prvo nademo neprijatelja = patrijarhat
onda medijski i politicki stvorimo pricu kako je taj patrijarhat kriv za sve
onda taj narativ postane neupitan i opce prihvacen
e sta jos nedostaje..aha, nevina - superiornost u svemu
jest mi ovo nesto poznato al se nikako ne mogu sjetit otkud
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:hehe, da vidimo kako to ideNeve wrote:inače, nije čudno što feminizam eskalira i usput degenerira, kad su žene o emancipaciji učile na primjeru muškaraca
prve predstavnice svoju 'emancipiranost' deklarirale su nošenjem hlača, kravata i pušenjem cigareta u javnosti... a stoljeće nakon toga, već su došle do zaključka da smo mi žene u svakom pogledu čak i superiornije
zapad je izgubio Hladni rat
Guest- Guest
a sta rec za ove tri glupace iz novina
vidile zabe da se konji potkivaju pa I one digle nogu
vidile zabe da se konji potkivaju pa I one digle nogu
2014-04-19
da, cak I'm je onaj Juri otvoreno sta I'm je servirano, al dzaba stampedo juri prema liticimamin sin wrote:prckov wrote:hehe, da vidimo kako to ideNeve wrote:inače, nije čudno što feminizam eskalira i usput degenerira, kad su žene o emancipaciji učile na primjeru muškaraca
zapad je izgubio Hladni rat
2014-04-19
btw kako ovi ljevicari a pogotovo ljevicarke (jer su zene neusporedivo vise I naglo skrenule u lijevo) misle imat multikulturalizam I drkat na takvu ideju kad nisu u stanju da nadu model za harmonican odnos muskaraca I zena koji su bioloski upuceni jedni na druge
2014-04-19
prci, daj opet onaj feministički glazbeni video, ma nema mu ravnogprckov wrote:btw kako ovi ljevicari a pogotovo ljevicarke (jer su zene neusporedivo vise I naglo skrenule u lijevo) misle imat multikulturalizam I drkat na takvu ideju kad nisu u stanju da nadu model za harmonican odnos muskaraca I zena koji su bioloski upuceni jedni na druge
2017-10-06
dok nadem, ali nije to jedini, ima I nekakvih izludenih recitacija koje su doslovno na samoj granici histerije, pa sve do nekakvih muzicih klipovaNoor wrote:prci, daj opet onaj feministički glazbeni video, ma nema mu ravnogprckov wrote:btw kako ovi ljevicari a pogotovo ljevicarke (jer su zene neusporedivo vise I naglo skrenule u lijevo) misle imat multikulturalizam I drkat na takvu ideju kad nisu u stanju da nadu model za harmonican odnos muskaraca I zena koji su bioloski upuceni jedni na druge
2014-04-19
daj i to...šteta to ne pogledatprckov wrote:dok nadem, ali nije to jedini, ima I nekakvih izludenih recitacija koje su doslovno na samoj granici histerije, pa sve do nekakvih muzicih klipovaNoor wrote:prci, daj opet onaj feministički glazbeni video, ma nema mu ravnogprckov wrote:btw kako ovi ljevicari a pogotovo ljevicarke (jer su zene neusporedivo vise I naglo skrenule u lijevo) misle imat multikulturalizam I drkat na takvu ideju kad nisu u stanju da nadu model za harmonican odnos muskaraca I zena koji su bioloski upuceni jedni na druge
2017-10-06
ne mogu to nac, davno sam na to bio naletioNoor wrote:daj i to...šteta to ne pogledatprckov wrote:dok nadem, ali nije to jedini, ima I nekakvih izludenih recitacija koje su doslovno na samoj granici histerije, pa sve do nekakvih muzicih klipovaNoor wrote:prci, daj opet onaj feministički glazbeni video, ma nema mu ravnogprckov wrote:btw kako ovi ljevicari a pogotovo ljevicarke (jer su zene neusporedivo vise I naglo skrenule u lijevo) misle imat multikulturalizam I drkat na takvu ideju kad nisu u stanju da nadu model za harmonican odnos muskaraca I zena koji su bioloski upuceni jedni na druge
vidi ovo, zenska je protiv toga da muski raspravljaju koja je zenska zgodna jer to void silovanju
2014-04-19
zenska je ravno iz zombie fabrike
2014-04-19
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» JE LI RIJEČ O PRANJU NOVCA? Gotovo polovina stanova u Hrvatskoj prošle je godine kupljeno gotovinom
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» FEMINIZAM
» Eko-feminizam u indiji
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» FEMINIZAM
» Eko-feminizam u indiji
Page 5 of 6