Feminizam je riječ godine
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Feminizam je riječ godine
Ti sanjas k'o tinejdzer, a ne da si ishlapio :-))Leviathan2 wrote:ne pretjerujem, eo danas crtam mjesalicu na kompu, i odjedared postanem svjestan kako razmisljam o starom hrustu a u medjuvremenu proslo dvi ure upraznomaggie13 wrote:Nemoj sad pretjerivat sa samozatajnoscu:-DLeviathan2 wrote:eh sad, :D i na tom polju polako posustajemmaggie13 wrote:Duh je najvazniji :-DLeviathan2 wrote:
nadodaj proizvodna garancija davno istekla :D
sve vise se gubim u vlastitim mislima
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ma nisam ishlapio, hlapim :Dmaggie13 wrote:Ti sanjas k'o tinejdzer, a ne da si ishlapio :-))Leviathan2 wrote:ne pretjerujem, eo danas crtam mjesalicu na kompu, i odjedared postanem svjestan kako razmisljam o starom hrustu a u medjuvremenu proslo dvi ure upraznomaggie13 wrote:Nemoj sad pretjerivat sa samozatajnoscu:-DLeviathan2 wrote:eh sad, :D i na tom polju polako posustajemmaggie13 wrote:
Duh je najvazniji :-D
Uvijek spreman na preispitivanje ;-)Leviathan2 wrote:levi se zna pobunit i protiv samog sebe :D kako nebi protiv drugihmaggie13 wrote:Levi je buntovnik u dusi:-DNeve wrote:za one koje se ne žele gnjaviti sa zloćkastim mangupima, Levi je taman, postojan kano klisurinqamaggie13 wrote:E, da me nije preduhitrio, bas bih..moj tip :-D.
:-P
...ili bar on tako kaže
Vjerovat cemo sto kaze :~
2014-04-12
ahaha, dao sam guglu da mi isce stranicu www.uzaludnipokusaj.com, pola sata je vrtio i onda ne prizna da nemoze naci nego mi napise da ima problem s loudanjem stranice :D
a ne uvijek, kad spavam sam dobar ko krumaggie13 wrote:Uvijek spreman na preispitivanje ;-)Leviathan2 wrote:levi se zna pobunit i protiv samog sebe :D kako nebi protiv drugihmaggie13 wrote:Levi je buntovnik u dusi:-DNeve wrote:za one koje se ne žele gnjaviti sa zloćkastim mangupima, Levi je taman, postojan kano klisurinqamaggie13 wrote:E, da me nije preduhitrio, bas bih..moj tip :-D.
:-P
...ili bar on tako kaže
To se kaze 'sporije, ali dublje mislim', haahaLeviathan2 wrote:ma nisam ishlapio, hlapim :Dmaggie13 wrote:Ti sanjas k'o tinejdzer, a ne da si ishlapio :-))Leviathan2 wrote:ne pretjerujem, eo danas crtam mjesalicu na kompu, i odjedared postanem svjestan kako razmisljam o starom hrustu a u medjuvremenu proslo dvi ure upraznomaggie13 wrote:Nemoj sad pretjerivat sa samozatajnoscu:-DLeviathan2 wrote:
eh sad, :D i na tom polju polako posustajem
2014-04-12
Bezocnici..trebao je biti odgovor ' uzaludni pokusaj' >:)Leviathan2 wrote:ahaha, dao sam guglu da mi isce stranicu qwww.uzaludnipokusaj.com, pola sata je vrtio i onda ne prizna da nemoze naci nego mi napise da ima problem s loudanjem stranice :D
2014-04-12
K'o dijete :-DLeviathan2 wrote:a ne uvijek, kad spavam sam dobar ko krumaggie13 wrote:Uvijek spreman na preispitivanje ;-)Leviathan2 wrote:levi se zna pobunit i protiv samog sebe :D kako nebi protiv drugihmaggie13 wrote:Levi je buntovnik u dusi:-DNeve wrote:
za one koje se ne žele gnjaviti sa zloćkastim mangupima, Levi je taman, postojan kano klisurinqa
...ili bar on tako kaže
2014-04-12
ma ja , polagano prosvikavanjemaggie13 wrote:To se kaze 'sporije, ali dublje mislim', haahaLeviathan2 wrote:ma nisam ishlapio, hlapim :Dmaggie13 wrote:Ti sanjas k'o tinejdzer, a ne da si ishlapio :-))Leviathan2 wrote:ne pretjerujem, eo danas crtam mjesalicu na kompu, i odjedared postanem svjestan kako razmisljam o starom hrustu a u medjuvremenu proslo dvi ure upraznomaggie13 wrote:
Nemoj sad pretjerivat sa samozatajnoscu:-D
ma nek izbavim jos 20 godina da ne pobenavima, bicu dobar
i ne treba vise
ja ne kuzim mog pradjeda, hebate, sva ekipa mu odavno otisla al on jos uvijek ne hebe zivu silu i glumata mladica
glupi guglo :Dmaggie13 wrote:Bezocnici..trebao je biti odgovor ' uzaludni pokusaj' >:)Leviathan2 wrote:ahaha, dao sam guglu da mi isce stranicu qwww.uzaludnipokusaj.com, pola sata je vrtio i onda ne prizna da nemoze naci nego mi napise da ima problem s loudanjem stranice :D
Imas zahvalnu genetiku..dobro je to..:-)Leviathan2 wrote:ma ja , polagano prosvikavanjemaggie13 wrote:To se kaze 'sporije, ali dublje mislim', haahaLeviathan2 wrote:ma nisam ishlapio, hlapim :Dmaggie13 wrote:Ti sanjas k'o tinejdzer, a ne da si ishlapio :-))Leviathan2 wrote:
ne pretjerujem, eo danas crtam mjesalicu na kompu, i odjedared postanem svjestan kako razmisljam o starom hrustu a u medjuvremenu proslo dvi ure uprazno
i ne treba vise
ja ne kuzim mog pradjeda, hebate, sva ekipa mu odavno otisla al on jos uvijek ne hebe zivu silu i glumata mladica
2014-04-12
Sanjala sam neki broj prije neku noc.Leviathan2 wrote:glupi guglo :Dmaggie13 wrote:Bezocnici..trebao je biti odgovor ' uzaludni pokusaj' >:)Leviathan2 wrote:ahaha, dao sam guglu da mi isce stranicu qwww.uzaludnipokusaj.com, pola sata je vrtio i onda ne prizna da nemoze naci nego mi napise da ima problem s loudanjem stranice :D
Ubacim u google, kad ono svega..@-@
2014-04-12
ma ebes to, kad zamislim da bi trebao zivjet ko pradjed, a vec sad mi pun nos svega, umoran sammaggie13 wrote:Imas zahvalnu genetiku..dobro je to..:-)Leviathan2 wrote:ma ja , polagano prosvikavanjemaggie13 wrote:To se kaze 'sporije, ali dublje mislim', haahaLeviathan2 wrote:ma nisam ishlapio, hlapim :Dmaggie13 wrote:
Ti sanjas k'o tinejdzer, a ne da si ishlapio :-))
i ne treba vise
kakav brojmaggie13 wrote:Sanjala sam neki broj prije neku noc.Leviathan2 wrote:glupi guglo :Dmaggie13 wrote:Bezocnici..trebao je biti odgovor ' uzaludni pokusaj' >:)Leviathan2 wrote:ahaha, dao sam guglu da mi isce stranicu qwww.uzaludnipokusaj.com, pola sata je vrtio i onda ne prizna da nemoze naci nego mi napise da ima problem s loudanjem stranice :D
Tek te cekaju najbolje godine..;-)Leviathan2 wrote:ma ebes to, kad zamislim da bi trebao zivjet ko pradjed, a vec sad mi pun nos svega, umoran sammaggie13 wrote:Imas zahvalnu genetiku..dobro je to..:-)Leviathan2 wrote:ma ja , polagano prosvikavanjemaggie13 wrote:To se kaze 'sporije, ali dublje mislim', haahaLeviathan2 wrote:
ma nisam ishlapio, hlapim :D
i ne treba vise
2014-04-12
aha, ako se tjesimo :Dmaggie13 wrote:Tek te cekaju najbolje godine..;-)Leviathan2 wrote:ma ebes to, kad zamislim da bi trebao zivjet ko pradjed, a vec sad mi pun nos svega, umoran sammaggie13 wrote:Imas zahvalnu genetiku..dobro je to..:-)Leviathan2 wrote:ma ja , polagano prosvikavanjemaggie13 wrote:
To se kaze 'sporije, ali dublje mislim', haaha
i ne treba vise
Jedan cetveroznamenkasti.Leviathan2 wrote:kakav brojmaggie13 wrote:Sanjala sam neki broj prije neku noc.Leviathan2 wrote:glupi guglo :Dmaggie13 wrote:Bezocnici..trebao je biti odgovor ' uzaludni pokusaj' >:)Leviathan2 wrote:ahaha, dao sam guglu da mi isce stranicu qwww.uzaludnipokusaj.com, pola sata je vrtio i onda ne prizna da nemoze naci nego mi napise da ima problem s loudanjem stranice :D
2014-04-12
google razvio taštinu, ne priznaje da nešto ne zna ili ne možeLeviathan2 wrote:glupi guglo :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pocnemo li govorit drugacije, mogli bismo postat ocajni :-DLeviathan2 wrote:aha, ako se tjesimo :Dmaggie13 wrote:Tek te cekaju najbolje godine..;-)Leviathan2 wrote:ma ebes to, kad zamislim da bi trebao zivjet ko pradjed, a vec sad mi pun nos svega, umoran sammaggie13 wrote:Imas zahvalnu genetiku..dobro je to..:-)Leviathan2 wrote:
ma ja , polagano prosvikavanje
i ne treba vise
2014-04-12
do sad sam govorio, pametan ko guglo, sad vise ne znam, jel bi napisoa tast ko guglo il glup ko guglo :DNeve wrote:google razvio taštinu, ne priznaje da nešto ne zna ili ne možeLeviathan2 wrote:glupi guglo :D
da, to je jos gore, u pmmaggie13 wrote:Pocnemo li govorit drugacije, mogli bismo postat ocajni :-DLeviathan2 wrote:aha, ako se tjesimo :Dmaggie13 wrote:Tek te cekaju najbolje godine..;-)Leviathan2 wrote:ma ebes to, kad zamislim da bi trebao zivjet ko pradjed, a vec sad mi pun nos svega, umoran sammaggie13 wrote:
Imas zahvalnu genetiku..dobro je to..:-)
al ok je, zacrtao sam jos dvije godine i nazad u pleme, lezanje pod sljivom i branje gljiva te sitni hobiji, taman da dovrsim hobit kucu :D
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» FEMINIZAM
» Eko-feminizam u indiji
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» FEMINIZAM
» Eko-feminizam u indiji
Page 4 of 6