Feminizam je riječ godine
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Feminizam je riječ godine
imajastreb wrote:Ja mislim da nema.RayMabus wrote:Ima muškarac i pametnijih stvari od doli bavljenje ženama
jebes muskarca kojem kurac komanduje
Posao ..lova...time jos mozes ucinkovitije pribaviti zenke..jastreb wrote:Ja mislim da nema.RayMabus wrote:Ima muškarac i pametnijih stvari od doli bavljenje ženama
Guest- Guest
Veća je tragedija kad ti isti otkaže poslušnost.Leviathan2 wrote:imajastreb wrote:Ja mislim da nema.RayMabus wrote:Ima muškarac i pametnijih stvari od doli bavljenje ženama
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne se bojati...meni se ucinilo da mi otkazuje,a ono,jadnicku je bila dopizdila vjestica iz Zegeja,koju je uredno godinama podmirivao..jastreb wrote:Veća je tragedija kad ti isti otkaže poslušnost.Leviathan2 wrote:imajastreb wrote:Ja mislim da nema.RayMabus wrote:Ima muškarac i pametnijih stvari od doli bavljenje ženama
doista sam mislio da je doslo "to doba"i da polako potencija otkazuje,kadli,dodjoh u Svabiju,a ono misli Pipica na sve strane,vrlo pristupacne i voljne..da vis kako Kitonja skace,kao vranac podboden mamuzama..
Guest- Guest
ako je posluzio kad je trebalo, poslije nije bitnojastreb wrote:Veća je tragedija kad ti isti otkaže poslušnost.Leviathan2 wrote:imajastreb wrote:Ja mislim da nema.RayMabus wrote:Ima muškarac i pametnijih stvari od doli bavljenje ženama
bitna je stvar kontrolirat sebe a ne reagirat kad se kurac digne
no, vecina ljudi razmislja kurcem , zato i rade tolika sranja
2014-04-12
uvijekmaggie13 wrote:Sad si se sjetio, a prije desetljece, dva, tri...:-DLeviathan2 wrote:imajastreb wrote:Ja mislim da nema.RayMabus wrote:Ima muškarac i pametnijih stvari od doli bavljenje ženama
Ne vjerujem ti...rijetki su takvi @~@Leviathan2 wrote:uvijekmaggie13 wrote:Sad si se sjetio, a prije desetljece, dva, tri...:-DLeviathan2 wrote:imajastreb wrote:Ja mislim da nema.RayMabus wrote:Ima muškarac i pametnijih stvari od doli bavljenje ženama
2014-04-12
koja boleština...mamin sin wrote:
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Feminists_by_religion
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Triny wrote:Evo ih opet...kaja wrote:Kmeee...
kaja i Triny korisne budale
Praxeology - praxeology rejects empiricism in the development of theories, it constitutes nothing less than a rejection of the scientific method
The discipline was founded by Auguste Comte but currently, the most common use of the term is in connection with the Austrian School economists who follow Ludwig von Mises.
Auguste Comte - was a French philosopher who founded the discipline of praxeology, Comte was a major influence on 19th-century thought, influencing the work of social thinkers such as Karl Marx
Ludwig von Mises - Austrian School economist, Ludwig von Mises was born to Jewish parents in the city of Lemberg
korisnim budalama smeta objektivna istina kao i njihovim učiteljima, uvijek ista etnička skupina gura isto smeće
a sljedbenici kršćanskog kulta smrti i vlastite propasti gutaju s radošću to smeće
Guest- Guest
mamin sin wrote:Triny wrote:Evo ih opet... :D:kaja wrote:Kmeee...
kaja i Triny korisne budale
Praxeology - praxeology rejects empiricism in the development of theories, it constitutes nothing less than a rejection of the scientific method
The discipline was founded by Auguste Comte but currently, the most common use of the term is in connection with the Austrian School economists who follow Ludwig von Mises.
Auguste Comte - was a French philosopher who founded the discipline of praxeology, Comte was a major influence on 19th-century thought, influencing the work of social thinkers such as Karl Marx
Ludwig von Mises - Austrian School economist, Ludwig von Mises was born to Jewish parents in the city of Lemberg
korisnim budalama smeta objektivna istina kao i njihovim učiteljima, uvijek ista etnička skupina gura isto smeće
a sljedbenici kršćanskog kulta smrti i vlastite propasti gutaju s radošću to smeće :cheers:
one frequent charge is that austrian economics is radically anti-empiric
Arguably, then, modern Austrians might well be more empirical than other economists, at least as judged by their professional work.
https://www.cato-unbound.org/2012/09/05/steven-horwitz/empirics-austrian-economics
steven horwitz,
ubojica sljedbenika magičnog monetarnog stabla
2014-04-16
ne razumin,
napušti si te heretike iz mmt-a?
napušti si te heretike iz mmt-a?
2014-04-16
onda sam rjedak, il sam se prerano naucio kontroliratmaggie13 wrote:Ne vjerujem ti...rijetki su takvi @~@Leviathan2 wrote:uvijekmaggie13 wrote:Sad si se sjetio, a prije desetljece, dva, tri...:-DLeviathan2 wrote:imajastreb wrote:
Ja mislim da nema.
Vjerovat cu ti na rijec, makar sam rodjeni skeptik ;-)Leviathan2 wrote:onda sam rjedak, il sam se prerano naucio kontroliratmaggie13 wrote:Ne vjerujem ti...rijetki su takvi @~@Leviathan2 wrote:uvijekmaggie13 wrote:Sad si se sjetio, a prije desetljece, dva, tri...:-DLeviathan2 wrote:
ima
2014-04-12
beba, naravno da sam zjako za komadima, pa nisam peder, al nikad nisam dozvolio sebi a ni drugim da rade budalu od moje malenkosti, narocito kojekakvih koketamaggie13 wrote:Vjerovat cu ti na rijec, makar sam rodjeni skeptik ;-)Leviathan2 wrote:onda sam rjedak, il sam se prerano naucio kontroliratmaggie13 wrote:Ne vjerujem ti...rijetki su takvi @~@Leviathan2 wrote:uvijekmaggie13 wrote:
Sad si se sjetio, a prije desetljece, dva, tri...:-D
jednostavno sam uvijek uspjevao drzat kontrolu i ne dati da mislim onom stvari,
isto tako ako sam bio s jednom curom, druge su padale daleko u drugi plan,
nikad nisam shvacao te stvari kao neko samodokazivanje a niti pojmom uspjeha
znas one sheme, kad se neki faker pohvali kakvog je komada poshevio i slicne
jedno vrijeme su cak neki mislili da naginjem peder populaciji :D
Samozatajan, inteligentan, diskretan, samouvjeren, odmjeren, vjeran..trebam li dalje..sve pozeljne osobine za zenu koja zna sto hoce :-))Leviathan2 wrote:beba, naravno da sam zjako za komadima, pa nisam peder, al nikad nisam dozvolio sebi a ni drugim da rade budalu od moje malenkosti, narocito kojekakvih koketamaggie13 wrote:Vjerovat cu ti na rijec, makar sam rodjeni skeptik ;-)Leviathan2 wrote:onda sam rjedak, il sam se prerano naucio kontroliratmaggie13 wrote:Ne vjerujem ti...rijetki su takvi @~@Leviathan2 wrote:
uvijek
jednostavno sam uvijek uspjevao drzat kontrolu i ne dati da mislim onom stvari,
isto tako ako sam bio s jednom curom, druge su padale daleko u drugi plan,
nikad nisam shvacao te stvari kao neko samodokazivanje a niti pojmom uspjeha
znas one sheme, kad se neki faker pohvali kakvog je komada poshevio i slicne
jedno vrijeme su cak neki mislili da naginjem peder populaciji :D
2014-04-12
ma ne treba dalje, nakon udvaranja, sad ga još samo zaprosimaggie13 wrote:Samozatajan, inteligentan, diskretan, samouvjeren, odmjeren, vjeran..trebam li dalje..sve pozeljne osobine za zenu koja zna sto hoce :-))
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» JE LI RIJEČ O PRANJU NOVCA? Gotovo polovina stanova u Hrvatskoj prošle je godine kupljeno gotovinom
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» FEMINIZAM
» Eko-feminizam u indiji
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» FEMINIZAM
» Eko-feminizam u indiji
Page 2 of 6