Knin je oduvijek bio Zvezdin grad
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Knin je oduvijek bio Zvezdin grad
Zvezda je osnovna 1913 godine i ime joj je VELIKA SRBIJA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja sam rekao 80%,a neki kažu 99%.RayMabus wrote:Jastrebe neseruckaj, u Knin u sigurno nije bilo osamdeset posto zvezdaša,
Oni pretjeruju,a ne ja.
[size=36]"Rođen sam u Kninu gde 99% ljudi navija za Zvezdu"[/size]
Novi golman Crvene zvezde Milan Borjan predstavljen je i zvanično na stadionu "Rajko Mitić".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Srbi su masovni doseljavani u Knin nakon prvog svjetskog rata, Izgrađena pruga za Bosnu, hrpa ih se spustila
Kijevo ti je bilo prije velegrad u odnosu na Knin
To što su oni zvezdaši samo govori o tome da su dinarska četnička divizija i njeni simpatizeri koje smo hvala Bogu potirali
To što su oni zvezdaši samo govori o tome da su dinarska četnička divizija i njeni simpatizeri koje smo hvala Bogu potirali
2014-04-11
A ja ti i govorim o dobu poslije 2.svj.rata,kad je Zvezda i osnovana.RayMabus wrote:Srbi su masovni doseljavani u Knin nakon prvog svjetskog rata, Izgrađena pruga za Bosnu, hrpa ih se spustila
Dakle još jednom,Knin je bio poznato Zvezdino navijačko središte. Možda i najpoznatije izvan SR Srbije.
Pa to sam znao još puno prije ovog zadnjeg rata. Imao sam prijatelje iz tih krajeva.
I da,neki od njih(Srbi)navijali su za Hajduk,ali Zvezdaši su prednjačili.
2014-04-22
A ja ti govorim da je to četnički klub
To ekipa koja je pod Talijanima vršila klanja po Dalmaciji, konkretno u selu mog dida pa je uteka u partizane vrlo rano
Ne pričam ja s četnicima, nek idu u Srbiju i to tamo
Trenutni gledam četnički banjalučki korpus
To ekipa koja je pod Talijanima vršila klanja po Dalmaciji, konkretno u selu mog dida pa je uteka u partizane vrlo rano
2014-04-11
Dobro,ostavimo se tih monada. Jel Knin do 1995.bio veliko Zvezdino uporište ili nije?RayMabus wrote:A ja ti govorim da je to četnički klub
2014-04-22
Eto. Golman Borjan nije niš pogrešno rekao.RayMabus wrote:Pa četničko leglo
Da je netko rekao kako je Knin bio leglo Partizanovaca,ili Dinamovaca,to bi mogla biti provokacija i neistina.
Ovako,rekao je nepobitnu činjenicu i ne znam zašto oko toga praviti pizdarije.
2014-04-22
Četničko leglo ko i sav onaj brdski kraj okolo i poviše
Nabijeni prema Bl
Federacija očišćena, prekinuta veza s maticom, Brčko vojna uprava
Kozara i taj kraj puno partizana
Ofenziva zaustavljena
Status Promatranje
Nabijeni prema Bl
Federacija očišćena, prekinuta veza s maticom, Brčko vojna uprava
Kozara i taj kraj puno partizana
Ofenziva zaustavljena
Status Promatranje
2014-04-11
Oduvijekjastreb wrote:Eto. Golman Borjan nije niš pogrešno rekao.RayMabus wrote:Pa četničko leglo
Da je netko rekao kako je Knin bio leglo Partizanovaca,ili Dinamovaca,to bi mogla biti provokacija i neistina.
1913
VELIKA SRBIJA
Ključna riječ ODUVIJEK
2014-04-11
zvijezda vodilja :)RayMabus wrote:Oduvijekjastreb wrote:Eto. Golman Borjan nije niš pogrešno rekao.RayMabus wrote:Pa četničko leglo
1913
VELIKA SRBIJA
Ključna riječ ODUVIJEK
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nek se on vodi čime oće, nanjušim li četnički banjalučki korpus u Bl tj već ih ima ali su još uvijek u manjini..... sve će otići u Srbiju tako da nikakve spojnice s onim dole neće imati
2014-04-11
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
To se podrazumevamortal-joint wrote:Baš moraš naglašavati osim što si srbin da si glup srbin???dzango wrote:Koja je razlika?mortal-joint wrote:I ovo što sam ja gore rekla isto je što i ovo što ti navodiš, ali razlika je u namjeri onog što se želi reći. Stariji si , ne priliči ti da se praviš da ne razumiješ!jastreb wrote:Znači ovako...Tuđman je 1995. u Kninu rekao kako je Knin oduvijek bio četničko leglo. I onda ste mu pljeskali.mortal-joint wrote:
Bit će da je bio pun Srba a g.... od ljudi koji Hrvatskim znamenitostima daju srpsku pripadnost po mom sudu nije mjesto u Hrvatskoj! Takvi im štete više više od četnika jer pravi Hrvat četniku neće dati glas, daju glas Hrvatu a onda takvi rade za srpsku stranu.
A kada jedan golman iz Knina reče kako je Knin oduvijek bio Zvezdin grad(a bio je)onda je to provokacija?
Dobro ,tko je ovdje lud?
Znači možeš reći da je bio četničko leglo,a ne i Zvezdino leglo???
Tuđman govori da je bio četničko leglo što je potpuno suprotno od značenja da je Knin Zvezdin grad.
hahahahčardak efendija wrote:To se podrazumevamortal-joint wrote:Baš moraš naglašavati osim što si srbin da si glup srbin???dzango wrote:Koja je razlika?mortal-joint wrote:I ovo što sam ja gore rekla isto je što i ovo što ti navodiš, ali razlika je u namjeri onog što se želi reći. Stariji si , ne priliči ti da se praviš da ne razumiješ!jastreb wrote:
Znači ovako...Tuđman je 1995. u Kninu rekao kako je Knin oduvijek bio četničko leglo. I onda ste mu pljeskali.
A kada jedan golman iz Knina reče kako je Knin oduvijek bio Zvezdin grad(a bio je)onda je to provokacija?
Dobro ,tko je ovdje lud?
Znači možeš reći da je bio četničko leglo,a ne i Zvezdino leglo???
Tuđman govori da je bio četničko leglo što je potpuno suprotno od značenja da je Knin Zvezdin grad.
immortal-
2014-04-16
Ne treba generalizirati i postavljati neke predrasude prema nekome, ne bih se složio da su Srbi glup narod, imaju i oni nekoliko istaknutih pojedinaca koji su napredni itd ali generalno kao masa ima dosta čobana sa dva razreda osnovne škole
2014-04-11
mi se samo malo zabavljamoRayMabus wrote:Ne treba generalizirati i postavljati neke predrasude prema nekome, ne bih se složio da su Srbi glup narod, imaju i oni nekoliko istaknutih pojedinaca koji su napredni itd ali generalno kao masa ima dosta čobana sa dva razreda osnovne škole
immortal-
2014-04-16
Svejedno sam osjetio potrebu da reagirammortal-joint wrote:mi se samo malo zabavljamoRayMabus wrote:Ne treba generalizirati i postavljati neke predrasude prema nekome, ne bih se složio da su Srbi glup narod, imaju i oni nekoliko istaknutih pojedinaca koji su napredni itd ali generalno kao masa ima dosta čobana sa dva razreda osnovne škole
2014-04-11
Ja ne vidim po čemu smo to mi kao pametniji od njih.RayMabus wrote:Ne treba generalizirati i postavljati neke predrasude prema nekome, ne bih se složio da su Srbi glup narod, imaju i oni nekoliko istaknutih pojedinaca koji su napredni itd ali generalno kao masa ima dosta čobana sa dva razreda osnovne škole
Knin je bio 99.99% zvezdaški. Oni su Zvezdu doživljavali kao pravi srpski klub dok im je Partizan bio odbojan jer su ga smatrali jugoslavenskim.
Partizanovaca u Kninu skoro da niej bilo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
znači da si živRayMabus wrote:Svejedno sam osjetio potrebu da reagirammortal-joint wrote:mi se samo malo zabavljamoRayMabus wrote:Ne treba generalizirati i postavljati neke predrasude prema nekome, ne bih se složio da su Srbi glup narod, imaju i oni nekoliko istaknutih pojedinaca koji su napredni itd ali generalno kao masa ima dosta čobana sa dva razreda osnovne škole
immortal-
2014-04-16
koji mi ?? nije se mislilo na tebeRingo10 wrote:Ja ne vidim po čemu smo to mi kao pametniji od njih.RayMabus wrote:Ne treba generalizirati i postavljati neke predrasude prema nekome, ne bih se složio da su Srbi glup narod, imaju i oni nekoliko istaknutih pojedinaca koji su napredni itd ali generalno kao masa ima dosta čobana sa dva razreda osnovne škole
Knin je bio 99.99% zvezdaški. Oni su Zvezdu doživljavali kao pravi srpski klub dok im je Partizan bio odbojan jer su ga smatrali jugoslavenskim.
Partizanovaca u Kninu skoro da niej bilo.
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Knin: grad kojeg više nema
» U HDZ-u sam oduvijek
» Pocela mitomanija i zvezdaska 'ugrozenost'..bivsi zvezdin igrac tvrdi da ga je udario hrvatski policajac zbog kape sa zvezdinim grbom
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» Mamić:Ja sam oduvijek navijao za Zvezdu. Dinamo nije favorit
» U HDZ-u sam oduvijek
» Pocela mitomanija i zvezdaska 'ugrozenost'..bivsi zvezdin igrac tvrdi da ga je udario hrvatski policajac zbog kape sa zvezdinim grbom
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» Mamić:Ja sam oduvijek navijao za Zvezdu. Dinamo nije favorit
Page 2 of 3