Pocela mitomanija i zvezdaska 'ugrozenost'..bivsi zvezdin igrac tvrdi da ga je udario hrvatski policajac zbog kape sa zvezdinim grbom
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pocela mitomanija i zvezdaska 'ugrozenost'..bivsi zvezdin igrac tvrdi da ga je udario hrvatski policajac zbog kape sa zvezdinim grbom
https://www.dnevno.hr/sport/nogomet/bivsi-zvezdas-iznio-teske-optuzbe-na-racun-hrvata-srbin-tvrdi-da-ga-je-udario-policajac-1279766/?fbclid=IwAR3WzUNxYjM8ch-9yQ5la1DhGAwessiru4-BDE2at417Kw5Z0V9vcWhm2t8
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pocela mitomanija i zvezdaska 'ugrozenost'..bivsi zvezdin igrac tvrdi da ga je udario hrvatski policajac zbog kape sa zvezdinim grbom
Pa i da te udario imao je pravo..sto ti imas sa zvezdinom kapom raditi na utakmici dinamo-olimpijakos jos na maksimiru..ovo je provokacija i to gle od sportasa...zato sve treba pa i ovaj jucer slucaj sa dozom rezerve...
2015-09-08
Re: Pocela mitomanija i zvezdaska 'ugrozenost'..bivsi zvezdin igrac tvrdi da ga je udario hrvatski policajac zbog kape sa zvezdinim grbom
Sto da je lovren u ligi prvaka na marakani dosao sa dinamovom kapom a igra zvezda-liverpool...kako bi to protumacili npr u jnfirneru,kuriru,blicu
2015-09-08
PA normalno da ce to propagandno iskoristiti ... kad ste gomila tupana.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nema tu zastare, sad će se javit cijela četa četnika kome se nešto dogodilo
nema veze što nitko nije vidio...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Jeste, odveo ga je policajac sigurno i u jasenovac ali je pobegao..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nesto si mislim, kako bi slike bile objavljene na Facebook-u, Instagramu i sl ono vidi bre u zvezdinom dresu u po Splita na rivi. Srbija dominise i sl pizdarije. Ovako, kmeeeee, kmeeeee , kmeeeee........... Tko im jebe mater i njima i tovarima sta su ih napali i onim tovarima sta su se isli tuci u BG. BB i ljubav na selu sustav razmisljanja.
2014-04-14
meni su pljuvalu po autu
dok sam nekom klincu pomagao da
otkaci hajdukovu zastavu sa nekog ostrog predmeta da se ne pocepa
zakacio zastavu tik pored mene
a on klinac, ne vidi se od zastave
danas bi me ubio, bez razliga, s ponosom
Guest- Guest
No zajebanciju na stranu ali incident treba gledati i sa svijetle strane. Sto znaci trening i sportski duh. Vaterpolist i odmah utekao u vodu. Prirodan refleks jednog vaterpoliste. Kapa dolje. Treba ih dovesti u Jug ili tako sto. Ono, znak dobre volje, lova i sl.
2014-04-14
bas...ono 'znas kad su mi onomad '89 razbili zvezdaski nos na rivi a ja dos'o samo kafu popit na rivi i imao bezazleni crveno beli sal koji je iz ne znam kojih razloga izritirao ustase iz torcide koji su dojurili kao horda dzingis kana dojavom kelnera iz popaja.Dva moja drugara pobegla u neke podrume mene jebga oduvalo po nosu a druga dva druga skocila u more.A samo smo zeleli kafu na rivi popiti'ljubo1212 wrote:nema tu zastare, sad će se javit cijela četa četnika kome se nešto dogodilo
2015-09-08
k'o i masa logoraša kako se spasila kažu... od smrtikaya wrote:Jeste, odveo ga je policajac sigurno i u jasenovac ali je pobegao..
immortal-
2014-04-16
kako lepo.. od reči do rečipizzon wrote:meni su pljuvalu po autu
immortal-
2014-04-16
O vuce daj ne kenjaj vise. Od ovoga si vidim napravio diku, ponos i pobjedu.vuksadinare wrote:bas...ono 'znas kad su mi onomad '89 razbili zvezdaski nos na rivi a ja dos'o samo kafu popit na rivi i imao bezazleni crveno beli sal koji je iz ne znam kojih razloga izritirao ustase iz torcide koji su dojurili kao horda dzingis kana dojavom kelnera iz popaja.Dva moja drugara pobegla u neke podrume mene jebga oduvalo po nosu a druga dva druga skocila u more.A samo smo zeleli kafu na rivi popiti'ljubo1212 wrote:nema tu zastare, sad će se javit cijela četa četnika kome se nešto dogodilo
Eo.. kao, dodite opet provocirati ! Haha jesmo vam pokazali.
U stvarnosti ih je iznenadilo 5 debila sa kapuljacom i stangom u stranoj drzavi na kavi. Bjede su iskoristile sve prednosti mase , maskirali se, udarili palicom , pobjegli i sad se skrivaju ko misevi.
Da su im ova trojica bili raspolozeni za tucu s obzirom na da su vaterpolisti a oni su jaki dobili bi po p. da bi sve zvonilo, mogli bi im na sprovodu opjevati Oj hrvatska mati nemoj za budalama tugovati!
Al decki sportasi pa nece..
2015-08-15
Opet neka debilana doma?
vili40-
2015-08-02
Da, neki pijanci istukli odnosno napali i udarili vaterpoliste zvezde na rivi u splitu, i pobjegli pa vuk slavi pobedu..vili40 wrote:Opet neka debilana doma?
2015-08-15
Ako tamo nije poginuo barem tri puta (srbosjek, macola i streljanje) nije ništa napravio. Samo fali da još izvali da su od njega napravili sapun pa da bude na liniji malog ivice , vuliuna, slinavog i irineja.kaya wrote:Jeste, odveo ga je policajac sigurno i u jasenovac ali je pobegao..
ja cu biti najstetniji kad ne budu regionalne lige...fakat mi se ne da ove gledat...bice manje ovakvih situacija...ne slavim nista ali ih ne obozavam..ne trebaju nam su uguzivat..bilo pa proslo..drzi se hotela...dvorane..stadiona..i drito kuci...doista nemam zivce da jos gledam grb najomrazenijih na ovim prostorimakaya wrote:O vuce daj ne kenjaj vise. Od ovoga si vidim napravio diku, ponos i pobjedu.vuksadinare wrote:bas...ono 'znas kad su mi onomad '89 razbili zvezdaski nos na rivi a ja dos'o samo kafu popit na rivi i imao bezazleni crveno beli sal koji je iz ne znam kojih razloga izritirao ustase iz torcide koji su dojurili kao horda dzingis kana dojavom kelnera iz popaja.Dva moja drugara pobegla u neke podrume mene jebga oduvalo po nosu a druga dva druga skocila u more.A samo smo zeleli kafu na rivi popiti'ljubo1212 wrote:nema tu zastare, sad će se javit cijela četa četnika kome se nešto dogodilo
Eo.. kao, dodite opet provocirati ! Haha jesmo vam pokazali.
U stvarnosti ih je iznenadilo 5 debila sa kapuljacom i stangom u stranoj drzavi na kavi. Bjede su iskoristile sve prednosti mase , maskirali se, udarili palicom , pobjegli i sad se skrivaju ko misevi.
Da su im ova trojica bili raspolozeni za tucu s obzirom na da su vaterpolisti a oni su jaki dobili bi po p. da bi sve zvonilo, mogli bi im na sprovodu opjevati Oj hrvatska mati nemoj za budalama tugovati!
Al decki sportasi pa nece..
2015-09-08
Ti bi se jedino smirio da te vratit u 90 - e al ne mere to
2015-08-15
ne...ali doista nemam zivaca ih gledati...kad se sjetim kako su njihovi mediji te predsjednik izjavljivali sve o nasoj repki..doista im daje razlog da mi pica kurac i za zvezdase i plenkovica..a da vec ne spominjem vc spomenuto sekiranje...ja ih ne bi napadao ali da mi se nadju u gradu i blizini sa zvezdaslim oboljezjima ...svakako bi im ako nista srednjaka pokazaokaya wrote:Ti bi se jedino smirio da te vratit u 90 - e al ne mere to
2015-09-08
Opet ja ne kuzim problem,mi smo europska,civilizirana,katolicka i pravna drzava i zasto jednostavno institucije ne odrade svoj posao pa mir?
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NAJVEĆI HRVATSKI IGRAČ SVIH VREMENA
» Dobio prijavu zbog četničke kape,pri pretresu mu pronašli veliku količinu oružja
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Hrvatski Policajac se prijavio da sluzi Vojsku Srbije
» Vladimir Putin je najbogatiji čovjek na svijetu, tvrdi bivši ruski bankar
» Dobio prijavu zbog četničke kape,pri pretresu mu pronašli veliku količinu oružja
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Hrvatski Policajac se prijavio da sluzi Vojsku Srbije
» Vladimir Putin je najbogatiji čovjek na svijetu, tvrdi bivši ruski bankar
Page 1 of 2