Sirija
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Sirija
Ne zamiri đodi kaj se ne razumi u kvalitet ruskih, i (ne)kvalitet njemačkih tenkova.Yehudi wrote:Pinochet wrote:
jebiga, nemožeš njemački tenk tek tako uništiti.. nije to neko staro rusko govno, ili preplaćeno američko sranje
Ovaj je samo okrznut tko zna čime
Jebiga MOŽEŠ
- Daesh has identified a weak spot in Germany’s legendary Leopard 2 battle tanks,
and has destroyed ten of the machines used by the Turkish Army in northern Syria, the German newspaper Die Welt reported.
-------------------------------------------------------------------------------
Da ne stavljam sad tu kako su njemački tenkovi od 40 Tt letili 5 m u zrak u Afganistanu
Svojevrimeno je govorija da je abrams najjači tenk na svitu (ono, američka kvaliteta i tak to), pa se na kraju uspostavilo da je kvalitetom u razini prvotnih inačica sovjetskog t-72b tenka (stari kontakt-1 reaktivni oklop).
Uvik ću pamtiti njegovu ljutitu reakciju kad sam mu posta ovaj vidio, a on popizdija...
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Lažem. Davno me je klesk4ever konstruktivnom tezom na ex forumu vojska i vojne tehnologije ubijedija da abrams nije čak ni na razini t-72b, već na razini t-62m, što za amere opit ni loše, jel...
Video pogodak
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:707446-PRVI-TURSKI-GUBICI-U-SIRIJI-Unisteno-pet-tenkova-VIDEO
Fino
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:707446-PRVI-TURSKI-GUBICI-U-SIRIJI-Unisteno-pet-tenkova-VIDEO
Fino
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AlfaOmega wrote:Ne zamiri đodi kaj se ne razumi u kvalitet ruskih, i (ne)kvalitet njemačkih tenkova.Yehudi wrote:Pinochet wrote:
jebiga, nemožeš njemački tenk tek tako uništiti.. nije to neko staro rusko govno, ili preplaćeno američko sranje
Ovaj je samo okrznut tko zna čime
Jebiga MOŽEŠ
- Daesh has identified a weak spot in Germany’s legendary Leopard 2 battle tanks,
and has destroyed ten of the machines used by the Turkish Army in northern Syria, the German newspaper Die Welt reported.
-------------------------------------------------------------------------------
Da ne stavljam sad tu kako su njemački tenkovi od 40 Tt letili 5 m u zrak u Afganistanu
Svojevrimeno je govorija da je abrams najjači tenk na svitu (ono, američka kvaliteta i tak to), pa se na kraju uspostavilo da je kvalitetom u razini prvotnih inačica sovjetskog t-72b tenka (stari kontakt-1 reaktivni oklop).
Uvik ću pamtiti njegovu ljutitu reakciju kad sam mu posta ovaj vidio, a on popizdija...
može li iti jedan dokaz, gdje navodno yoda govori da je M1abrams najbolji tenk na svijetu. hvala lijepa
Guest- Guest
nije tenk uništen, pogođen je iza u kupolu, nema velike štete. za ostala 4 tenka tek čekamo dokazeRayMabus wrote:Video pogodak
Fino
Guest- Guest
danas u Rimu
protesti protiv turskih napada na kurde u Afrinu " Ubojica erdogan "
PS - imal TR ambasadu u ZG
A biće ima
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pinochet wrote:nije tenk uništen, pogođen je iza u kupolu, nema velike štete. za ostala 4 tenka tek čekamo dokazeRayMabus wrote:Video pogodak
Fino
Iza u kupolu je pogodjen i onaj u linku poviše
Tu i stoje projektili ( u zasebnoj komori ) ovisi samo imaju li sriće ili ne
2014-04-20
mislim da su granate na desnoj strani kupole, čitao sam neki link o "manama Leo2" ali zaboravih :/ To su ISISovci koristili u napadu na Leo2, gađali su desnu stranu kupole, i ako bi je probili, explodirale bi granate, i cijeli Leo2 letio u vazduh
Guest- Guest
al ne mora pogodit granate, dosta je da kumulativno punjenje probije oklop, sprzi posadu i unutrasnjostPinochet wrote:mislim da su granate na desnoj strani kupole, čitao sam neki link o "manama Leo2" ali zaboravih :/ To su ISISovci koristili u napadu na Leo2, gađali su desnu stranu kupole, i ako bi je probili, explodirale bi granate, i cijeli Leo2 letio u vazduh
to da, ali tenk i jest tenk jer je "čvrst" za probijanje.. još ako ima ERA oklop.. čak i T-72 bez problema sa Era oklopom izdrži pogodak..Leviathan2 wrote:al ne mora pogodit granate, dosta je da kumulativno punjenje probije oklop, sprzi posadu i unutrasnjostPinochet wrote:mislim da su granate na desnoj strani kupole, čitao sam neki link o "manama Leo2" ali zaboravih :/ To su ISISovci koristili u napadu na Leo2, gađali su desnu stranu kupole, i ako bi je probili, explodirale bi granate, i cijeli Leo2 letio u vazduh
Guest- Guest
ovisi pogodak cega, recimo kornet2 skida svaki tenk, i javelin, dobro, javelini udaraju odozgo i eventualno mogu promasit kupolu al svejedno probijajuPinochet wrote:to da, ali tenk i jest tenk jer je "čvrst" za probijanje.. još ako ima ERA oklop.. čak i T-72 bez problema sa Era oklopom izdrži pogodak..Leviathan2 wrote:al ne mora pogodit granate, dosta je da kumulativno punjenje probije oklop, sprzi posadu i unutrasnjostPinochet wrote:mislim da su granate na desnoj strani kupole, čitao sam neki link o "manama Leo2" ali zaboravih :/ To su ISISovci koristili u napadu na Leo2, gađali su desnu stranu kupole, i ako bi je probili, explodirale bi granate, i cijeli Leo2 letio u vazduh
ove slabije verzije protuoklopa tipa rpg i maljutke ih mogu jebat
-----------------------------------------------------------------------------
PS - Patent by - Jehudi -
Smatram da je TR sljedeća na redu za "proljeće"
A osim Amera i Europa sudjeluje u tome. Stvar je jednostavna,
ne triba im neka jaka država na ključnoj poziciji izmedju Europe i Azije
( kako u budućnosti nebi jačala i bila odlučujući faktor )
Ulogu "saveznika " preuzeti će Kurdi ( stan )
2014-04-20
konkurs je dobar.. Rpg29. faggot je malo stariji ali može napraviti sranja. i naravno europski milan isto rasutra
Guest- Guest
Sutra putinov brat ide prašiti amerošiptare u Manbiju. Čitam da je američka komanda u gradu panično pokušala stupiti u kontakt sa Pentagonom kak bi dobili povratnu informaciju el se tribaju braniti ili bižat, ali vamo se javila automatizirana sekretarica i rekla da Pentagon ne radi do daljnjeg, te da ostave poruku.
Pinochet wrote:mislim da su granate na desnoj strani kupole, čitao sam neki link o "manama Leo2" ali zaboravih :/ To su ISISovci koristili u napadu na Leo2, gađali su desnu stranu kupole, i ako bi je probili, explodirale bi granate, i cijeli Leo2 letio u vazduh
Rekoh da su oni imali sriće jer su pogodili malo ispod kupole
Naravno ovisi koji tenk tamo koriste Turci. Oni i sami proizvode solidan tenk
Last edited by Yehudi on Sun 21 Jan - 22:07; edited 1 time in total
2014-04-20
Druga mogućnost je da serdogan želi makniti Kurde kako bi nastavio pomagati isis
ili kako god bi se te islamističke paravojske nazivale
I u - vranfurtu - demonstracije protiv serdogana i turskih napada na Kurde
Javlja li - RH - Dnevnik - ili tiskovina išta o tome.................biće ne
2014-04-20
Koliko je američka politika oslanjanja na sirijske Kurde korisna po američke nacionalne interese vrlo je upitno, kao što je upitno, koliko i sami sirijski Kurdi mogu profitirati oslanjajući se isključivo na SAD s obzirom na sudbinu njihove subraće u Iračkom Kurdistanu i propale referendumske avanture službenog Erbila (prvotno poticane i od strane SAD-a) usmjerene na stvaranje vlastite države i razbijanje Iraka. Jer ne zaboravimo, Kurda u Siriji je svega oko 2 milijuna, a u Iraku, ipak respektabilnijih, oko 6 milijuna.
http://geopolitika.news/analize/zoran-meter-tursku-operaciju-maslinova-grana-protiv-kurda-odobrila-rusija/
------------------
sjajan Zoki
http://geopolitika.news/analize/zoran-meter-tursku-operaciju-maslinova-grana-protiv-kurda-odobrila-rusija/
------------------
sjajan Zoki
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zoki je plaćeni pisac tekstova. ma niti RT nije neovisan pa niti jedan novinarćić
Ima li, pitam, na RTL vijesti o prosvjedima po Europi.....u tiskovinam ???? NIŠTA
Samo režimske kontrolirane vijesti po diktatu iz Buzina
Malo šire pogledati po mriži pa će se onda spoznati pravo stanje stvari
A ne samo poput gusaka u magli gakati.
Rusija odobrila HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA, čuj gluposti
a tko to .......biće "diktator " Putin
Ma mislim stvarno
Ima li, pitam, na RTL vijesti o prosvjedima po Europi.....u tiskovinam ???? NIŠTA
Samo režimske kontrolirane vijesti po diktatu iz Buzina
Malo šire pogledati po mriži pa će se onda spoznati pravo stanje stvari
A ne samo poput gusaka u magli gakati.
Rusija odobrila HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA, čuj gluposti
a tko to .......biće "diktator " Putin
Ma mislim stvarno
2014-04-20
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50