Sirija
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Sirija
Znam da su Kurdi naši. To jest, američki saveznici isto kao i Hrvati, To mi je glavno,
crvenkasti-
2014-04-17
Do konačne pobjede...Ako malo poguramo Kurdistan na 4 mora.crvenkasti wrote:Znam da su Kurdi naši. To jest, američki saveznici isto kao i Hrvati, To mi je glavno,
Last edited by Eroo on 21/1/2018, 17:52; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Pinochet wrote:
jebiga, nemožeš njemački tenk tek tako uništiti.. nije to neko staro rusko govno, ili preplaćeno američko sranje
Ovaj je samo okrznut tko zna čime
Jebiga MOŽEŠ
- Daesh has identified a weak spot in Germany’s legendary Leopard 2 battle tanks,
and has destroyed ten of the machines used by the Turkish Army in northern Syria, the German newspaper Die Welt reported.
-------------------------------------------------------------------------------
Da ne stavljam sad tu kako su njemački tenkovi od 40 Tt letili 5 m u zrak u Afganistanu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
U slučaju veće gužve sasvim moguće da Kurdistan izbije na Crno more i Kaspijsko jezero.Eroo wrote:Do konačne pobjede...Ako malo poguramo Kurdistan na 4 mora.crvenkasti wrote:Znam da su Kurdi naši. To jest, američki saveznici isto kao i Hrvati, To mi je glavno,
Ko zna šta Ameri imaju u planu...
2016-07-22
Eroo wrote:Afrin nije u savezu s Amerima, glupane. Rojava (isočno od Eufrata) to da i tamo je mir Božji, Hristos se rodi...crvenkasti wrote:Turska je napala američke saveznike Kurde u Siriji. Asad i Rusi se drže po strani i ne reagiraju iako su najjača i najuspješnija vojna sila u Siriji.
da daaaaaa, Kurdi tamo Kurdi namo ali eto, po običaju izgovori
Ove ćemo štititi a one tamo ne............dupljaci US...............a do jučer im slali naoružanje i obećavali brda i doline
2014-04-20
Eroo wrote:U slučaju veće gužve sasvim moguće da Kurdistan izbije na Crno more i Kaspijsko jezero.Eroo wrote:Do konačne pobjede...Ako malo poguramo Kurdistan na 4 mora.crvenkasti wrote:Znam da su Kurdi naši. To jest, američki saveznici isto kao i Hrvati, To mi je glavno,
To bi onda bile granice Medije ( još samo gori do Harana )
A Medijci su osnivači Medsko - Perzijskog carstva, dok Perza, izdajom, nisu došli na vlast ( Kserks )
Inače Medijci su došli tamo iz Europe ( Podunavlje ) i bili su Kelti
Slično kao Marijanu ( njihove borbene pjesme zvuče isto kao u pismi - Marjanu Marjanu, Marianuuuu Marjanu
Čitaj mali ..............Scribida, Herodota, Plutarha............
2014-04-20
Btw, Assad im je omogućio i direktnu vezu otvorivši Tabqa-Afrin koridor preko svoje teritorije.
crvenkasti-
2014-04-17
Kurde samo progoni njihova vlastita karma, pričamo o čobanima koji su ratovali za kalifa iz Bagdada srušili križarsku državu, prije sto godina pobili sa gazdama Turcima Armence i Asirce kršćane u sjevernom Iraku
Pa šta vi to žalite, daj brajo pobij sve
Nisu ni Turci cvijeće ali naučite više tko su ovi
Pa šta vi to žalite, daj brajo pobij sve
Nisu ni Turci cvijeće ali naučite više tko su ovi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Yehudi wrote:Eroo wrote:U slučaju veće gužve sasvim moguće da Kurdistan izbije na Crno more i Kaspijsko jezero.Eroo wrote:Do konačne pobjede...Ako malo poguramo Kurdistan na 4 mora.crvenkasti wrote:Znam da su Kurdi naši. To jest, američki saveznici isto kao i Hrvati, To mi je glavno,
A Medijci su osnivači Medsko - Perzijskog carstva, dok Perza, izdajom, nisu došli na vlast ( Kserks )
Slično kao Marijanu ( njihove borbene pjesme zvuče isto kao u pismi - Marjanu Marjanu, Marianuuuu Marjanu
Kad sam ja to čitao (studiozno) ti se tada nisi ni mućkao...znaš di.
2016-07-22
RayMabus wrote:Kurdi su stepski cigani, pobit i pobacati u jame
Ma je
to su skoro pa Hercegovci, dobro malo su garaviji ali pogledaj -DNK- R1 A2 -
Zato ih jedan kolega tu sa foruma i voli
2014-04-20
Eroo wrote:Yehudi wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:crvenkasti wrote:Znam da su Kurdi naši. To jest, američki saveznici isto kao i Hrvati, To mi je glavno,
Kad sam ja to čitao (studiozno) ti se tada nisi ni mućkao...znaš di.
Da čitao ( i to studiozno )
Ni vidio te knjige ti nisi ili imaš totalnu demenciju
Inače nebi pisa gluposti
--------------------------------------------------------------------------
Ajmo ovako
Ako mi rečeš koji tr vojskovodja iz Plutarhove knjige, podsjeća na šiptara
Plutarh ga opisuje da je sitnih zubi, da mu se desni vide, ratova je u Magna Greciji
a potiče sa sjeverozapadne Grčke. A poginuo tako da su mu bacili kamen na glavu
kad je sa vojskom uša u jedan grad pa nije uspio izaći.
Neću duže spamati temu.............samo mi ime daj napiši.
Last edited by Yehudi on 21/1/2018, 18:37; edited 1 time in total
2014-04-20
Evo vam malo čitajte kako Kurdi progone kršćanstvo u sjevernom Iraku čak i u ovom novom ratu a prema zapadu imaju priču da kurdima daju državu pa će ih kao Kurdi čuvati
http://www.progressivepress.net/islamisation-and-kurdification-of-indigenous-people-of-iraq/
http://www.progressivepress.net/islamisation-and-kurdification-of-indigenous-people-of-iraq/
2014-04-11
Ae, bivši stražari kralja Salomona...hahaha...Yehudi wrote:RayMabus wrote:Kurdi su stepski cigani, pobit i pobacati u jame
Ma je
to su skoro pa Hercegovci, dobro malo su garaviji ali pogledaj -DNK- R1 A2 -
Zato ih jedan kolega tu sa foruma i voli
2016-07-22
Yehudi wrote:
Inače nebi pisa gluposti
Nema, to je još blaga demencija. Problem je u tome što je taj proces progresivan.
Sjećam se, prije 2-3 godine je bio normalan.
Sad je gori od marcelusa.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti Kurdi u Arfinu to fino ima ih 200 tisuća, dovesti topove i minobacače i radi čevape od njih, samo deri, očeš Afrin evo ti čevapčičko
2014-04-11
RayMabus wrote:Evo vam malo čitajte kako Kurdi progone kršćanstvo u sjevernom Iraku čak i u ovom novom ratu a prema zapadu imaju priču da kurdima daju državu pa će ih kao Kurdi čuvati
ma dobro ti zboriš
vidim neki su se uhvatili Kurda ki da su Šiptari " saveznici " ili ka šta se drže Arapa iz gaze tzv " palestinaca "
a nikad ih vidili ni čuli. jer da jesu, nebi se tako odnosili
2014-04-20
To se ti samo čini. Porcije dijelim po zaslugama.crvenkasti wrote:Yehudi wrote:
Inače nebi pisa gluposti
Nema, to je još blaga demencija. Problem je u tome što je taj proces progresivan.
Sjećam se, prije 2-3 godine je bio normalan.
Sad je gori od marcelusa.
Malo prije sam na jednoj drugoj temi odustao s povratkom na te 2-3 godine,koje spominješ,
jer se mi (za sada) čini prerano.I nepotrebno.
Za svakim planom je slučajnost i vice versa.
2016-07-22
Ovako te Kurde u Arfinu koji su srušili križarsku državu pa se tu naselii treba pretvoriti u čevape, imaju koridor pa mogu na istok i Amerika će ih naseliti u Raku gdje je bio centar islamske države
. Znači 200 tisuća Kurda iz Arfina goni u Raku
. Znači 200 tisuća Kurda iz Arfina goni u Raku
2014-04-11
Ne zamiri đodi kaj se ne razumi u kvalitet ruskih, i (ne)kvalitet njemačkih tenkova.Yehudi wrote:Pinochet wrote:
jebiga, nemožeš njemački tenk tek tako uništiti.. nije to neko staro rusko govno, ili preplaćeno američko sranje
Ovaj je samo okrznut tko zna čime
Jebiga MOŽEŠ
- Daesh has identified a weak spot in Germany’s legendary Leopard 2 battle tanks,
and has destroyed ten of the machines used by the Turkish Army in northern Syria, the German newspaper Die Welt reported.
-------------------------------------------------------------------------------
Da ne stavljam sad tu kako su njemački tenkovi od 40 Tt letili 5 m u zrak u Afganistanu
Svojevrimeno je govorija da je abrams najjači tenk na svitu (ono, američka kvaliteta i tak to), pa se na kraju uspostavilo da je kvalitetom u razini prvotnih inačica sovjetskog t-72b tenka (stari kontakt-1 reaktivni oklop).
Uvik ću pamtiti njegovu ljutitu reakciju kad sam mu posta ovaj vidio, a on popizdija...
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50