Posao stoljeća za Antu Nobila!
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Posao stoljeća za Antu Nobila!
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Jedriličar je bio iz republike Broč, aben je s Ugljana...mutava baštarda wrote:Oklen je aben. Brač?Regoč wrote:Nije starinski, u njih se tako i danas divani.Leviathan2 wrote:
ja nisam cak ni pripadnik hrvatske populacije pa abena odlicno razumijem, cak me odusevljava da neko zna po starinski
tamo je velika koncentracija poremecenih po nekim drustvenim kriterijima
To su medicinski kriteriji, bolnica. Ab da vama ljevicarima je to ave stvar slobode i izbora.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
psiho bolesti nisu rak ili slomljena ruka vec drustveni kriterij , selektivni
drustvo odlucuje sto je "normalno" iako ne postoji realna opasnost za "normalne" od vecine tamo "bolesnih"
drustvo odlucuje sto je "normalno" iako ne postoji realna opasnost za "normalne" od vecine tamo "bolesnih"
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
neće bosanci muslimani izvuć niti kune iz RH sudova..
mislite da će im bosanski hrvati koji dominiraju RH sudovima i državnim kancelarijama, da će muslimanima dati kune..
kako da ne, ovi naši bi zajebali vlastitu rodbinu i državu za šaku kuna, tama će muslimanima koje nepodonose dati kune..
how-yes-no
mislite da će im bosanski hrvati koji dominiraju RH sudovima i državnim kancelarijama, da će muslimanima dati kune..
kako da ne, ovi naši bi zajebali vlastitu rodbinu i državu za šaku kuna, tama će muslimanima koje nepodonose dati kune..
how-yes-no
Guest- Guest
debotoijusto wrote:psiho bolesti nisu rak ili slomljena ruka vec drustveni kriterij , selektivni
uvijek ostanem frapiran glupošću jednog običnog ljevičara
2015-08-06
epikur37 wrote:debotoijusto wrote:psiho bolesti nisu rak ili slomljena ruka vec drustveni kriterij , selektivni
uvijek ostanem frapiran glupošću jednog običnog ljevičara
i ja tvojom bosanstinom a obitavas u pitoresknom kraju vec godinama kod nas te strpaju u bolnicu jer imas poriv trcati gol ulicom , recimo
kod drugih strpaju pedere pod bolesne a mozes gol trcati ulicom , drustveni dogovor. kuzis ka ono brale
2014-04-12
epikur37 wrote:Ti bi trcao gol ulicom, e svasta.
napredujes , jos jucer bi ta recenica glasila ti bi bio peder , svasta
2014-04-12
epikur37 wrote:Ti bi trcao gol ulicom, e svasta.
Pa u Africi i danas imaš mjesta gdje je to potpuno normalno.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Ti bi trcao gol ulicom, e svasta.
Kanibalizam je do skora isto ponegdje bio...
2015-08-06
Debo izlazi iz ormara. Sazznali smo da bi nosio haljinu, danas da bi trčao gol, sutra ćemo saznat da ima dečka.
Ovaj forum definitivno nije za tipkanjw s moba.
2014-12-30
veber wrote:Debo izlazi iz ormara. Sazznali smo da bi nosio haljinu, danas da bi trčao gol, sutra ćemo saznat da ima dečka.
Lako rec....kad.se. klinci nabiju na komp onda ti oataje ovako....a debo ko debo.....tipican primjer lujeve malogradjanstine
2015-08-06
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ma imam i pc i lap, djeca svoje, ali izigravam tuljana u krevetu i ne da mi se van iz njega. Sunce mi lupa kroz protor i ne bum van još neko vrijeme.
Debo nikako da nam priopći da je tetkica.
2014-12-30
A ti mu teraš vodu na usta opisijući svoje zmijsko telo u svilenoj posteljini.veber wrote:Ma imam i pc i lap, djeca svoje, ali izigravam tuljana u krevetu i ne da mi se van iz njega. Sunce mi lupa kroz protor i ne bum van još neko vrijeme.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
epikur37 wrote:crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Ti bi trcao gol ulicom, e svasta.
Kanibalizam je do skora isto ponegdje bio...
Bavljenje politikom uključuje favoriziranje različitosti i odsustvo suosjećanja za protivnike.
U potpunoj je suprotnosti s hipokritovom zakletvom.
crvenkasti-
2014-04-17
Da da..samo u presudi se nigdje ne spominju srbi i spominje se godina 1993dzango wrote:I Srbi iz hrvatskih logora imaju pravo na pare.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A sad kad se ponovi sudjenje stanisicu i ovom drugom i da nas se smiri uvalit ce srbiji presudu za uzp na hrvatsku uz bosnu..ima da bankrotirate...uz onu tadica i martica..mislite da nece...je je..samo se nadajte..da nama izadju u susret nakon ove presude praljku i drugima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Da da..samo u presudi se nigdje ne spominju srbi i spominje se godina 1993dzango wrote:I Srbi iz hrvatskih logora imaju pravo na pare.
Ne razumiješ, oni trebaju pare. Jebe im se za presude.
Guest- Guest
ne izjasnjavam se uopce, cak niti za one popise stanovnistva , njih uredno izbjegavam, a oni nek upisuju sto hoce, kako ja tako i ostalikofein wrote:Leviathan2 wrote:ja nisam cak ni pripadnik hrvatske populacijeveber wrote:meni koji govorim dva jezika u pismu i govoru, kći me počela učit malo mađarski i ruski.
ti bi trebao pisat hrvatski ili odjavit se. postoji standarni hrvatski jezik, no ti stalno pišeš na narječju koje razumije tek dio forumske populacije.ili piši da te forumska popilacija skuži.
ili ne piši, ako netko ne shvati poant tvog posta, čemu pisanje?
Kako se narodnosno izjašnjavaš? Ako nije indiskretno.
dzango wrote:A ti mu teraš vodu na usta opisijući svoje zmijsko telo u svilenoj posteveber wrote:Ma imam i pc i lap, djeca svoje, ali izigravam tuljana u krevetu i ne da mi se van iz njega. Sunce mi lupa kroz protor i ne bum van još neko vrijeme.
Kod mene je posteljina čisti pamuk, a dlakav sam kao lučki međed.
Jednom sam stavio svoju sliku, gol. Pa me uz ženski dio popzlacije hvalili i neki muški, pa sam brzo maknuo slikuns avatara.
2014-12-30
jel te bario i terminator mozda :Dveber wrote:dzango wrote:A ti mu teraš vodu na usta opisijući svoje zmijsko telo u svilenoj posteveber wrote:Ma imam i pc i lap, djeca svoje, ali izigravam tuljana u krevetu i ne da mi se van iz njega. Sunce mi lupa kroz protor i ne bum van još neko vrijeme.
Kod mene je posteljina čisti pamuk, a dlakav sam kao lučki međed.
Jednom sam stavio svoju sliku, gol. Pa me uz ženski dio popzlacije hvalili i neki muški, pa sam brzo maknuo slikuns avatara.
» Krstičevićev "posao stoljeća" je propao. Treba li ministar podnijeti ostavku?
» PRODAJA STOLJEĆA: Francuzi korak do najvećeg ugovora za Rafale- posao težak 20 milijardi dolara!
» U Zemunu postavljena tabla atentatoru na Antu Pavelića
» Ostojić 2002. htio likvidirati generala Antu Gotovinu
» Krstičevićev "posao stoljeća" je propao. Treba li ministar podnijeti ostavku?
» PRODAJA STOLJEĆA: Francuzi korak do najvećeg ugovora za Rafale- posao težak 20 milijardi dolara!
» U Zemunu postavljena tabla atentatoru na Antu Pavelića
» Ostojić 2002. htio likvidirati generala Antu Gotovinu
Page 3 of 6