Ostojić 2002. htio likvidirati generala Antu Gotovinu
Page 1 of 1
Ostojić 2002. htio likvidirati generala Antu Gotovinu
TAJNIK ODBORA ZA BRANITELJE: “Ostojić je napravio plan kako likvidirati generala Gotvinu”
rekao je Josip Vidović, tajnik Odbora za branitelje HDZ-a, za HRT.
“Hrvatska je u krizi jer su uklonjeni domoljubi”
“Tko ne dođe i ne smogne snage doći u šator branitelja i poklonit se braniteljima koji su donijeli mir Hrvatskoj i BiH taj nije vrijedan voditi hrvatske branitelje”, kazao je Vidović.
“Bili smo ponos hrvatskog naroda. Nakon rata su starije strukture, komunističke i udbaške, napravile plan gdje su iz svih institucija protjerale generale, umirovili su sve zapovjednike. Sjećate se da su generala Gotovinu proganjali, da je 2002. godine mislim Ranko Ostojić napravio plan kako uhititi generala Gotovinu, ako ga ne može uhititi da ga likvidira. Mi ne možemo dopustiti da se to više događa. Mi upravo mislimo da je Hrvatska došla u moralnu, duhovnu i financijsku krizu jer su iz svih sustava maknuti domoljubi”, optužuje Vidović.
http://net.hr/danas/hrvatska/tajnik-odbora-za-branitelje-ostojic-je-napravio-plan-kako-likvidirati-generala-gotvinu/
Guest- Guest
Re: Ostojić 2002. htio likvidirati generala Antu Gotovinu
A tko je izjavio i proveo plan uhidbe......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
deda na aparatima wrote:
“Tko ne dođe i ne smogne snage doći u šator branitelja i poklonit se braniteljima
Treba li i noge da im ljubi? Koja gomila kretena.
Istina, isti dan je i mene štel jebat. Jedva sam se spasila.
Guest- Guest
Bolje nego da je ovog hteo jebati a tebe ubiti.Eva wrote:Istina, isti dan je i mene štel jebat. Jedva sam se spasila.
znači nijedno nije istina.Eva wrote:Istina, isti dan je i mene štel jebat. Jedva sam se spasila.
Pa zaprav je bilo obrnuto, točnije, tak kak ti veliš. Sam ni to bil Ranko nego Sanader.dzango wrote:Bolje nego da je ovog hteo jebati a tebe ubiti.Eva wrote:Istina, isti dan je i mene štel jebat. Jedva sam se spasila.
Guest- Guest
kic wrote:znači nijedno nije istina.Eva wrote:Istina, isti dan je i mene štel jebat. Jedva sam se spasila.
Guest- Guest
Aha, i mene.Eva wrote:Istina, isti dan je i mene štel jebat. Jedva sam se spasila.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Koliko vidimo, ti si živa. Šta je bilo sa onim drugim, nikada nećemo saznati.Eva wrote:Pa zaprav je bilo obrnuto, točnije, tak kak ti veliš. Sam ni to bil Ranko nego Sanader.dzango wrote:Bolje nego da je ovog hteo jebati a tebe ubiti.Eva wrote:Istina, isti dan je i mene štel jebat. Jedva sam se spasila.
Ma nije ni on platio, Jandroković je ljubomoran lik.dzango wrote:Koliko vidimo, ti si živa. Šta je bilo sa onim drugim, nikada nećemo saznati.Eva wrote:Pa zaprav je bilo obrnuto, točnije, tak kak ti veliš. Sam ni to bil Ranko nego Sanader.dzango wrote:Bolje nego da je ovog hteo jebati a tebe ubiti.Eva wrote:Istina, isti dan je i mene štel jebat. Jedva sam se spasila.
Guest- Guest
Sad još i Sora da se prijavi.kaja_333 wrote:Aha, i mene.Eva wrote:Istina, isti dan je i mene štel jebat. Jedva sam se spasila.
Onda cemo tek bit 100% sigurni :D
2014-04-12
Ne, soru je. Onda je išao ubit gotovinudzango wrote:Sad još i Sora da se prijavi.kaja_333 wrote:Aha, i mene.Eva wrote:Istina, isti dan je i mene štel jebat. Jedva sam se spasila.
2015-08-15
u registar neprijatelja s njim
milanovica isto
@evu takodjer
dajte jos 2 paketa A4 papira
milanovica isto
@evu takodjer
dajte jos 2 paketa A4 papira
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pičku materinu i obraza u HDZa... uhitili gotovinu , derali se "izručiti, locirati, transferirati i to napravili" i sada optužuju one luzere iz SDPa da su ga htjeli likvidirati.. hahaha
ja majko sa ovim našim dvostranačjem
Guest- Guest
taman će 2002 ostojć se misliti kako ubiti gotovinu, taj lik je tih godina bježa od reketara po splitu, bio je sretan ako bi dan preživio, taman je njemu gotovina bio na pameti, gotovinom su se bavili karamarko, jadronković i šeks
Guest- Guest
Mozda su alkosi, za ovako nesto izjaviti ne možeš biti trijezan, kaj ne?Neoliberalni portugalac wrote:pičku materinu i obraza u HDZa... uhitili gotovinu , derali se "izručiti, locirati, transferirati i to napravili" i sada optužuju one luzere iz SDPa da su ga htjeli likvidirati.. hahaha
2015-08-15
Pa tom na faci piše da je kurvin sin...ne znam što je tu čudno za Ranka...
darth_vader-
2014-04-17
Ranko je tada bio državni redarstveni ravnatelj, koliko se sjećam.Neoliberalni portugalac wrote:taman će 2002 ostojć se misliti kako ubiti gotovinu, taj lik je tih godina bježa od reketara po splitu, bio je sretan ako bi dan preživio, taman je njemu gotovina bio na pameti, gotovinom su se bavili karamarko, jadronković i šeks
Similar topics
» Srbija zabranila pjevacu Sadiku ulazak u Srbiju jer je pjevao srsa bomrzilacke pjesme..i Nina Badric na tapetu jer je velicala Antu Gotovinu
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Bedno!Srbin hvali Gotovinu!
» Trump se sprema likvidirati velikog vođu Kim Jong Una
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
» Grmoja:Petrov je htio odmah nakon izbora da budemo oporba,ja sam htio da budemo u vlasti!
» Bedno!Srbin hvali Gotovinu!
» Trump se sprema likvidirati velikog vođu Kim Jong Una
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
Page 1 of 1