Posao stoljeća za Antu Nobila!
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Posao stoljeća za Antu Nobila!
Ko je veći Hrvat od vas dvojice?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Zaboravih pitat...onomad jeste se ti i veber nasli u cacadua ono shema ne smijes doc..dodji ako imas muda?crvenkasti wrote:jastreb wrote:22 i 23 12.sam tamo. E sad jedan dan ne mogu nikamo,a onaj drugi još ne znam kako bih iskoristio.veber wrote:Da temi famo zamah, dolaziš lu tetrjebe u zegey?
Možeš se tući s veberom, to je zabavno.
Veber nije došao u vrijeme kad smo se dogovorili, nego tek sutradan.
Pizda kukakvička. Razbio bih ga!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Tre je često na dvoboj zvao onog Deliju iz Vukovara(Pravda za Uroša)međutim nisu se nikad susreli.
A Iknar je gay je zvao Iknara da se nađu kod Katedrale,kako bi mu dao neke knjige,ali Gromovnik je odbio doći.
Isto je prošlo kada sam ja zvao Dudette i Ewu. Nisu došle.
A Iknar je gay je zvao Iknara da se nađu kod Katedrale,kako bi mu dao neke knjige,ali Gromovnik je odbio doći.
Isto je prošlo kada sam ja zvao Dudette i Ewu. Nisu došle.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
debotoijusto wrote:dzango wrote:Sad će skroz da se narajca.veber wrote:dzango wrote:A ti mu teraš vodu na usta opisijući svoje zmijsko telo u svilenoj posteveber wrote:Ma imam i pc i lap, djeca svoje, ali izigravam tuljana u krevetu i ne da mi se van iz njega. Sunce mi lupa kroz protor i ne bum van još neko vrijeme.
Debo nikako da nam priopći da je tetkica.
Kod mene je posteljina čisti pamuk, a dlakav sam kao lučki međed.
@web vapije da ga netko iz prikrajka sprasi
nesrico ovaj forum citaju djeca
Koji pederbal. Dalje necu ni citati. Idem rigati...
darth_vader-
2014-04-17
dzango wrote:Ko je veći Hrvat od vas dvojice?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Zaboravih pitat...onomad jeste se ti i veber nasli u cacadua ono shema ne smijes doc..dodji ako imas muda?crvenkasti wrote:jastreb wrote:
22 i 23 12.sam tamo. E sad jedan dan ne mogu nikamo,a onaj drugi još ne znam kako bih iskoristio.
Veber je bolji, on je Nijemac, a to je ono čemu svi težimo. Hrvat je nešto između, prijelazni stupanj između Srbina i Nijemca.
crvenkasti-
2014-04-17
A čuj. Moderni trendovi ne zaobilaze ni ovaj forum.jasambrend wrote:debotoijusto wrote:dzango wrote:Sad će skroz da se narajca.veber wrote:dzango wrote:
A ti mu teraš vodu na usta opisijući svoje zmijsko telo u svilenoj poste
Kod mene je posteljina čisti pamuk, a dlakav sam kao lučki međed.
@web vapije da ga netko iz prikrajka sprasi
nesrico ovaj forum citaju djeca
Koji pederbal. Dalje necu ni citati. Idem rigati...
Za jedno 20 godina ovim će forumom dominirati pripadnici onih koji su danas kao manjina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a kako će taj posao izvesti, HVO nije bila vojska HR, presuda pojedincu međunarodnog suda gdje se spominje uzp nije obvezujuća za HR.
nobilo je bio uspješan tužitelj u SFRJ gdje je sud bio monitiran pa to nije bio problem, u demokratskim državama on je odvjetnik s uvijek jednom te istom forom.
"oslobodi optuženog na način da okriviš drugoga"
u DNRH mu je to uspjelo jer je oslobodio Boljkovca i okrivio Miću koji ne postoji
U Hagu je oslobodio Blaškića ili mu umanjio kaznu koji je zdrukao druge
U Minchenu je okrivio Arkana i srpsku udbu što god to bilo da oslobodi Perkovića pa su ga poslali u kurac i dali mu klijentu 40 godina robije
nobilo je bio uspješan tužitelj u SFRJ gdje je sud bio monitiran pa to nije bio problem, u demokratskim državama on je odvjetnik s uvijek jednom te istom forom.
"oslobodi optuženog na način da okriviš drugoga"
u DNRH mu je to uspjelo jer je oslobodio Boljkovca i okrivio Miću koji ne postoji
U Hagu je oslobodio Blaškića ili mu umanjio kaznu koji je zdrukao druge
U Minchenu je okrivio Arkana i srpsku udbu što god to bilo da oslobodi Perkovića pa su ga poslali u kurac i dali mu klijentu 40 godina robije
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eroo wrote:Jel važi ako im ja napišen ćek? Samo neka kažu na koju cifru...
U hrvatskoj ne primaju čekove. 20 000 ojra bu sasvim dosta.
2014-12-30
veber wrote:podrška da u to ime protjeramo abena i epikura.
abecednim redom. zaplijeno im imovinu do koljenja šestog.
njih streljamo, a ostale pošaljemo na drštveno korisni rad.
s nobilom ofkors.
Obiteljima poslati račune za utrošeno streljivo ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
nobilo je nadrkan lik ma isto kad bi pocinio zlocin a imao novca koristio bi njegove usluge
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
hrvatskogaben wrote:ovo je katastrofalno znanje hrvackog jezika i živi stilski užas.veber wrote:meni(e) koji govorim dva jezikau pismu igovoru, kći me počela učit(i) malo mađarski i ruski.
ti bi trebao pisat(i) hrvatski ili (se) odjavitse. postoji standarni hrvatski jezik, no ti stalno pišeš na narječju koje razumije tek dio forumske populacije.ilipiši da te forumska popilacijaskuži.
ili ne piši, ako netko ne shvati poant(u) tvog posta, čemu pisanje?
immortal-
2014-04-16
2014-04-19
Poluderivat? Kao Musliman između Srbina i Turčina?crvenkasti wrote:dzango wrote:Ko je veći Hrvat od vas dvojice?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Zaboravih pitat...onomad jeste se ti i veber nasli u cacadua ono shema ne smijes doc..dodji ako imas muda?crvenkasti wrote:
Veber je bolji, on je Nijemac, a to je ono čemu svi težimo. Hrvat je nešto između, prijelazni stupanj između Srbina i Nijemca.
2014-04-19
Kako srbi koriste logiku..ako putem za Njemačku prelaze preko Hrvatske misle da je isto tako Hrvat prelazni stupanj između srbina i Njemcadzango wrote:Poluderivat? Kao Musliman između Srbina i Turčina?crvenkasti wrote:dzango wrote:Ko je veći Hrvat od vas dvojice?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:
Zaboravih pitat...onomad jeste se ti i veber nasli u cacadua ono shema ne smijes doc..dodji ako imas muda?
immortal-
2014-04-16
Tako kaže Crvenkasti, A on najbolje zna.mortal-joint wrote:Kako srbi koriste logiku..ako putem za Njemačku prelaze preko Hrvatske misle da je isto tako Hrvat prelazni stupanj između srbina i Njemcadzango wrote:Poluderivat? Kao Musliman između Srbina i Turčina?crvenkasti wrote:dzango wrote:Ko je veći Hrvat od vas dvojice?crvenkasti wrote:
2014-04-19
veber wrote:kolega, dotični je dio sistema, nemreš takomjasambrend wrote:R2-D2 wrote:
davnih dana je ovog špijuna trebalo ubit
immortal-
2014-04-16
treba ih sve lustriratimortal-joint wrote:veber wrote:kolega, dotični je dio sistema, nemreš takomjasambrend wrote:R2-D2 wrote:
davnih dana je ovog špijuna trebalo ubit
immortal-
2014-04-16
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Italija sklapa posao stoljeća s Egiptom
» Krstičevićev "posao stoljeća" je propao. Treba li ministar podnijeti ostavku?
» PRODAJA STOLJEĆA: Francuzi korak do najvećeg ugovora za Rafale- posao težak 20 milijardi dolara!
» U Zemunu postavljena tabla atentatoru na Antu Pavelića
» Ostojić 2002. htio likvidirati generala Antu Gotovinu
» Krstičevićev "posao stoljeća" je propao. Treba li ministar podnijeti ostavku?
» PRODAJA STOLJEĆA: Francuzi korak do najvećeg ugovora za Rafale- posao težak 20 milijardi dolara!
» U Zemunu postavljena tabla atentatoru na Antu Pavelića
» Ostojić 2002. htio likvidirati generala Antu Gotovinu
Page 6 of 6