PARTIZANI, HVALA!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: PARTIZANI, HVALA!
Ne budi tako siguran...vuksadinare wrote:Bolje znam ja od njega...red wolf wrote:Tebi se nisam obratio nego ovome koji dobro zna što su on i njegovi bili do devedesetih...vuksadinare wrote:Ja nisam i mogu predocit dokazered wolf wrote:Ajde nemoj se sramiti...Svi su ti do devedesetih bili u partiji...Svi ste slavili Tita...A onda ste okrenuli kaput...Regoč wrote:
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Ne budi tako siguran...vuksadinare wrote:Bolje znam ja od njega...red wolf wrote:Tebi se nisam obratio nego ovome koji dobro zna što su on i njegovi bili do devedesetih...vuksadinare wrote:Ja nisam i mogu predocit dokazered wolf wrote:
Ajde nemoj se sramiti...Svi su ti do devedesetih bili u partiji...Svi ste slavili Tita...A onda ste okrenuli kaput...
Kurjak mni da smo svi za zakletvu Titu spjevali stih. Nije mu jasno da su komunisti činili svega 10 % stanovništva, a ostali su ih trpjeli jer su komunisti držali puške.vuksadinare wrote:Bolje znam ja od njega...red wolf wrote:Tebi se nisam obratio nego ovome koji dobro zna što su on i njegovi bili do devedesetih...vuksadinare wrote:Ja nisam i mogu predocit dokazered wolf wrote:Ajde nemoj se sramiti...Svi su ti do devedesetih bili u partiji...Svi ste slavili Tita...A onda ste okrenuli kaput...Regoč wrote:
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!
Siguran samred wolf wrote:Ne budi tako siguran...vuksadinare wrote:Bolje znam ja od njega...red wolf wrote:Tebi se nisam obratio nego ovome koji dobro zna što su on i njegovi bili do devedesetih...vuksadinare wrote:Ja nisam i mogu predocit dokazered wolf wrote:
Ajde nemoj se sramiti...Svi su ti do devedesetih bili u partiji...Svi ste slavili Tita...A onda ste okrenuli kaput...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bilo ih je malo vise od 15 do 20%..od toga bar 2/3 radi uhljebljenja nego sto su vjerovali u tu ideologijuRegoč wrote:Kurjak mni da smo svi za zakletvu Titu spjevali stih. Nije mu jasno da su komunisti činili svega 10 % stanovništva, a ostali su ih trpjeli jer su komunisti držali puške.vuksadinare wrote:Bolje znam ja od njega...red wolf wrote:Tebi se nisam obratio nego ovome koji dobro zna što su on i njegovi bili do devedesetih...vuksadinare wrote:Ja nisam i mogu predocit dokazered wolf wrote:
2015-09-08
Sve si ti dobro razumio...Regoč wrote:Kurjak mni da smo svi za zakletvu Titu spjevali stih. Nije mu jasno da su komunisti činili svega 10 % stanovništva, a ostali su ih trpjeli jer su komunisti držali puške.vuksadinare wrote:Bolje znam ja od njega...red wolf wrote:Tebi se nisam obratio nego ovome koji dobro zna što su on i njegovi bili do devedesetih...vuksadinare wrote:Ja nisam i mogu predocit dokazered wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
Pa nemoj biti toliko siguran...vuksadinare wrote:Siguran samred wolf wrote:Ne budi tako siguran...vuksadinare wrote:Bolje znam ja od njega...red wolf wrote:Tebi se nisam obratio nego ovome koji dobro zna što su on i njegovi bili do devedesetih...vuksadinare wrote:
Ja nisam i mogu predocit dokaze
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sve si ti dobro razumio...Regoč wrote:Kurjak mni da smo svi za zakletvu Titu spjevali stih. Nije mu jasno da su komunisti činili svega 10 % stanovništva, a ostali su ih trpjeli jer su komunisti držali puške.vuksadinare wrote:Bolje znam ja od njega...red wolf wrote:Tebi se nisam obratio nego ovome koji dobro zna što su on i njegovi bili do devedesetih...vuksadinare wrote:
Ja nisam i mogu predocit dokaze
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Pa nemoj biti toliko siguran...vuksadinare wrote:Siguran samred wolf wrote:Ne budi tako siguran...vuksadinare wrote:Bolje znam ja od njega...red wolf wrote:
Tebi se nisam obratio nego ovome koji dobro zna što su on i njegovi bili do devedesetih...
Sve O.K.Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sve si ti dobro razumio...Regoč wrote:Kurjak mni da smo svi za zakletvu Titu spjevali stih. Nije mu jasno da su komunisti činili svega 10 % stanovništva, a ostali su ih trpjeli jer su komunisti držali puške.vuksadinare wrote:Bolje znam ja od njega...red wolf wrote:
Tebi se nisam obratio nego ovome koji dobro zna što su on i njegovi bili do devedesetih...
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sve O.K.Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sve si ti dobro razumio...Regoč wrote:Kurjak mni da smo svi za zakletvu Titu spjevali stih. Nije mu jasno da su komunisti činili svega 10 % stanovništva, a ostali su ih trpjeli jer su komunisti držali puške.vuksadinare wrote:
Bolje znam ja od njega...
Nema do komunjara starih...Samo se smij...Vrhunski...Tko te to naučio u obitelji od tvojih iz bivšeg sustava?Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sve O.K.Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sve si ti dobro razumio...Regoč wrote:
Kurjak mni da smo svi za zakletvu Titu spjevali stih. Nije mu jasno da su komunisti činili svega 10 % stanovništva, a ostali su ih trpjeli jer su komunisti držali puške.
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Nema do komunjara starih...Samo se smij...Vrhunski...Tko te to naučio u obitelji od tvojih iz bivšeg sustava?Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Sve O.K.Regoč wrote:Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:
Sve si ti dobro razumio...
Moji su starci pjevali jednu jos lipsu i bili ponosni na nju
A spominje se i sava i neretva i imotski i capljina
A spominje se i sava i neretva i imotski i capljina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pjeva san je i ja sa ponosom i uvik cu je pivati sa ponosom jbg spomenik partozaniji nepostoji u mome splitu ali zato postoji u cast jednog velikog hercegovca eno ga tamo na split 3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ae, vjera da ce srbi pobjeditdebotoijusto wrote:nosam se skrivao nego mi vjera ne dopusta ratovati , kolegavuksadinare wrote:Jebiga ti nisi osvjetlao obraz...devedesetih si skrivao...ili to nije bio tvoj ili didin rat.. jastreb je makar bio 1993debotoijusto wrote:Regoč wrote:Srećom je Debo okrenut budućnosti, njega prošlost ne zanima.RayMabus wrote:Pa ok drugi svjetski rat, sve ok
nema @jastreba a netko mora + zasluzili su spomen+dida mi bio tamo , na pravoj strani
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja, eto, srusili ustasku demokraciju i donijeli totalitarizam.Regoč wrote:Donieli su zločine i totalitarizam.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Srećom je Debo okrenut budućnosti, njega prošlost ne zanima.RayMabus wrote:Pa ok drugi svjetski rat, sve ok
nema @jastreba a netko mora + zasluzili su spomen+dida mi bio tamo , na pravoj strani
Sto Hrvat moze biti debil to ne moze niko drugi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da nije bilo partizana Hrvati bi pusili kurceve svima i na sve strane. Ako bi ih uopce i bilo.Desert_fox wrote:Pjeva san je i ja sa ponosom i uvik cu je pivati sa ponosom jbg spomenik partozaniji nepostoji u mome splitu ali zato postoji u cast jednog velikog hercegovca eno ga tamo na split 3
Ali nije jos kasno za to. Koliko medju Hrvatima ima kretena i tupana, sve je moguce.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
je...nije isto...ono je tudji totalitarizam a domaci je ipak domaci..najbolji i tvoj...Ringo10 wrote:Ja, eto, srusili ustasku demokraciju i donijeli totalitarizam.Regoč wrote:Donieli su zločine i totalitarizam.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Srećom je Debo okrenut budućnosti, njega prošlost ne zanima.RayMabus wrote:Pa ok drugi svjetski rat, sve ok
2015-09-08
Da cetiri godine totalirazima zamijeniti sa 45 ili vise. Dobitna kombinacija samo na dijelovima brdovitog balkana. Kila mozga .....vuksadinare wrote:je...nije isto...ono je tudji totalitarizam a domaci je ipak domaci..najbolji i tvoj...Ringo10 wrote:Ja, eto, srusili ustasku demokraciju i donijeli totalitarizam.Regoč wrote:Donieli su zločine i totalitarizam.debotoijusto wrote:Regoč wrote:
Srećom je Debo okrenut budućnosti, njega prošlost ne zanima.
2014-04-14
Da, da nije bilo Titai partije rvati bi nestali. Majku mu jebem tko spasi Dance, Fince, Olandeze i ostale???? Ni Tita ni partije ni diktature. Jebeni Chuchill izgubio izbore nakon dobijenog rata. Sto i kome ja pokusavam objasniti??????????????Kila mozga jos uvijek , unatoc inflaciji dvije bosanske....
2014-04-14
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
» Na današnji dan partizani su oslobodili Split
» partizani ustase i jos malo nameta
» Partizani su pobijedili na bivšem forumu
» Učite malo,yebo vas partizani... :D
» Na današnji dan partizani su oslobodili Split
» partizani ustase i jos malo nameta
» Partizani su pobijedili na bivšem forumu
» Učite malo,yebo vas partizani... :D
Page 3 of 4