Baniralo vas s fejsa zbog slije Praljka? Evo zašto
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Baniralo vas s fejsa zbog slije Praljka? Evo zašto
Fejsbuk i prijatelji... koliko imate prijatelja ako imate dva prava prijatelja dobri ste. Fejsbuk pa stotine prijatelja koja glupost.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Herceg-Bosna je bila jedina država poslije Drugog svjetskog rata u čijim je osnivačkim papirima stajalo da državne funkcije mogu obavljati samo političari hrvatske nacionalnosti. Zato Haški tribunal mogu nazivati đavolskim sudištem samo oni koji i danas podržavaju tu nacifašističku tvorevinu, za ostale je đavao sjedio na optuženičkoj klupi
Ako su Hrvati iz Hrvatske bili za Zagreb predragocjeni da im se sudi u Haagu (Ivica Račan pustio je Gotovinu da pobjegne, a za Mirka Norca isposlovao da mu se sudi kod kuće), Hrvati iz BiH bili su, naprotiv, toliko bezvrijedni da ih se izručilo kao cjepanice, cijelu hrpu. I tu slijedi krešendo ove zajedničke, SDP-HDZ-ove crne komedije. Hrvate iz BiH se kao topovsko meso slalo u Haag i tako izmirivalo račune s međunarodnom zajednicom, da bi ih se sada tretiralo kao mitske vitezove, a Praljka, koji se teatralno ubio, kao ultimativnog junaka. Kakav vražji junak?! Nijedan haški osuđenik ne zaslužuje da tako bude nazvan, jer je to najteža moguća uvreda žrtvama koje su za sobom ostavili, a ako ćemo već o herojstvu, zar njega nije bilo više kod Milana Babića? I on se ubio u Haagu, ali uz javno priznanje da osjeća ‘sramotu i kajanje’ za ono što je učinio te uz tešku optužbu Miloševića, ne spominjući ga poimence, za smrt nevinih ljudi samo zato ‘što su Hrvati, a ne Srbi’. Za razliku od njega, Praljak nije pokazao nimalo kajanja pred ‘prezira’ vrijednim Tribunalom, a čak više od sebe branio je hrvatsku službenu vlast, to će reći Tuđmana, da nisu krivi ni za kakav zločinački pothvat u BiH.
Ako su Hrvati iz Hrvatske bili za Zagreb predragocjeni da im se sudi u Haagu (Ivica Račan pustio je Gotovinu da pobjegne, a za Mirka Norca isposlovao da mu se sudi kod kuće), Hrvati iz BiH bili su, naprotiv, toliko bezvrijedni da ih se izručilo kao cjepanice, cijelu hrpu. I tu slijedi krešendo ove zajedničke, SDP-HDZ-ove crne komedije. Hrvate iz BiH se kao topovsko meso slalo u Haag i tako izmirivalo račune s međunarodnom zajednicom, da bi ih se sada tretiralo kao mitske vitezove, a Praljka, koji se teatralno ubio, kao ultimativnog junaka. Kakav vražji junak?! Nijedan haški osuđenik ne zaslužuje da tako bude nazvan, jer je to najteža moguća uvreda žrtvama koje su za sobom ostavili, a ako ćemo već o herojstvu, zar njega nije bilo više kod Milana Babića? I on se ubio u Haagu, ali uz javno priznanje da osjeća ‘sramotu i kajanje’ za ono što je učinio te uz tešku optužbu Miloševića, ne spominjući ga poimence, za smrt nevinih ljudi samo zato ‘što su Hrvati, a ne Srbi’. Za razliku od njega, Praljak nije pokazao nimalo kajanja pred ‘prezira’ vrijednim Tribunalom, a čak više od sebe branio je hrvatsku službenu vlast, to će reći Tuđmana, da nisu krivi ni za kakav zločinački pothvat u BiH.
ne daje on nista dzaba jer ce me banirat ako se ne drzim njegovog svjetonazora, dakle nije dzaba. Moram prihvatit uvjerenja I moralne standard koja on smatra da moram. Kad das nesto dzaba onda ja to koristim kako hocu jer je to sad moje. To ovdje nije slucaj. E posto nije dzaba, napisi sta nudis ili cu I ja tebi dzaba ponudit kikiriki iz fokusime za uzorak na trznici, (npr. jer sam ga dobio dzabe, a poslije tog reklamnog cu naplacivat ovaj koji sam platio).Triny wrote:Aha...daju nekom besplatno da se služi njihovom platformom, nekom ne ...marcellus wrote:dzango wrote:A kako si ovo zamislio:
Usto, ostaje činjenica da je politika facebooka, kao i većine ostalih društvenih mreža, vrlo netransparentna, i da je teško dobiti egzaktno objašnjenje zbog čega ste banirani. To bi svakako trebalo promijeniti, kao i zakonom ograničiti slučajeve u kojima društvene mreže smiju ograničavati slobodu govora.
Jebote, njihov sajt, njihova stvar. Uzmi ili ostavi. Neće valjda država i tužioci da adminiju na Kicovom ili Cukebergovom sajtu.
nije. Ako stvar slastičarnice nije to hoće li ili neće za dva pedera ispeć svadbeni kolač, ako nije stvar kafića ili restorana hoće li puštat crne i pedere unutra, onda nije ni stvar društvene mreže kom će dat da piše ili ne.
Dakle ako te bespravno baniraju da ti plate odštetu i budu globljeni
To ko da netko nekom nešto pokloni, pa ga tuži onaj kome nije poklonjeno i još traži odštetu.
Drugo, ne mozes zagovarat duple standarde I to jos imenovat moralom. Napisi fino, ovo je platforma koja podrzava iskljucivo jedan politicki I moralni svjetonazor a drugi zabranjuje. Ako on moze presutit da je pristran u ideoloskom smislu u tom svom "proizvodu" koji nudi, mogu I ja presutit da je kikiriki iz fokusime. Ako cemo odustat of zajednickih standarda onda moramo imat razlicite, sa cime ja nemam problem osim ako je druga strana presutila da je odustala I pravi se mutava I koristi moje neznanje kao priliku da me farba.
2014-04-19
sta ti je sore
jel te to jos klimaks trese
2014-04-19
Bigte mazo Prcko
Di ti zivis ?
U prašumi
Pa ne smiju sudovi suditi na temelju svjetonazora , s tim nemaju nista. A fejs ima obvezu drzati se presude haaškog suda.
Kao uostalom normalan svijet .
Kao oni kpji osuđuju Hrbatsku drzavnu politiku kad podrzava ratne zlocince.
TI PRCKO NEMAS BAS NIKAKAV SVJETOMAZOR.
TO STO TI ZASTUPAŠ JE ZSKON DZUNGKE I PRASACA.
Di ti zivis ?
U prašumi
Pa ne smiju sudovi suditi na temelju svjetonazora , s tim nemaju nista. A fejs ima obvezu drzati se presude haaškog suda.
prckov wrote:sta ti je sore
Ne trese me orgazam.
pa jasno neće u ustavu kine ni mozambika pisat da državne funkcije mogu obnašat samo hrvati.Sora wrote:Herceg-Bosna je bila jedina država poslije Drugog svjetskog rata u čijim je osnivačkim papirima stajalo da državne funkcije mogu obavljati samo političari hrvatske nacionalnosti.
pa nisam ja piso o sudovima nego o fejsbukuSora wrote:Bigte mazo Prcko
Di ti zivis ?
U prašumi
tj. o slobodi govora na fejsbuku
Last edited by prckov on 8/12/2017, 15:36; edited 1 time in total
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Zapravo da. Prcko. Da cujem nesto o tvom svjetonazoru.
Spada li u njega KRŠENJE RATNIH ZAKONA, ZRNEVSKR KONVENCIJE, HUMSNI ODNOS PREMA ZAROBLJENICINA I SL
JEL SPADA MOZDA TO TU.
Kurac ti pises o svjetonazoru ako ga Nemas.
Spada li u njega KRŠENJE RATNIH ZAKONA, ZRNEVSKR KONVENCIJE, HUMSNI ODNOS PREMA ZAROBLJENICINA I SL
JEL SPADA MOZDA TO TU.
marcellus wrote:pa jasno neće u ustavu kine ni mozambika pisat da državne funkcije mogu obnašat samo hrvati.Sora wrote:Herceg-Bosna je bila jedina država poslije Drugog svjetskog rata u čijim je osnivačkim papirima stajalo da državne funkcije mogu obavljati samo političari hrvatske nacionalnosti.
Aupm.
Marcel
Nasmijavaš me s tim debilzmima.
Ali znas kaj.
Očekivano od tebe.
skoncentriraj se sore, uvatice te padavicaSora wrote:Zapravo da. Prcko. Da cujem nesto o tvom svjetonazoru.
JEL SPADA MOZDA TO TU.
nije uopce rijec o sudovima, rijec je o korporaciji
2014-04-19
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
nesto mi je danas nasekiranamarcellus wrote:sora je opet malo nervozna
mora da je pemzija zakasnila
2014-04-19
prckov wrote:skoncentriraj se sore, uvatice te padavicaSora wrote:Zapravo da. Prcko. Da cujem nesto o tvom svjetonazoru.
JEL SPADA MOZDA TO TU.
Jel mozda da pisemo Zuckerbergu?
Kao i ZELJKICA
SKONCENTRIRAJ SE TI PICKO
TEBE JEBE FEJS
MENE NE
ISIL vam je ošo u qratz, a?Sora wrote:Herceg-Bosna je bila jedina država poslije Drugog svjetskog rata u čijim je osnivačkim papirima stajalo da državne funkcije mogu obavljati samo političari hrvatske nacionalnosti. Zato Haški tribunal mogu nazivati đavolskim sudištem samo oni koji i danas podržavaju tu nacifašističku tvorevinu, za ostale je đavao sjedio na optuženičkoj klupi
I inače ste sunniti ..a šta reći, eno vas šiiti uzoraše po Siriji i Iraku.
Doduše pomagao je nešto malo i i Erdogan....
A viđu mu prsta, Isis ga ubiJo......hahaha...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
prckov wrote:nesto mi je danas nasekiranamarcellus wrote:sora je opet malo nervozna
Nije.
A imam i solidnu ušteđevinu u skucaju da zakasni
.
Ajd pogađaj dalje
sore, takode nije rijec ni o ratnim zlocinima nego o slobodi govoraSora wrote:prckov wrote:skoncentriraj se sore, uvatice te padavicaSora wrote:Zapravo da. Prcko. Da cujem nesto o tvom svjetonazoru.
JEL SPADA MOZDA TO TU.
Jel mozda da pisemo Zuckerbergu?
Kao i ZELJKICA
SKONCENTRIRAJ SE TI PICKO
TEBE JEBE FEJS
MENE NE
opet se nisi sabrala
sabur
2014-04-19
Ha ha
Ajd u kurac
Evo decki da vam skratim muke
1. Votka
2. Pemzija kasni
3 . Pizda suva
Od sad da samo pisete kpji broj je razlog davan solim pamet
I da.
Bila profesorica...no da..
Ajd u kurac
Evo decki da vam skratim muke
1. Votka
2. Pemzija kasni
3 . Pizda suva
Od sad da samo pisete kpji broj je razlog davan solim pamet
I da.
Bila profesorica...no da..
znam, nisam te jos odveo u sas?!Sora wrote:prckov wrote:nesto mi je danas nasekiranamarcellus wrote:sora je opet malo nervozna
Nije.
A imam i solidnu ušteđevinu u skucaju da zakasni
.
Ajd pogađaj dalje
2014-04-19
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zašto Facebook blokira fanove Slobodana Praljka?
» ''HDZ je zapalio huškačku atmosferu zbog Praljka, a Plenković sad kaže da poštuju presudu''
» Zašto stotine učenika moraju ispaštati zbog jednog?
» Kako i zasto se Njemacka nasla u gabuli zbog ovisnosti o ruskim energentima
» Zašto su muslimanske zemlje krenule u bojkot-džihad protiv Francuske? Zbog karikatura
» ''HDZ je zapalio huškačku atmosferu zbog Praljka, a Plenković sad kaže da poštuju presudu''
» Zašto stotine učenika moraju ispaštati zbog jednog?
» Kako i zasto se Njemacka nasla u gabuli zbog ovisnosti o ruskim energentima
» Zašto su muslimanske zemlje krenule u bojkot-džihad protiv Francuske? Zbog karikatura
Page 3 of 5