Vijore se zastave, sve pršti od domoljublja!
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Vijore se zastave, sve pršti od domoljublja!
Zašto bi nacionalizam bio negativan?red wolf wrote:Za razliku od nacionalizma, domoljublje je pozitivan osjećaj...kaja_333 wrote:Kako cu ja sada znati koja je prava a koja lažna domoljubna stranka ....
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
SDP je u odnosu na ovaj HDZ bolji izbor za Hrvatsku a za Herceg-Srpsku sigurno bolji !
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne prca, on stvarno vjeruje čak i zvizdarije oko veličine milanovića.maggie13 wrote:nisi naucio epikurovo sitno,ironicno pr**nje..:Ptre911 wrote::DDDDDD ček da upoznaš dijagrama pa mu reci da će glasovati za ljevičare i milanovića :DDDDepikur37 wrote:Dobro tre kao ekstremna desnica neće ali recimo dijagram kao umjerena desnica već može gledati sa simpatijama Milanovićev zaokret u desno!
Guest- Guest
Zato što se to kosi sa njegovim željama o NWO i jednoj vladi. Dok ljudi poštuju to što jesu njegovi snovi se ne mogu ostvariti.regoch wrote:Zašto bi nacionalizam bio negativan?red wolf wrote:Za razliku od nacionalizma, domoljublje je pozitivan osjećaj...kaja_333 wrote:Kako cu ja sada znati koja je prava a koja lažna domoljubna stranka ....
Guest- Guest
Prije koje stoljeće Rousseau je točno dijagnosticirao vas kozmopolite: kozmopolit je onaj koji voli Tatare da ne bi morao voljeti svoga susjeda. A to se vidi i danas. Kad hrvatska obitelj ima desetoro djece kažete: što su ih pravili ako ih ne mogu hraniti. Kad navale isilovske horde na naše granice, onda tražite da im se pomogne. Iako sami ništa nećete učiniti da im pomognete, opet će to učiniti "zatucani", "netolerantni", "ognjištari"... kao i kad su bile poplave. Nigdje vas "urbanih antifašista".red wolf wrote:A kozmopolit će, nasuprot nacionalizmu, stati uz sljedeću misao - ' Ja nisam Atenjanin ili Grk, nego stanovnik svijeta. ' Diogen
tre911 wrote:ne prca, on stvarno vjeruje čak i zvizdarije oko veličine milanovića.maggie13 wrote:nisi naucio epikurovo sitno,ironicno pr**nje..:Ptre911 wrote::DDDDDD ček da upoznaš dijagrama pa mu reci da će glasovati za ljevičare i milanovića :DDDDepikur37 wrote:Dobro tre kao ekstremna desnica neće ali recimo dijagram kao umjerena desnica već može gledati sa simpatijama Milanovićev zaokret u desno!
Pomalo i jedno i drugo ali u osnovi ovako.
SDP mi nije prihvatljiv ideološki a HDZ moralno. Al više se ljutim na HDZovo izdajništvo i licemjerje nego na SDPovu nesposobnost i liberalizam.
2015-08-06
Reče Bush stariji najavljujući new world order pa krene pljačkati naftne izvore po svietu. I tako do danas. Kad su nam navalili koji milijun izbjeglicah.red wolf wrote:A što to znači zapravo?...Moramo nadići sve podijele i postati svjesni da smo jedna vrsta...Naša Domovina je Zemlja...Mi smo građani Svijeta...Moramo izgraditi samo jednu državu sa istim zakonima za sve, sa istim pravima i slobodama za sve...I to će biti učinjeno...Ja nisam Atenjanin ili Grk, nego stanovnik svijeta. Diogen
Tipična kozmopolitska antifašistička tolerancija. Odmah se sjetim golootočke tolerancije.red wolf wrote:cccccc...Znaš li koliko si ograničena?kaja_333 wrote:Posjeti bolnicu ...
Tvoj cinizam znam prepoznati izdaleka kao i ono u što vjeruješ upravo zbog načina na koji pišeš upoznavajući te godinama na forumu. Vjerojatno te bolje poznam nego mnogi iz rel. života. Vjerujem da isto važi i za većinu korisnika ovdje uključujući i mene.epikur37 wrote:tre911 wrote:ne prca, on stvarno vjeruje čak i zvizdarije oko veličine milanovića.maggie13 wrote:nisi naucio epikurovo sitno,ironicno pr**nje..:Ptre911 wrote::DDDDDD ček da upoznaš dijagrama pa mu reci da će glasovati za ljevičare i milanovića :DDDDepikur37 wrote:Dobro tre kao ekstremna desnica neće ali recimo dijagram kao umjerena desnica već može gledati sa simpatijama Milanovićev zaokret u desno!
SDP mi nije prihvatljiv ideološki a HDZ moralno. Al više se ljutim na HDZovo izdajništvo i licemjerje nego na SDPovu nesposobnost i liberalizam.
Guest- Guest
Razumijem te. Meni nisu prihvatljivi moralno i ideoloski. I jedni i drugi.epikur37 wrote:tre911 wrote:ne prca, on stvarno vjeruje čak i zvizdarije oko veličine milanovića.maggie13 wrote:nisi naucio epikurovo sitno,ironicno pr**nje..:Ptre911 wrote::DDDDDD ček da upoznaš dijagrama pa mu reci da će glasovati za ljevičare i milanovića :DDDDepikur37 wrote:Dobro tre kao ekstremna desnica neće ali recimo dijagram kao umjerena desnica već može gledati sa simpatijama Milanovićev zaokret u desno!
2014-04-12
tre911 wrote:Tvoj cinizam znam prepoznati izdaleka kao i ono u što vjeruješ upravo zbog načina na koji pišeš upoznavajući te godinama na forumu. Vjerojatno te bolje poznam nego mnogi iz rel. života. Vjerujem da isto važi i za većinu korisnika ovdje uključujući i mene.epikur37 wrote:tre911 wrote:ne prca, on stvarno vjeruje čak i zvizdarije oko veličine milanovića.maggie13 wrote:nisi naucio epikurovo sitno,ironicno pr**nje..:Ptre911 wrote::DDDDDD ček da upoznaš dijagrama pa mu reci da će glasovati za ljevičare i milanovića :DDDDepikur37 wrote:Dobro tre kao ekstremna desnica neće ali recimo dijagram kao umjerena desnica već može gledati sa simpatijama Milanovićev zaokret u desno!
a dobro to je tako na forumu, u glavnom ovo gore što sam napisao zorno zrcali moj stav prema pitanju
2015-08-06
svedeni na dvije opcije. istog lica i naličja.maggie13 wrote:Razumijem te. Meni nisu prihvatljivi moralno i ideoloski. I jedni i drugi.
što nam preostaje?
nikaj! mulj i blato.
2014-12-30
Pa caka je u tome što ili jedni ili drugi vladaju i to je realnost hebiga i tako će vjerojatno ostati kao i svugdje u zemljama sa puno dužim demokratskim iskustvima i povješću.maggie13 wrote:Razumijem te. Meni nisu prihvatljivi moralno i ideoloski. I jedni i drugi.epikur37 wrote:tre911 wrote:ne prca, on stvarno vjeruje čak i zvizdarije oko veličine milanovića.maggie13 wrote:nisi naucio epikurovo sitno,ironicno pr**nje..:Ptre911 wrote::DDDDDD ček da upoznaš dijagrama pa mu reci da će glasovati za ljevičare i milanovića :DDDDepikur37 wrote:Dobro tre kao ekstremna desnica neće ali recimo dijagram kao umjerena desnica već može gledati sa simpatijama Milanovićev zaokret u desno!
Guest- Guest
najbolje da naprave koaliciju. najbolje za puk.tre911 wrote:Pa caka je u tome što ili jedni ili drugi vladaju i to je realnost hebiga i tako će vjerojatno ostati kao i svugdje u zemljama sa puno dužim demokratskim iskustvima i povješću.
onda bi pazili tko gdje krade.
ovako dok ide ide, jebe se njima za nas.
2014-12-30
SDP-ovo domoljublje je budalaština, gluma da privuku koji glas. No, ništa od toga, prekasno su krenuli. Ako ipak uspiju sastaviti iduću vladu, trebaju nastaviti s nacionalnom retorikom pa ako im se poklopi i nastavak gospodarstvenoga rasta, eto im i treći mandat, a Zoki ulazi u poviest kao jedini, ili barem prvi, premijer s tri mandata, k tomu uzastopna.
No, da ja odlučujem, ukinuo bih sve postojeće stranke i zakonska ograničenja u kriminalističkim istragama. Poosuđivao i pozatvarao sve lopove pa obnovio rad stranaka, ali bez mogućnosti da se u njih uključe oni osuđeni za kriminal i izdaju.
No, da ja odlučujem, ukinuo bih sve postojeće stranke i zakonska ograničenja u kriminalističkim istragama. Poosuđivao i pozatvarao sve lopove pa obnovio rad stranaka, ali bez mogućnosti da se u njih uključe oni osuđeni za kriminal i izdaju.
Dogovorili bi se pa bi krali više. Sve pozatvarati pa krenuti iz početka.veber_1 wrote:najbolje da naprave koaliciju. najbolje za puk.tre911 wrote:Pa caka je u tome što ili jedni ili drugi vladaju i to je realnost hebiga i tako će vjerojatno ostati kao i svugdje u zemljama sa puno dužim demokratskim iskustvima i povješću.
i prca i vjeruje..:)tre911 wrote:ne prca, on stvarno vjeruje čak i zvizdarije oko veličine milanovića.maggie13 wrote:nisi naucio epikurovo sitno,ironicno pr**nje..:Ptre911 wrote::DDDDDD ček da upoznaš dijagrama pa mu reci da će glasovati za ljevičare i milanovića :DDDDepikur37 wrote:Dobro tre kao ekstremna desnica neće ali recimo dijagram kao umjerena desnica već može gledati sa simpatijama Milanovićev zaokret u desno!
2014-04-12
to je jedini nacin..B-)regoch wrote:Dogovorili bi se pa bi krali više. Sve pozatvarati pa krenuti iz početka.veber_1 wrote:najbolje da naprave koaliciju. najbolje za puk.tre911 wrote:Pa caka je u tome što ili jedni ili drugi vladaju i to je realnost hebiga i tako će vjerojatno ostati kao i svugdje u zemljama sa puno dužim demokratskim iskustvima i povješću.
2014-04-12
Velika koalicija bi bila katastrofa. definitvna propast. vidim rezultat ovdje i ne izgleda niti malo sjajno. Uskor ce cijeli sustav implodirati. Mislim(ne znam sa sigurnoscu) da je slicno i D.
2014-04-14
Da naprave koaliciju isplivala bi tek onda treća opcija koja bi im mogla parirati, ovako nema šanse. Za nadati se jedino da će ih smjene tjerati da rade na boljitku. Jebiga teško se otrgnuti iz fotelje kad ti je pod guzicom super ljepilo.veber_1 wrote:najbolje da naprave koaliciju. najbolje za puk.tre911 wrote:Pa caka je u tome što ili jedni ili drugi vladaju i to je realnost hebiga i tako će vjerojatno ostati kao i svugdje u zemljama sa puno dužim demokratskim iskustvima i povješću.
Guest- Guest
regoch wrote:Prije koje stoljeće Rousseau je točno dijagnosticirao vas kozmopolite: kozmopolit je onaj koji voli Tatare da ne bi morao voljeti svoga susjeda. A to se vidi i danas. Kad hrvatska obitelj ima desetoro djece kažete: što su ih pravili ako ih ne mogu hraniti. Kad navale isilovske horde na naše granice, onda tražite da im se pomogne. Iako sami ništa nećete učiniti da im pomognete, opet će to učiniti "zatucani", "netolerantni", "ognjištari"... kao i kad su bile poplave. Nigdje vas "urbanih antifašista".red wolf wrote:A kozmopolit će, nasuprot nacionalizmu, stati uz sljedeću misao - ' Ja nisam Atenjanin ili Grk, nego stanovnik svijeta. ' Diogen
Tony Soprano-
2015-08-15
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Uništeni barjaci: Diljem Zagreba vijore se potrgane zastave – Evo što o tome kažu iz Grada!
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Debakl domoljublja
» Lekcija iz domoljublja
» evo još jednog naplatitelja domoljublja
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Debakl domoljublja
» Lekcija iz domoljublja
» evo još jednog naplatitelja domoljublja
Page 5 of 8