Vijore se zastave, sve pršti od domoljublja!
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Vijore se zastave, sve pršti od domoljublja!
regoch wrote:Prije koje stoljeće Rousseau je točno dijagnosticirao vas kozmopolite: kozmopolit je onaj koji voli Tatare da ne bi morao voljeti svoga susjeda. A to se vidi i danas. Kad hrvatska obitelj ima desetoro djece kažete: što su ih pravili ako ih ne mogu hraniti. Kad navale isilovske horde na naše granice, onda tražite da im se pomogne. Iako sami ništa nećete učiniti da im pomognete, opet će to učiniti "zatucani", "netolerantni", "ognjištari"... kao i kad su bile poplave. Nigdje vas "urbanih antifašista".red wolf wrote:A kozmopolit će, nasuprot nacionalizmu, stati uz sljedeću misao - ' Ja nisam Atenjanin ili Grk, nego stanovnik svijeta. ' Diogen
Tony Soprano- Posts : 1370
2015-08-15
Ne razumijem zašto stalno spominješ antifašizam?regoch wrote:Tipična kozmopolitska antifašistička tolerancija. Odmah se sjetim golootočke tolerancije.red wolf wrote:cccccc...Znaš li koliko si ograničena?kaja_333 wrote:Posjeti bolnicu ...
Guest- Guest
Jer po istoj matrici djeluješ kao i antife.red wolf wrote:Ne razumijem zašto stalno spominješ antifašizam?regoch wrote:Tipična kozmopolitska antifašistička tolerancija. Odmah se sjetim golootočke tolerancije.red wolf wrote:cccccc...Znaš li koliko si ograničena?kaja_333 wrote:Posjeti bolnicu ...
Guest- Guest
Antifašistička matrica...Zanimljivo...A kako ona izgleda?tre911 wrote:Jer po istoj matrici djeluješ kao i antife.red wolf wrote:Ne razumijem zašto stalno spominješ antifašizam?regoch wrote:Tipična kozmopolitska antifašistička tolerancija. Odmah se sjetim golootočke tolerancije.red wolf wrote:cccccc...Znaš li koliko si ograničena?kaja_333 wrote:Posjeti bolnicu ...
Guest- Guest
Kako sam ti rekao.red wolf wrote:Antifašistička matrica...Zanimljivo...A kako ona izgleda?tre911 wrote:Jer po istoj matrici djeluješ kao i antife.red wolf wrote:Ne razumijem zašto stalno spominješ antifašizam?regoch wrote:Tipična kozmopolitska antifašistička tolerancija. Odmah se sjetim golootočke tolerancije.red wolf wrote:cccccc...Znaš li koliko si ograničena?kaja_333 wrote:Posjeti bolnicu ...
Guest- Guest
Daj mi ponovi.tre911 wrote:Kako sam ti rekao.red wolf wrote:Antifašistička matrica...Zanimljivo...A kako ona izgleda?tre911 wrote:Jer po istoj matrici djeluješ kao i antife.red wolf wrote:Ne razumijem zašto stalno spominješ antifašizam?regoch wrote:Tipična kozmopolitska antifašistička tolerancija. Odmah se sjetim golootočke tolerancije.red wolf wrote:cccccc...Znaš li koliko si ograničena?kaja_333 wrote:Posjeti bolnicu ...
Guest- Guest
Piše ti. Čitajred wolf wrote:Daj mi ponovi.tre911 wrote:Kako sam ti rekao.red wolf wrote:Antifašistička matrica...Zanimljivo...A kako ona izgleda?tre911 wrote:Jer po istoj matrici djeluješ kao i antife.red wolf wrote:Ne razumijem zašto stalno spominješ antifašizam?regoch wrote:Tipična kozmopolitska antifašistička tolerancija. Odmah se sjetim golootočke tolerancije.red wolf wrote:cccccc...Znaš li koliko si ograničena?kaja_333 wrote:Posjeti bolnicu ...
Guest- Guest
tocno, cim je vojvodi rekao:" znam ja da si ti vojvoda, samo te godinama sminkam iz nekih svojih razloga", e odmah ga simpatisem:)epikur37 wrote:Dobro tre kao ekstremna desnica neće ali recimo dijagram kao umjerena desnica već može gledati sa simpatijama Milanovićev zaokret u desno!
dijagram-
2015-08-09
Misliš na toleranciju?...Da, do određene mjere.tre911 wrote:Piše ti. Čitajred wolf wrote:Daj mi ponovi.tre911 wrote:Kako sam ti rekao.red wolf wrote:Antifašistička matrica...Zanimljivo...A kako ona izgleda?tre911 wrote:Jer po istoj matrici djeluješ kao i antife.red wolf wrote:Ne razumijem zašto stalno spominješ antifašizam?regoch wrote:Tipična kozmopolitska antifašistička tolerancija. Odmah se sjetim golootočke tolerancije.red wolf wrote:cccccc...Znaš li koliko si ograničena?kaja_333 wrote:Posjeti bolnicu ...
Guest- Guest
Grmiiii...Neki bi rekli konačno...epikur37 wrote:
Guest- Guest
Hrvatski premijer Zoran Milanović bio je danas u Sisku kod Starog grada na skupu aktivista i simpatizera SDP-a VI. izborne jedinice na kojemu se obratio članovima i simpatizerima stranke.
Moji preci borili su se protiv Turaka za Mletke, ali ovi Turci su drugačiji, treba nam pomoć. Ne trebamo se osvrtati na konkurenciju koja je loša. Vidi se sada tko je kakav. Ova kriza s imigrantima pokazuje s kim imamo posla. Tko kaže da voli hrvatsku zemlju, zemlja nije 'zastava i grb', zemlja su ljudi. Četiri godine su iza nas i ispred nas. Radili smo što smo vjerovali da je dobro! Svaka mjera može napraviti korist, ali i štetu. Naše društvo je komplicirano. Nema više 'kako ćaća kaže', tako je bilo nekada, tako je bilo kada se vodilo, mi to ne želimo. Ne želimo za zemlju živu i ogradu, to nema veze s diplomacijom.
"Ako susjed stavlja žicu na našu granicu, treba reći, nisam vidio da HDZ-u to smeta, šute. Žica je simbol zla, podjele i mržnje, i na granicu ići neće. Ali zato radimo sve da Hrvatska bude sigurna. Da građani mogu na misu, na kavu, u školu da ih nitko ne ugrožava. Ne ugrožava ih islam i muslimani, već oni sami, i poriv da naprave sve samo za svoje bogaćenje. Stranka ne može biti sindikat za udomljavanje. Ne smijemo davati ljudima iluziju da. ako će ući u stranku. da će nešto. dobiti to nije dobro', rekao je premijer.
'Naš program je jačanje društva', kaže Milanović i komentirao i aktualni štrajk zaposlenih u prosvjeti.
'Da nam djeca budu bolja u materinjem jeziku, u engleskom. Radit ćemo sve da učitelji imaju veće plaće, ali ne štrajkom u kampanji, to nije u redu, ne možemo sada nešto davati. Zato ćemo kada dođemo opet na vlast tu nepravdu ispraviti. Kod nas dolaze novi ljudi, nove glave, a vidite HDZ - sve isti ljudi, sve ista ekipa. Nama više ništa ne prijeti osim mangupa', rekao je premijer Milanović u Sisku.
Rekao je i da u SDP-u 'srce imaju, ali i glavu', te da je jučerašnji SDP-ov skup bio divan.
'Mi smo narodna stranka, izbor građana', rekao je.
Moji preci borili su se protiv Turaka za Mletke, ali ovi Turci su drugačiji, treba nam pomoć. Ne trebamo se osvrtati na konkurenciju koja je loša. Vidi se sada tko je kakav. Ova kriza s imigrantima pokazuje s kim imamo posla. Tko kaže da voli hrvatsku zemlju, zemlja nije 'zastava i grb', zemlja su ljudi. Četiri godine su iza nas i ispred nas. Radili smo što smo vjerovali da je dobro! Svaka mjera može napraviti korist, ali i štetu. Naše društvo je komplicirano. Nema više 'kako ćaća kaže', tako je bilo nekada, tako je bilo kada se vodilo, mi to ne želimo. Ne želimo za zemlju živu i ogradu, to nema veze s diplomacijom.
- 'Milanović bi trebao prestati vrijeđati Mađarsku, imigracijski sustav mu je propao'
"Ako susjed stavlja žicu na našu granicu, treba reći, nisam vidio da HDZ-u to smeta, šute. Žica je simbol zla, podjele i mržnje, i na granicu ići neće. Ali zato radimo sve da Hrvatska bude sigurna. Da građani mogu na misu, na kavu, u školu da ih nitko ne ugrožava. Ne ugrožava ih islam i muslimani, već oni sami, i poriv da naprave sve samo za svoje bogaćenje. Stranka ne može biti sindikat za udomljavanje. Ne smijemo davati ljudima iluziju da. ako će ući u stranku. da će nešto. dobiti to nije dobro', rekao je premijer.
'Naš program je jačanje društva', kaže Milanović i komentirao i aktualni štrajk zaposlenih u prosvjeti.
- MILANOVIĆ NA KONVENCIJI SDP-A 'Mi nismo nacija žice i ograde, mi smo otvorena nacija vjetra i mora'
'Da nam djeca budu bolja u materinjem jeziku, u engleskom. Radit ćemo sve da učitelji imaju veće plaće, ali ne štrajkom u kampanji, to nije u redu, ne možemo sada nešto davati. Zato ćemo kada dođemo opet na vlast tu nepravdu ispraviti. Kod nas dolaze novi ljudi, nove glave, a vidite HDZ - sve isti ljudi, sve ista ekipa. Nama više ništa ne prijeti osim mangupa', rekao je premijer Milanović u Sisku.
Rekao je i da u SDP-u 'srce imaju, ali i glavu', te da je jučerašnji SDP-ov skup bio divan.
'Mi smo narodna stranka, izbor građana', rekao je.
Tony Soprano-
2015-08-15
red wolf wrote:Grmiiii...Neki bi rekli konačno...epikur37 wrote:
Tony Soprano-
2015-08-15
hehehehehe...nervoza?Tony Soprano wrote:red wolf wrote:Grmiiii...Neki bi rekli konačno...epikur37 wrote:
Guest- Guest
dijagram wrote:tocno, cim je vojvodi rekao:" znam ja da si ti vojvoda, samo te godinama sminkam iz nekih svojih razloga", e odmah ga simpatisem:)epikur37 wrote:Dobro tre kao ekstremna desnica neće ali recimo dijagram kao umjerena desnica već može gledati sa simpatijama Milanovićev zaokret u desno!
darth_vader-
2014-04-17
Ja mislim da je Zokijevo ludilo dostiglo zenit.
No,karamarkovci zbog toga nemaju nikakvog razloga za zadovoljstvo.
No,karamarkovci zbog toga nemaju nikakvog razloga za zadovoljstvo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a ne komentirate izjavu maletićke Nu2 da misli da će navala muslimana obogatiti europu a da je ona davno za ekumenu, ili recimo da je zoki strašno pogriješio što se nije dogovorio s europom u šestom mjesecu, mada se oni nisu dogovorili što bi ni sada , u desetom mjesecu. laprdala.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Markićka nema kvorum.Tony Soprano wrote:a Markićka?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaja_333 wrote:a ne komentirate izjavu maletićke Nu2 da misli da će navala muslimana obogatiti europu a da je ona davno za ekumenu, ili recimo da je zoki strašno pogriješio što se nije dogovorio s europom u šestom mjesecu, mada se oni nisu dogovorili što bi ni sada , u desetom mjesecu. laprdala.
Ma Ok, znamo HDZ-ovce...isti bi rođenu mater prevarili, ali baš da je sad Zoki toliko poentirao u zadnje vrijeme, baš i nije...prije će biti da je u svojoj blesavoj smušenosti odigrao onako kako najbolje zna, a to je posvađati se sa svima da ne bi slučajno preuzeo ikakvu odgovornost za rješavanje novonastale situacije...kao da su Srbi, Mađari, Slovenci i Austrijanci dužni rješavati naše probleme...naravno da nisu...Srbima je podilazio sve dok ga Vučić nije uvalio pa se odjednom sjetio da je ovaj četnik...ma sve je to ista pašta sastavljena od kronično nesposobnih i uhljebljenih ljudi koji bi za bilo kakav pomak u karijeri ili vlast prodali i svoju vlastitu djecu u roblje..
darth_vader-
2014-04-17
pa je, tako nekako, ali nervira me što ga za bilo kakav pokušaj nečega dočekaju na nožjasambrend wrote:kaja_333 wrote:a ne komentirate izjavu maletićke Nu2 da misli da će navala muslimana obogatiti europu a da je ona davno za ekumenu, ili recimo da je zoki strašno pogriješio što se nije dogovorio s europom u šestom mjesecu, mada se oni nisu dogovorili što bi ni sada , u desetom mjesecu. laprdala.
Ma Ok, znamo HDZ-ovce...isti bi rođenu mater prevarili, ali baš da je sad Zoki toliko poentirao u zadnje vrijeme, baš i nije...prije će biti da je u svojoj blesavoj smušenosti odigrao onako kako najbolje zna, a to je posvađati se sa svima da ne bi slučajno preuzeo ikakvu odgovornost za rješavanje novonastale situacije...kao da su Srbi, Mađari, Slovenci i Austrijanci dužni rješavati naše probleme...naravno da nisu...Srbima je podilazio sve dok ga Vučić nije uvalio pa se odjednom sjetio da je ovaj četnik...ma sve je to ista pašta sastavljena od kronično nesposobnih i uhljebljenih ljudi koji bi za bilo kakav pomak u karijeri ili vlast prodali i svoju vlastitu djecu u roblje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Uništeni barjaci: Diljem Zagreba vijore se potrgane zastave – Evo što o tome kažu iz Grada!
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Debakl domoljublja
» Lekcija iz domoljublja
» evo još jednog naplatitelja domoljublja
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Debakl domoljublja
» Lekcija iz domoljublja
» evo još jednog naplatitelja domoljublja
Page 6 of 8