Vijore se zastave, sve pršti od domoljublja!
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Vijore se zastave, sve pršti od domoljublja!
' Nacionalizam je dječija bolest.' Albert Einstein
Guest- Guest
A kozmopolit će, nasuprot nacionalizmu, stati uz sljedeću misao - ' Ja nisam Atenjanin ili Grk, nego stanovnik svijeta. ' Diogen
Guest- Guest
Ja nisam Atenjanin ili Grk, nego stanovnik svijeta. Diogen
A što to znači zapravo?...Moramo nadići sve podijele i postati svjesni da smo jedna vrsta...Naša Domovina je Zemlja...Mi smo građani Svijeta...Moramo izgraditi samo jednu državu sa istim zakonima za sve, sa istim pravima i slobodama za sve...I to će biti učinjeno...
Guest- Guest
Prekasno mu je za to...iako čudim se i tebi Kajo kako te Zoki izvozao ovim salto mortale igrokazem ovih dana...izgleda jedino Srbe i tebe uspio navući na priču...doduše, njima se ne čudim jer su im Ustaše svi koji nisu za liniju Virovitca-Karlovac-Karlobag, ali o tebi imam puno bolje mišljenje...si zaboravila PR stručnjaka iz Amerike? Samo nemoš od onakvog materijala napravit pitu tako da mu je uzaludan trudio bio...
darth_vader-
2014-04-17
cccccc...Znaš li koliko si ograničena?kaja_333 wrote:Posjeti bolnicu ...
Guest- Guest
Ne. Ja samo promatram i čekam...Budućnost je jedno lijepo mijesto...jasambrend wrote:Prekasno mu je za to...
Guest- Guest
A dobro, taktika za izbore...evidentno je americki PR izracunao da mu za pobjedu treba pokoji konzervativni i ruralni glas, pa Milanovic vjezba misice na masovkama i ostri jezik sa Vucicem, kada vec Karamarko nece na nabrijanog sefa SDP-a.
Guest- Guest
Nisam ja kriv, takvo bilo mlijeko...red wolf wrote:Ti si zatrovan nacionalizmom .Ero wrote:Misliš na šovinizam? Nacionalizam je pojam jugošerijata za domoljublje, što nije isto što i šovinizam.red wolf wrote:Za razliku od nacionalizma, domoljublje je pozitivan osjećaj...kaja_333 wrote:Kako cu ja sada znati koja je prava a koja lažna domoljubna stranka ....
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
odu srpski glasovikolerik wrote:A dobro, taktika za izbore...evidentno je americki PR izracunao da mu za pobjedu treba pokoji konzervativni i ruralni glas, pa Milanovic vjezba misice na masovkama i ostri jezik sa Vucicem, kada vec Karamarko nece na nabrijanog sefa SDP-a.
Tony Soprano-
2015-08-15
nece daleko , do trga zrtava fasizma 4 ( ironijo ime ti je HR ) ....ne mogu docekati da konacno HDZ preuzme vlast , bude se sve lagano smirilo , stozeri se u jagance pretvore a cirilica lagano vrati na skupo stampane ploce , a vanjskom planu ispune zahtjeve svih trazitelja , USA preko kolindolike i EU preko karamarka , ekonomija i BDP skoci na 4% s par velikih kredita koje upucaju na pobune bilo koje drzavne sluzbe koja zaprijeti skupiti 500 ljudi na ulice ako bude suncano tog dana te potrebite javne radove odrzavanja zapustenih objekata od prosle vladavine a korozija i ljustelje boje uznapredovali...ako bude srece i dobrote stranih vlasnika novcica bude to bolja vlada od najbolje do sad , dr. iveTony Soprano wrote:odu srpski glasovikolerik wrote:A dobro, taktika za izbore...evidentno je americki PR izracunao da mu za pobjedu treba pokoji konzervativni i ruralni glas, pa Milanovic vjezba misice na masovkama i ostri jezik sa Vucicem, kada vec Karamarko nece na nabrijanog sefa SDP-a.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nešto ti se opet pobrkalo u glavi, HDZ je na vlasti u Vukovaru i ćiriličnih ploča više nema kuiš.debotoijusto wrote:ne mogu docekati da konacno HDZ preuzme vlast , bude se sve lagano smirilo , stozeri se u jagance pretvore a cirilica lagano vrati na skupo stampane ploce ,
Guest- Guest
nema ni price vise oko iste a stozer brine o parkovima i nasadima u poluvremenutre911 wrote:Nešto ti se opet pobrkalo u glavi, HDZ je na vlasti u Vukovaru i ćiriličnih ploča više nema kuiš.debotoijusto wrote:ne mogu docekati da konacno HDZ preuzme vlast , bude se sve lagano smirilo , stozeri se u jagance pretvore a cirilica lagano vrati na skupo stampane ploce ,
2014-04-12
Ja bih sacekao sa plocama. Naime vrlo skoro ce trebati dodati i one na arapskom, tako da je najbolje sve o jednom trosku...
2014-04-14
Nema priče jer ih nema a stožer je tu vjerojatno dok US ne kaže konačno svoje.debotoijusto wrote:nema ni price vise oko iste a stozer brine o parkovima i nasadima u poluvremenutre911 wrote:Nešto ti se opet pobrkalo u glavi, HDZ je na vlasti u Vukovaru i ćiriličnih ploča više nema kuiš.debotoijusto wrote:ne mogu docekati da konacno HDZ preuzme vlast , bude se sve lagano smirilo , stozeri se u jagance pretvore a cirilica lagano vrati na skupo stampane ploce ,
Guest- Guest
Neće oni u Vu, to je jad i bijeda za njih. Vukovar je dobar samo hrvatima i srbima no iz sasvim drugačijih pozicija.abraham wrote:Ja bih sacekao sa plocama. Naime vrlo skoro ce trebati dodati i one na arapskom, tako da je najbolje sve o jednom trosku...
Guest- Guest
Kako si u krivu lega....
2014-04-14
kolega , kad drzava placa nikada nije bolje o istom troskuabraham wrote:Ja bih sacekao sa plocama. Naime vrlo skoro ce trebati dodati i one na arapskom, tako da je najbolje sve o jednom trosku...
2014-04-12
Pa neće, za njih nije dobra ni slovenija, jedino što će ih vlada nagurati svugdje ako ostanu u RH ( a ostati će kad se zatvore granice) pa tako i u Vu.abraham wrote:Kako si u krivu lega....
Guest- Guest
Ovo jos nije niti zagrijavanje.tre911 wrote:Pa neće, za njih nije dobra ni slovenija, jedino što će ih vlada nagurati svugdje ako ostanu u RH ( a ostati će kad se zatvore granice) pa tako i u Vu.abraham wrote:Kako si u krivu lega....
abraham-
2014-04-14
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Uništeni barjaci: Diljem Zagreba vijore se potrgane zastave – Evo što o tome kažu iz Grada!
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Debakl domoljublja
» Lekcija iz domoljublja
» evo još jednog naplatitelja domoljublja
» Plenkovi'ć o "velikoj koaliciji": U HDZ-u sve pršti od želje za koalicijom s SDP-om
» Debakl domoljublja
» Lekcija iz domoljublja
» evo još jednog naplatitelja domoljublja
Page 3 of 8