Rusi o Praljku: Heroic Croat General
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rusi o Praljku: Heroic Croat General
vuksadinare wrote:jastreb wrote:A neki dan ste ovdje (zbog Praljka) srali po Rusima.
Predlažem da se oformi kampanja u kojoj bi se omogućilo Čoviću da se kandidira za predsjednika RH.
Naginjemo se prema Rujama...mrka kapa vuce ;) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
meni osobno ok..nemam ja nis protiv rusa...osim sto malo previse vjeruju ovim djiksijima..poznatim manipulatorima inace sve drugo je ok i u granicama..meni su ok i ameri kad su okepikur37 wrote:vuksadinare wrote:jastreb wrote:A neki dan ste ovdje (zbog Praljka) srali po Rusima.
Predlažem da se oformi kampanja u kojoj bi se omogućilo Čoviću da se kandidira za predsjednika RH.
Naginjemo se prema Rujama...mrka kapa vuce ;) :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...nego smijesno mi ovo za covica..lik je krimos i bivsi kosovac...sto nam nije dosta nasih pa da ih kupimo jos sa strane
2015-09-08
jasambrend wrote:Lege...
Udara po svome, badava ikakva činjenica :D
Guest- Guest
Vucino e ti si htio ono ici u uktajinu da napadas ruse...
2015-08-06
Nikad. Nego danas sam poludio skoro,kad sam rješavao križaljku u N.listu.epikur37 wrote:Jastrebe ti si htio ono ici u uktajinu da napadas ruse...
Pazi sad,ukrajinski poluotok,4 slova. Ispalo KRIM.
Koji bezobrazluk!
Prekrižio sam ono ukrajinski i kemiskom nadodao RUSKI.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Nikad. Nego danas sam poludio skoro,kad sam rješavao križaljku u N.listu.epikur37 wrote:Jastrebe ti si htio ono ici u uktajinu da napadas ruse...
Pazi sad,ukrajinski poluotok,4 slova. Ispalo KRIM.
Koji bezobrazluk!
Prekrižio sam ono ukrajinski i kemiskom nadodao RUSKI.
Nepismeni novi liat
2015-08-06
Naravno...ukri su nam tako rec sunarodnjaci...rodjaci...moras rodbinu braniti..red jeepikur37 wrote:Vucino e ti si htio ono ici u uktajinu da napadas ruse...
2015-09-08
Mi smo gora afrika od zambije bokte em nam konzulat oktroira zakone i premijera a porezna uprava je kao neka okupacijska kažnjenička bojna...za 5 godina ovdje nece ostati pola državemarcellus wrote:mamin sin wrote:marcellus wrote:a kad sam tamo negdje pred zadnje izbore napisao da je karamarko smijenjen državnim udarom sa zapada i da je don anemio u biti okupacijski namjesnik svi su se zgražali
ono sa Sanaderom nije bio državni udar?
kad sam rekao da nije?
Kermit-
2014-04-17
udar na sanadera i karamarka,još su i dobro prošli kad vidiš kako su vrcali tuđman i račan.asilovski wrote:Mi smo gora afrika od zambije bokte em nam konzulat oktroira zakone i premijera a porezna uprava je kao neka okupacijska kažnjenička bojna...za 5 godina ovdje nece ostati pola državemarcellus wrote:mamin sin wrote:marcellus wrote:a kad sam tamo negdje pred zadnje izbore napisao da je karamarko smijenjen državnim udarom sa zapada i da je don anemio u biti okupacijski namjesnik svi su se zgražali
ono sa Sanaderom nije bio državni udar?
kad sam rekao da nije?
...a jebote, stvarno!?epikur37 wrote:HercegBosni se široko otvara savezništvo s Rusijom.
Kao kaparu dajemo Kuprešku visoravan a nakon secesije i Neum :)
...ovo ne valja ni kao zajebancija...
2014-04-14
Pinochet wrote:Ero i Don Anemični Hdz na aparatima
red wolf-
2016-02-10
newuser wrote:Dok imamo medije zapadnih saveznika koji svi naglašavaju da je zločinac.
Uz takve saveznike smo baš sigurni.
catabbath-
2015-08-22
jebiga pa i Prlić je također bio uvezan u mrežu UDB-e, u stvari jedno vrijeme je zasigurno bio UDB-in rezident...vuksadinare wrote:...nego smijesno mi ovo za covica..lik je krimos i bivsi kosovac...sto nam nije dosta nasih pa da ih kupimo jos sa strane
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja zbilja ne mogu doci sebi, kae je vama?
Pa izricanje prvostupanjske presude je bilo vijest negdje oko toga tko se mazio u BB kuci. Dosla drugostupanjska presuda, covjek koji bi za par mjeseci bio vani, radije je odrzao govor i umro, nego da zivi sa takvom ''presudom''.
I sad sok, paljenje svijeca (omiljena aktivnost kad Hrvati trebaju ribati savjest), predsjednica (dok nije stigla okruznica iz Buzina), premijer (dok ga nisu stipnuli za guzu iz Brisela) osudjuju, drvlje i kamenje na uvazene bivse drzavne duznosnike Vesnu Pusic, Stjepana Mesica...cuda. Dobro, nikada vlast u Hrvatskoj nije marila za Hrvate u BiH, ni ova se ocekivano nije proslavila.
Pa izricanje prvostupanjske presude je bilo vijest negdje oko toga tko se mazio u BB kuci. Dosla drugostupanjska presuda, covjek koji bi za par mjeseci bio vani, radije je odrzao govor i umro, nego da zivi sa takvom ''presudom''.
I sad sok, paljenje svijeca (omiljena aktivnost kad Hrvati trebaju ribati savjest), predsjednica (dok nije stigla okruznica iz Buzina), premijer (dok ga nisu stipnuli za guzu iz Brisela) osudjuju, drvlje i kamenje na uvazene bivse drzavne duznosnike Vesnu Pusic, Stjepana Mesica...cuda. Dobro, nikada vlast u Hrvatskoj nije marila za Hrvate u BiH, ni ova se ocekivano nije proslavila.
Guest- Guest
marcellus wrote:a kad sam tamo negdje pred zadnje izbore napisao da je karamarko smijenjen državnim udarom sa zapada i da je don anemio u biti okupacijski namjesnik svi su se zgražali
Moguce, ali: http://www.hercegbosna.org/vijesti/bih/karamarko-bih-je-nasa-domovina-koju-volim-kao-sto-volim-hrvatsku-18897.html
Sasvim mi je nakon toga svejedno sto su mu napravili nakon toga one njegove licinke iz vodstva zlocinacke, i po cijem nalogu, kao i sto se desilo Sanaderu, koji je uputio, jasno i glasno, Hrvate u BiH, da rjesavaju svoje probleme u Sarajevu.
I da, Hrvatska je kolonija. Srbija je ruska kolonija, Grcka njemacka, BiH turska, Njemacka ruska, Francuska, Italija i Spanjolska njemacka, UK americka... Na ovom svijetu Izrael, Rusija i Kina nisu kolonije, ostali jesu ili ce to ubrzo postati.
Last edited by kolerik on 7/12/2017, 02:54; edited 1 time in total (Reason for editing : link)
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bugarski general: Rusi naoružavaju Srbe, a nama NATO ništa
» Ukrajnski general : Treba pobiti petu kolonu u Ukrajini a to su Rusi i RPC
» Američki general: "Imamo plan napada na rusku enklavu u Europi", Rusi bijesni
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» Letter to the Millennial generation of Kurdistan
» Ukrajnski general : Treba pobiti petu kolonu u Ukrajini a to su Rusi i RPC
» Američki general: "Imamo plan napada na rusku enklavu u Europi", Rusi bijesni
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» Letter to the Millennial generation of Kurdistan
Page 2 of 2