Ukrajnski general : Treba pobiti petu kolonu u Ukrajini a to su Rusi i RPC
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ukrajnski general : Treba pobiti petu kolonu u Ukrajini a to su Rusi i RPC
A pa reka san ja to nikidan.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/986003/ukrajinski-general-udara-ruske-manastire-skandalozna-izjava-skipaljskog-pravoslavlju-vidi-petu-kolonu
Sad će ih očistit.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/986003/ukrajinski-general-udara-ruske-manastire-skandalozna-izjava-skipaljskog-pravoslavlju-vidi-petu-kolonu
Sad će ih očistit.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Ukrajnski general : Treba pobiti petu kolonu u Ukrajini a to su Rusi i RPC
Koji je ovo fasist jebo te patak
Ovakvi ce samo ubrzat raspad Ukrajine
Ovakvi ce samo ubrzat raspad Ukrajine
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nije fašist. General je kao i ja. Prvo očistit petu kolonu. Nakon one Lavrovove izjave kako će oni napast i uništit Ukrajinu ako ovi budu išli oslobađati svoju državu nema života za Ruse u Ukrajini.
Kolji sve.
Kolji sve.
2014-04-11
To je to (ovo ne vrijedi samo za ukrajinu)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pre će biti da Rusi očiste Ukrajinu od Ukrajinaca. Toliko o vama "generalima" i vašoj pameti.RayMabus wrote:Nije fašist. General je kao i ja. Prvo očistit petu kolonu. Nakon one Lavrovove izjave kako će oni napast i uništit Ukrajinu ako ovi budu išli oslobađati svoju državu nema života za Ruse u Ukrajini.
Kolji sve.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne samo u Ukrajini.vuksadinare wrote:To je to (ovo ne vrijedi samo za ukrajinu)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne moraš ih klati, bradate ruske spodobe optužiš za antidržavno djelovanje i stjeraš u pizdu materinuRayMabus wrote:Nije fašist. General je kao i ja. Prvo očistit petu kolonu. Nakon one Lavrovove izjave kako će oni napast i uništit Ukrajinu ako ovi budu išli oslobađati svoju državu nema života za Ruse u Ukrajini.
Kolji sve.
šta je sa ratom u Ukraini kada će krenuti?
Fašizam par ekselans.
Zar ovomu treba nešto dodati?
Udri Putine i oslobodi onaj jadni narod od tih zlikovaca.
Zar ovomu treba nešto dodati?
Udri Putine i oslobodi onaj jadni narod od tih zlikovaca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ali ukrainci žele fašizam...
Pola Ukrajine su ruske zemlje koje su im poklonili boljsevici
Ukrajina je umjetna tvorevina slijepljena od dijelova koji ne mogu opstat zajedno.
Mislim da je treba podijeliti na tri dijela.
U ovome obliku nema sanse da opstane
Ukrajina je umjetna tvorevina slijepljena od dijelova koji ne mogu opstat zajedno.
Mislim da je treba podijeliti na tri dijela.
U ovome obliku nema sanse da opstane
2015-09-24
pa evo podjelili su je na tri dijela
92% ukraine kontrolira Kijevska Hunta i tu je fašizam
5% ukraine(Krim) je prešlo u ruke Ruskog Oligarskog kapitalizma antifašizma
3% ukraine(donbas) to kontroliraju pro-ruski kriminalci ,reketari i boljševici/antfašisti , i tu je rat..
vidiš da je podjeljena na 3 dijela.
92% ukraine kontrolira Kijevska Hunta i tu je fašizam
5% ukraine(Krim) je prešlo u ruke Ruskog Oligarskog kapitalizma antifašizma
3% ukraine(donbas) to kontroliraju pro-ruski kriminalci ,reketari i boljševici/antfašisti , i tu je rat..
vidiš da je podjeljena na 3 dijela.
Sa ovakvim fasistickim ispadima nikad vise Donbasa vidjet nece
2015-09-24
ovisi.. ako oni nebudu vidjeli Donbas, od Donbasa će ionako napraviti sprženu zemlju da će ono malo Rusa tamo morati uteći(i Ukrainci koji su činili 30-40% stanovnika isto tako bježe od antifašista na teritorij koji kontrolira fašistička hunta).
Ukrainci se nalaze u predgrađima Donjecka i Luganjska(zadnja dva veća grada) i svaki dan će ih pomalo pržiti granatama. neće im dati da dišu. a sa druge strane , Ukrainska linija fronte je evakuirana , gradovi pod kontrolom hunte nisu na prvoj liniji fronte , i tamo se živi i radi normalno. na takav način će hunta malo-pomalo sjebavati ovima život..
gle ako neće sa fašistima u suživot, onda neće niti normalno živjeti, živjeti će kao ljudi u Sarajevu pod Srpskom opsadom ..
Ukrainci se nalaze u predgrađima Donjecka i Luganjska(zadnja dva veća grada) i svaki dan će ih pomalo pržiti granatama. neće im dati da dišu. a sa druge strane , Ukrainska linija fronte je evakuirana , gradovi pod kontrolom hunte nisu na prvoj liniji fronte , i tamo se živi i radi normalno. na takav način će hunta malo-pomalo sjebavati ovima život..
gle ako neće sa fašistima u suživot, onda neće niti normalno živjeti, živjeti će kao ljudi u Sarajevu pod Srpskom opsadom ..
Takozvana Novorusija ce otici u Rusku Federaciju prije ili kasnije
Tri oblasti Zapadne Ukrajine ce ili u Poljsku ili biti samostalna drzava
Centralni dio sa Kijevom...ne znam, jedno vrijeme ce figurirat kao drzava a onda jednog dana takodjer u Rusku Federaciju...
Ako Rusija nekad ostvari visok zivotni standard i uspjesnu ekonomiju to ce se i dogoditi.
Tri oblasti Zapadne Ukrajine ce ili u Poljsku ili biti samostalna drzava
Centralni dio sa Kijevom...ne znam, jedno vrijeme ce figurirat kao drzava a onda jednog dana takodjer u Rusku Federaciju...
Ako Rusija nekad ostvari visok zivotni standard i uspjesnu ekonomiju to ce se i dogoditi.
2015-09-24
Assade mogu oni njih granatirat i ovi se mogu iseljavat ali Donbasa u Ukrajini vidjeti nece.
Osim toga taj teror ce kad tad I Rusiji dosadit pa ce stavio tacku na to.
Donjeck i Lugansk u Ukrajini ...to je nevidjena boljsevicka glupost
Isto kao i hrvatski Neum u BiH...stvarno neki debili kad crtaju granice rade takve gluposti pamet da ti stane
Osim toga taj teror ce kad tad I Rusiji dosadit pa ce stavio tacku na to.
Donjeck i Lugansk u Ukrajini ...to je nevidjena boljsevicka glupost
Isto kao i hrvatski Neum u BiH...stvarno neki debili kad crtaju granice rade takve gluposti pamet da ti stane
Last edited by Ringo10 on 12/4/2021, 12:08; edited 1 time in total
2015-09-24
Mi ne moramo ništa. Ja ne moram ništa. Ti ne moraš ništa po tom pitanju. Ukrajinci će morat . Ako žele da im djeca žive u miru. Ili da uopće žive.Šandor Winnetou wrote:Ne moraš ih klati, bradate ruske spodobe optužiš za antidržavno djelovanje i stjeraš u pizdu materinuRayMabus wrote:Nije fašist. General je kao i ja. Prvo očistit petu kolonu. Nakon one Lavrovove izjave kako će oni napast i uništit Ukrajinu ako ovi budu išli oslobađati svoju državu nema života za Ruse u Ukrajini.
Kolji sve.
2014-04-11
Gledajte..ne mogu...oni u rukavicama razgovarat..predratno je stanje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sandor Winetu je jedan od najglupljih debila i imbecila koje sam vidio na forumima
Lil je ocigledno neuspjeli abortus. Bolje da je njegov retardirani caca izdrkao uz neku tarabu nego sto je sklepao takvog retarda
Lil je ocigledno neuspjeli abortus. Bolje da je njegov retardirani caca izdrkao uz neku tarabu nego sto je sklepao takvog retarda
2015-09-24
Ako su Ukrajinci demokratski izabrali da budu fašisti, nitko im nema pravo nametati da budu nešto drugo.
To se diše. Oni dišu po fašistički. To je duboko u duši, osjećaš ga u sebi.
To se diše. Oni dišu po fašistički. To je duboko u duši, osjećaš ga u sebi.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Beroš napao petu kolonu
» Dana Budisavljevic pokopala 'antifasiste',petu kolonu a i Irineja i SPC:'Stepinac je spasio pet tisuca srpske djece.Hrvati nisu fasisti'
» Izetbegović, "da bi branio cijelu BiH od susjeda", prvo će morati da osvoji 75 odsto teritorije koje nastanjuju Srbi i Hrvati i pokori više od pola populacije BiH da bi likvidirao "petu kolonu".
» Kina: Ukrajinu ne treba naoružavati, treba zamrznuti sukob da general Šojgu obnovi vojsku te da mi i Rusija vladamo svijetom
» ČETNIKUŠO, SVE VAS TREBA POBITI!
» Dana Budisavljevic pokopala 'antifasiste',petu kolonu a i Irineja i SPC:'Stepinac je spasio pet tisuca srpske djece.Hrvati nisu fasisti'
» Izetbegović, "da bi branio cijelu BiH od susjeda", prvo će morati da osvoji 75 odsto teritorije koje nastanjuju Srbi i Hrvati i pokori više od pola populacije BiH da bi likvidirao "petu kolonu".
» Kina: Ukrajinu ne treba naoružavati, treba zamrznuti sukob da general Šojgu obnovi vojsku te da mi i Rusija vladamo svijetom
» ČETNIKUŠO, SVE VAS TREBA POBITI!
Page 1 of 6