Kitić i Rakitić u noćnom životu
Page 1 of 1
Kitić i Rakitić u noćnom životu
http://100posto.hr/sport/rakitic-ugostio-popularnog-pjevaca-milu-kitica-u-barceloni-dva-velika-prijatelja-u-nocnom-provodu
Kermit-
2014-04-17
Re: Kitić i Rakitić u noćnom životu
To mu je jos dobra pjesma.
Umjetnost ne poznaje granice.
A, o ukusima nema smisla.
Umjetnost ne poznaje granice.
A, o ukusima nema smisla.
2014-04-12
Mile Kitić je legenda. Jedan od rijetkih narodnjaka koje baš obožavam i na koje se "otkidam" kad si malo spijem,ne.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pikac brate, nije tebi lako.jastreb wrote:Mile Kitić je legenda. Jedan od rijetkih narodnjaka koje baš obožavam i na koje se "otkidam" kad si malo spijem,ne.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Još jedan beogradski buržuj. Međutim,meni koji sam uz Miletove pjesme imao neke neponovljive događaje i lijepe uspomene,Milojko budi sasvim drugačije osjećaje.dzango wrote:Pikac brate, nije tebi lako.jastreb wrote:Mile Kitić je legenda. Jedan od rijetkih narodnjaka koje baš obožavam i na koje se "otkidam" kad si malo spijem,ne.
Puksa vida!!! Pa pjesma Plava ciganka podsjeća me na moju veliku ljubav iz Koprivnice 20003.godine.
Pjesma Mađioničar na najnoviju romansu sa jednom Jevrejkom.
Tako da...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro je da nisi jebo uz neke sataniste ilislovenačke narodnjake,inače bi sada najebali.jastreb wrote:Još jedan beogradski buržuj. Međutim,meni koji sam uz Miletove pjesme imao neke neponovljive događaje i lijepe uspomene,Milojko budi sasvim drugačije osjećaje.dzango wrote:Pikac brate, nije tebi lako.jastreb wrote:Mile Kitić je legenda. Jedan od rijetkih narodnjaka koje baš obožavam i na koje se "otkidam" kad si malo spijem,ne.
Puksa vida!!! Pa pjesma Plava ciganka podsjeća me na moju veliku ljubav iz Koprivnice 20003.godine.
Pjesma Mađioničar na najnoviju romansu sa jednom Jevrejkom.
Tako da...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Raketa se proslavio glazbenim ukusom još kao mladić u bundesligi...
ovi "naši" fudbaleri piče samo po narodnjacima. ono 98e sam se zgražao kaj slušaju sevku, sada mi je to opera dell arte.
a, to je valjda taj mentalni sklop.
2014-12-30
veber wrote:ovi "naši" fudbaleri piče samo po narodnjacima. ono 98e sam se zgražao kaj slušaju sevku, sada mi je to opera dell arte.
Nogometaši su to, možda previše očekivamo...
a, i to kaj veliš. hitat loptu i nije potrebna neka inteligencija.
zato završe prometni pa imaju vss
zato završe prometni pa imaju vss
2014-12-30
Similar topics
» Mile Kitić seli se u Split
» Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
» LIVE STREAM Masakr u Kaliforniji: Napadač ubio najmanje 12 ljudi u noćnom klubu
» Cajke okupirale Jadran: Seka Aleksić, Boban Rajović, Mile Kitić.....
» Pucnjava u američkom noćnom klubu, velik broj ranjenih
» Tsss....pokraj europskih prvaka Moznika i Hrgovica,Ivan Rakitic sportas godine
» LIVE STREAM Masakr u Kaliforniji: Napadač ubio najmanje 12 ljudi u noćnom klubu
» Cajke okupirale Jadran: Seka Aleksić, Boban Rajović, Mile Kitić.....
» Pucnjava u američkom noćnom klubu, velik broj ranjenih
Page 1 of 1