Mile Kitić seli se u Split
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
https://avaz.ba/showbiz/jet-set/518008/mile-kitic-seli-se-u-split
Srbijanski folk pjevač Mile Kitić (67) ljeto je proveo uživajući sa suprugom Martom i kćerkom Elenom (22) na Hrvatskom primorju, tačnije u Splitu. Kitić je toliko uživao u čarima jadranske obale da razmišlja o tome da se, nakon završetka karijere, preseli u Hrvatsku.
- Mnogi me pitaju zašto baš u Split. Split je grad koji nije atraktivan samo ljeti. I zimi je pun sadržaja, a druga vrlo bitna stvar je što je u blizini aerodrom i, treće, čovjek, što je stariji, treba mu više sunca pa se i ja tako nadam da ću, kad se prestanem baviti pjevanjem, provoditi dane uz more - otkrio je Kitić za hrvatske medije.
Srbijanski folk pjevač Mile Kitić (67) ljeto je proveo uživajući sa suprugom Martom i kćerkom Elenom (22) na Hrvatskom primorju, tačnije u Splitu. Kitić je toliko uživao u čarima jadranske obale da razmišlja o tome da se, nakon završetka karijere, preseli u Hrvatsku.
- Mnogi me pitaju zašto baš u Split. Split je grad koji nije atraktivan samo ljeti. I zimi je pun sadržaja, a druga vrlo bitna stvar je što je u blizini aerodrom i, treće, čovjek, što je stariji, treba mu više sunca pa se i ja tako nadam da ću, kad se prestanem baviti pjevanjem, provoditi dane uz more - otkrio je Kitić za hrvatske medije.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Mile Kitić seli se u Split
U Podstranu kraj Splita
https://net.hr/hot/zvijezde/popularni-turbofolk-pjevac-seli-u-hrvatsku-moj-prijatelj-gradi-kucu-s-apartmanima-i-garazama-vec-imamo-dogovor/
To je vijest stara par mjeseci. Skaču cijene nekretnina u Hrvatskoj posebno doli. Ja to pratin jer iimam nekoliko stanova.
7000 nekretnina su kupili stranci ove godine u Hrvatskoj.
https://net.hr/hot/zvijezde/popularni-turbofolk-pjevac-seli-u-hrvatsku-moj-prijatelj-gradi-kucu-s-apartmanima-i-garazama-vec-imamo-dogovor/
To je vijest stara par mjeseci. Skaču cijene nekretnina u Hrvatskoj posebno doli. Ja to pratin jer iimam nekoliko stanova.
7000 nekretnina su kupili stranci ove godine u Hrvatskoj.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Takvi ne prestaju nikad...
Eno mate bulić npr., đuturum, jedva govori, više uopće ne može pjevat, nakesa se love do sad, a nema di ga nema, koncerti, dijaspora, htv, nova...
Eno mate bulić npr., đuturum, jedva govori, više uopće ne može pjevat, nakesa se love do sad, a nema di ga nema, koncerti, dijaspora, htv, nova...
jastreb wrote:Simpatičan lik. Iz okolice Dervente.
u splitu se bude osjecao kao kuci
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Pa Split ima veliko srce.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Simpatičan lik. Iz okolice Dervente.
Tu su se nasli i ljudi poput majora Stojana kojem grad bi trebao nazvat jednu ulicu.
Ili pak legendarni Maljković. Zatim Tijanic. Ili pak Zoran Simović.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nije bilo nikoga osim srba?jastreb wrote:Pa Split ima veliko srce.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Simpatičan lik. Iz okolice Dervente.
Tu su se nasli i ljudi poput majora Stojana kojem grad bi trebao nazvat jednu ulicu.
T.- Posts : 17600
2014-04-14
T. wrote:Takvi ne prestaju nikad...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Jebe mi se za Milu Kitića. Najlakše je gradit apartmane a ceste i kanalizacije tko jebe i onda dođe po miljona ljudi liti tu koliko ima stanovnika pa se ide gori doli tj prolazi , pa svak oće.vidit centar grada , pa se ide na otoke ( mislin da je bilo četri miljona ljudi ovo lito u luci ) i onda zastoji na cesti i da radiš , moraš ić negdi stojiš ko pizda u koloni.
Mater u pičku svima i njihovoj apartmanizaciji. Kaštela su tu ok al čin dođeš na Solin i tu Podstranu to je krkljanjac živi liti.
Mater u pičku svima i njihovoj apartmanizaciji. Kaštela su tu ok al čin dođeš na Solin i tu Podstranu to je krkljanjac živi liti.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ok, mišo ne treba opće otvarat usta, publika pjeva, on diže ruku...Hektorović wrote:T. wrote:Takvi ne prestaju nikad...
A i nije nešto čest gost u medijima...
Ovog bulića baš forsiraju a lik ne može bukvalno više ništa s glasom...
Jel mu puka glas, ili je bolestan, ili ga nikad nije ni imao, ne znam...
Ali bruka se strašno...
2014-04-14
baš htjedoh postaviti pitanje, jel srbin ili mujo?
tetrjeb ili ero.
očito tetrjebov.
tetrjeb ili ero.
očito tetrjebov.
2014-12-30
Šta ima veze narodnost i vjera...
Stavros je pravoslavni grk...
Pa ga je veliko srce splita prihvatilo...
Stavros je pravoslavni grk...
Pa ga je veliko srce splita prihvatilo...
Pa sad pričamo o Srbinu,pa sam naveo ostale srbosplićane.T. wrote:Nije bilo nikoga osim srba?jastreb wrote:Pa Split ima veliko srce.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Simpatičan lik. Iz okolice Dervente.
2014-04-22
pa ima.
zavičajni dom imockog, zagreb
zavičajni dom, splićana, zagreb
zavičajni dom bosanac, zagreb
zavičajni dom udbaša, zagreb
bog vasjebo kaj niste mogli fulat dok ste na leđima klavir teglili pa zaglavit u mariboru?
onaj kockastoglavi ko iz minecraft-a pao već u novom mestu.
bog vasjebo kaj niste mogli fulat dok ste na leđima klavir teglili pa zaglavit u mariboru?
onaj kockastoglavi ko iz minecraft-a pao već u novom mestu.
2014-12-30
Sam kažeš da je iz dervente, dakle bosanac...jastreb wrote:Pa sad pričamo o Srbinu,pa sam naveo ostale srbosplićane.T. wrote:Nije bilo nikoga osim srba?jastreb wrote:Pa Split ima veliko srce.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Simpatičan lik. Iz okolice Dervente.
Nitko nije spominjao etnicitet...
Sam si krenuo s poznatim srbima u splitu...
2014-04-14
i njegoš je poznati splićanin.jastreb wrote:Pa sad pričamo o Srbinu,pa sam naveo ostale srbosplićane.T. wrote:Nije bilo nikoga osim srba?jastreb wrote:Pa Split ima veliko srce.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Simpatičan lik. Iz okolice Dervente.
jebemttuđmanaiodojka koji nisu proglasili ratno stanje.
ne bi ti meni trčkaral.
2014-12-30
koja jebena derventa?T. wrote:Sam kažeš da je iz dervente, dakle bosanac...jastreb wrote:Pa sad pričamo o Srbinu,pa sam naveo ostale srbosplićane.T. wrote:Nije bilo nikoga osim srba?jastreb wrote:Pa Split ima veliko srce.debotoijusto wrote:
Nitko nije spominjao etnicitet...
Sam si krenuo s poznatim srbima u splitu...
pa govno je abolicirani četnik iz krajine.
2014-12-30
T. wrote:Takvi ne prestaju nikad...
Pa dobro skoro je umro čovjek, tumor imao gadan.
G2xE- Posts : 91
2020-01-03
Bog mu da zdravlje ali ovo njegovo je revanje a ne pjevanje...G2xE wrote:T. wrote:Takvi ne prestaju nikad...
Pa dobro skoro je umro čovjek, tumor imao gadan.
2014-04-14
A Janjevci? I oni su izabrali Zagreb.veber wrote:pa ima.
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Cajke okupirale Jadran: Seka Aleksić, Boban Rajović, Mile Kitić.....
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Kitić i Rakitić u noćnom životu
» Proizvodnja se seli u SAD-e
» Franco se seli
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Kitić i Rakitić u noćnom životu
» Proizvodnja se seli u SAD-e
» Franco se seli
Page 1 of 2