Ostojić: ‘Nikog ne šalju u Horgoš, to je bila predstava za novinare!’
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ostojić: ‘Nikog ne šalju u Horgoš, to je bila predstava za novinare!’
Na pitanje novinara što je s graničnim prijelazom Horgoš i prelaze li izbjeglice preko tog prijelaza u Mađarsku, Ostojić je kazao kako je jučerašnji prijelaz prvotno 300-tinjak, a potom i još tridesetak osoba preko tog graničnog prijelaza između Srbije i Mađarske, bio “pokušaj prikaza da to i tamo funkcionira”.
“Poruka je stalna. Ne mučite ljude i ne tranzitirajte ih u Hrvatsku pa da ih mi onda šaljemo u Mađarsku. Riješite do direktno”, poručio je srbijanskoj strani ministar Ostojić. Napomenuo je da su srbijanski prihvatni centri prazni kao i Principovac kod Šida u kojem je u četvrtak bilo, kako je naveo, dvjestotinjak osoba ali samo dok je trajala “predstava za novinare”.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ostojic-nikog-ne-salju-u-horgos-to-je-bila-predstava-za-novinare-835318
Konačno je i naš pathfinder Ostoje nešto uočio.:D
“Poruka je stalna. Ne mučite ljude i ne tranzitirajte ih u Hrvatsku pa da ih mi onda šaljemo u Mađarsku. Riješite do direktno”, poručio je srbijanskoj strani ministar Ostojić. Napomenuo je da su srbijanski prihvatni centri prazni kao i Principovac kod Šida u kojem je u četvrtak bilo, kako je naveo, dvjestotinjak osoba ali samo dok je trajala “predstava za novinare”.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ostojic-nikog-ne-salju-u-horgos-to-je-bila-predstava-za-novinare-835318
Konačno je i naš pathfinder Ostoje nešto uočio.:D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Ostojić: ‘Nikog ne šalju u Horgoš, to je bila predstava za novinare!’
Nisu ni rekli da će da šalju na Horgoš.
Podrška Wučiću šta ih swe trpa wamo prema Hr.
Ma i triba da im trpa kad su owi sa hrwatske strane kreteni ....al nema weze sad će izbori.
Ma i triba da im trpa kad su owi sa hrwatske strane kreteni ....al nema weze sad će izbori.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa u tome se i radi. Naš izviđač Ostoje nikako sa progleda. On i majstor strategije Zoki su dinamični duo.dzango wrote:Nisu ni rekli da će da šalju na Horgoš.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Daj pošaljite nam sada prije izbora nekih 20 tisuća u jednom danu per fawore ....molimo was ko Boga ...ŠALJI WUČIĆU ŠALJI.
2014-04-11
Treba opet zaustaviti kamione na granici.
Uhititi Milorada Popovca i strpati ga u zatvor.
Ili tako nešto ...
Smradovi,
Uhititi Milorada Popovca i strpati ga u zatvor.
Ili tako nešto ...
Smradovi,
crvenkasti-
2014-04-17
angela, vasa omiljena " merkelica " previse kontaktira sa beogradom
i vučićem, po hrvatskom ocekivanju. nekako vam ne ide ko sto ste pretpostavljali !?
i vučićem, po hrvatskom ocekivanju. nekako vam ne ide ko sto ste pretpostavljali !?
Guest- Guest
Vidite sa Amerima da pošalju veći paket i sa naše strane nema problema.RayMabus wrote:Daj pošaljite nam sada prije izbora nekih 20 tisuća u jednom danu per fawore ....molimo was ko Boga ...ŠALJI WUČIĆU ŠALJI.
MILANOVIĆ S RUKOM NA SRCU 'Mi nismo nacija žice i ograde, mi smo otvorena nacija vjetra i mora'
http://www.jutarnji.hr/milanovic-sokolio-sdp-ovce--ceka-nas-teska-borba--ali-mi-cemo-ove-izbore-dobiti/1425989/
ILi ti ga u prewodu : swi će ti imigranti ma kolko god da ih je došlo samo produžit dalje.
http://www.jutarnji.hr/milanovic-sokolio-sdp-ovce--ceka-nas-teska-borba--ali-mi-cemo-ove-izbore-dobiti/1425989/
ILi ti ga u prewodu : swi će ti imigranti ma kolko god da ih je došlo samo produžit dalje.
2014-04-11
''Dobro jutro'' Ostojiću.
Stribor-
2015-09-22
Zaboli me kuaz za imigrante. Meni je potpuno jasno da kad je EU stala na stranu Srbije da Hr wiše neće koristi prometnu blokadu kao mjeru da se Srbija doede u red.
Sada wiše nije bitno ni tko će dobit izbore niti koliko će ih ući.
Hr je digla ruke od imigranata.
SAMO TRPAJ.
Može ih i sto tisuća dnewno ulazit.
JEBE NAS SE.
NJET NAŠ PROBLJEM.
Sada wiše nije bitno ni tko će dobit izbore niti koliko će ih ući.
Hr je digla ruke od imigranata.
SAMO TRPAJ.
Može ih i sto tisuća dnewno ulazit.
JEBE NAS SE.
NJET NAŠ PROBLJEM.
2014-04-11
Upravo to, pa kakavi su ovo spinovi majkomila, mi smo potpuno propali sa ovim diletantima...dzango wrote:Nisu ni rekli da će da šalju na Horgoš.
Kermit-
2014-04-17
Sada čekamo da vrate snakcije, kao što su obećali.asilovski wrote:Upravo to, pa kakavi su ovo spinovi majkomila, mi smo potpuno propali sa ovim diletantima...dzango wrote:Nisu ni rekli da će da šalju na Horgoš.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Milanović je barem pokušao.asilovski wrote:Upravo to, pa kakavi su ovo spinovi majkomila, mi smo potpuno propali sa ovim diletantima...dzango wrote:Nisu ni rekli da će da šalju na Horgoš.
HDZ isto nema neku mjeru protiw owoga. Zid na granići sa Srbijom= ovi ulaze u RS tj prećiznije istoćna Hercegowina i prawac Mostar i to tamo i eto ih u Neumu i opet u Hr.
2014-04-11
Nebitno je tko će wiše bit na wlasti u Hr. Taj alat blokiranja Srbije da ju se dowede u red nam je zabranila EU. Neka se sad oni hebu sa imigrantima.
DA BOG DA IH 50 TISUČA DNEVNO ULAZILO PREKO GRČKE NA BALKAN.
DA BOG DA IH 50 TISUČA DNEVNO ULAZILO PREKO GRČKE NA BALKAN.
2014-04-11
Njabolje onda da Zoka sa Ostojom ode u El Raqu i položi zakletvu vjernosti BagdadijuRayMabus wrote:Milanović je barem pokušao.asilovski wrote:Upravo to, pa kakavi su ovo spinovi majkomila, mi smo potpuno propali sa ovim diletantima...dzango wrote:Nisu ni rekli da će da šalju na Horgoš.
HDZ isto nema neku mjeru protiw owoga. Zid na granići sa Srbijom= ovi ulaze u RS tj prećiznije istoćna Hercegowina i prawac Mostar i to tamo i eto ih u Neumu i opet u Hr.
Kermit-
2014-04-17
Azila Milanowić je barem pokušao. EU mu je zabila nož u leđa. Neka EU sad uwodi red u Srbiju a mi molimo Boga da ih počme dolazit 50 tisuča dnewno preko Grčke na Balkan.
Swe će to put Austrije i NJemačke jer im je to ćilj a ne owo owdje.
EU : SAMI PALI SAMI SE UBILI.
Swe će to put Austrije i NJemačke jer im je to ćilj a ne owo owdje.
EU : SAMI PALI SAMI SE UBILI.
2014-04-11
Ja ću susjedu Milanu opet ove noći razbit prozor kamenom.
Za njega znam da je Srbin.
Za njega znam da je Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Molim te Bože počmi slati preko Grčke 50 tisuča imigranata dnewno.
2014-04-11
Pogrešna adresa. Vidi sa Vašingtonom.RayMabus wrote:Molim te Bože počmi slati preko Grčke 50 tisuča imigranata dnewno.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Licemjerni Zovko!Ok je tuziti desne portale,medije i novinare ali nije ok tuziti lijeve portale i novinare
» Horgoš, crvena ljuta paprika
» PRELAZ HORGOŠ(nakon mjesec dana) SLAVNOSTNO OTVOREN :))
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
» Predstava za kmetove napad na dvorac
» Horgoš, crvena ljuta paprika
» PRELAZ HORGOŠ(nakon mjesec dana) SLAVNOSTNO OTVOREN :))
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
» Predstava za kmetove napad na dvorac
Page 1 of 2