Debela u problemima.. nakon što je bez vozačke zgazila dite, sada se oktrilo da joj muž vozi auto od skoro pola milijuna kuna a nije prijavljeno
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Debela u problemima.. nakon što je bez vozačke zgazila dite, sada se oktrilo da joj muž vozi auto od skoro pola milijuna kuna a nije prijavljeno
https://www.index.hr/vijesti/clanak/muz-gabrijele-zalac-za-index-nemam-veze-s-mercedesom-ovo-je-brutalno-tlacenje/2072244.aspx?index_ref=read_more_d
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zalac-se-pogubila-pa-napala-novinare-auto-je-mogao-biti-od-mojih-susjeda/2072280.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/obitelj-zalac-majka-je-sefica-u-hgk-a-brat-munjevito-napreduje-kod-bandica/2072251.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zalac-u-dvoristu-ima-parkiran-luksuzni-mercedes-to-su-moji-roditelji-kupili/2072208.aspx
bog te jebo, sirotinja u toj vukojebini u Slavoniji radi za 3000kn, hrpa ih je nezaposlena, kvadrat stana u području odakle ona dolazi je oko 500€ , a od kada su postali domoljubi voze auto od pola milijuna kuna, dok iz Slavonije utekao svatko tko nije domoljub i ima IQ poviše 90poena
Susjedi obitelji Žalac u razgovoru s reporterima Jutarnjeg lista tvrde da je luksuzna limuzina parkirana tamo već nekoliko mjeseci, da je vozi suprug Mario Žalac.
U imovinskoj kartici ministrice sada samo stoji da suprug u vlasništvu ima stari Mercedes iz 1995. vrijedan 24.000 kuna.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zalac-se-pogubila-pa-napala-novinare-auto-je-mogao-biti-od-mojih-susjeda/2072280.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/obitelj-zalac-majka-je-sefica-u-hgk-a-brat-munjevito-napreduje-kod-bandica/2072251.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zalac-u-dvoristu-ima-parkiran-luksuzni-mercedes-to-su-moji-roditelji-kupili/2072208.aspx
bog te jebo, sirotinja u toj vukojebini u Slavoniji radi za 3000kn, hrpa ih je nezaposlena, kvadrat stana u području odakle ona dolazi je oko 500€ , a od kada su postali domoljubi voze auto od pola milijuna kuna, dok iz Slavonije utekao svatko tko nije domoljub i ima IQ poviše 90poena
Susjedi obitelji Žalac u razgovoru s reporterima Jutarnjeg lista tvrde da je luksuzna limuzina parkirana tamo već nekoliko mjeseci, da je vozi suprug Mario Žalac.
U imovinskoj kartici ministrice sada samo stoji da suprug u vlasništvu ima stari Mercedes iz 1995. vrijedan 24.000 kuna.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Debela u problemima.. nakon što je bez vozačke zgazila dite, sada se oktrilo da joj muž vozi auto od skoro pola milijuna kuna a nije prijavljeno
inače isto tako familija debele, napreduje kroz državni sektor.. utrpala roditelje, brata, sve na državnu sisu, koju financira Matija Babić i drugi, i svi napreduju, dobijaju pozicije(da ponovim po stoti put, to sve plaćaju ostali hrvati koji rade za 3000kn) .
da ponovim po stoti put.
da bi prehranio jednog prasećeg uhljeba sa brutto plaćom od 40 000kn(a ona je na slične iznose utrpala cijelu rodbinu), država mora mjesečno oprezivati 20ak onih od 3000kn. a onda ti isele vanka, pa uhljebi iz HDZa, pišu "da u RH se dobro živi, da ljudi iz objesti iseljavaju".. ahhaha
da ponovim po stoti put.
da bi prehranio jednog prasećeg uhljeba sa brutto plaćom od 40 000kn(a ona je na slične iznose utrpala cijelu rodbinu), država mora mjesečno oprezivati 20ak onih od 3000kn. a onda ti isele vanka, pa uhljebi iz HDZa, pišu "da u RH se dobro živi, da ljudi iz objesti iseljavaju".. ahhaha
Re: Debela u problemima.. nakon što je bez vozačke zgazila dite, sada se oktrilo da joj muž vozi auto od skoro pola milijuna kuna a nije prijavljeno
je'l ti to branis jednu drugu debelu sa napadaom na ovu debelu..mislim ti i index
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koju? o čemu? ti?
rodijačka linija Yoda..Ljudi se "snašli"...
inace najfriskije cijene kvadrata u Osijeku su 280 ojra po kvadratu..vukovar 340 ojrova po metru..
inace najfriskije cijene kvadrata u Osijeku su 280 ojra po kvadratu..vukovar 340 ojrova po metru..
Guest- Guest
ako misliš na anku taritaš, onu antifašističku prasicu koja je opljačkala čardak sirotinu iz gunje, isto tako zaboravila prijaviti prihode u razini dvije tvoje godišnje plaće, po čemu je ja branim?
To je nama naša borba dala. Eto pa glasajte za HDZ po Slavoniji. Bolje dat glas i Đapiću nego ovima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ljubomora i jal.
Svi zavide uspjesnoj, pametnoj i zgodnoj ministrici.
Svi zavide uspjesnoj, pametnoj i zgodnoj ministrici.
dijagram-
2015-08-09
ona preko HDZa.. svi na bruto plaćama od nekoliko desetaka tisuća kuna, auto koje košta, 150 metara kvadratnih stana u Osijekupismejker wrote:rodijačka linija Yoda..Ljudi se "snašli"...
pišaj po sirotinji.. "neka ti kušin bude stina a nemoj nikud sine ići" piva onaj as u Splitu, a stari mu se obogatio preko HDzove privatizacije ...(a prije bia član partije)..
a mi mu poručujemo.. "neka tebi kušin bude stina pizda ti materina"
mislim kad vec citiras index..ti se ni jednom recenicom nisu obrusili na za-mrakacu ali ni jednom...ali jesu na ovu drugu debeluAssadNaPodmornici wrote:ako misliš na anku taritaš, onu antifašističku prasicu koja je opljačkala čardak sirotinu iz gunje, isto tako zaboravila prijaviti prihode u razini dvije tvoje godišnje plaće, po čemu je ja branim?
2015-09-08
index grize i ne pušta...
2014-04-15
Nisi se ni ti na ovu al jesi na onu drugu. U čemu si sad ti ok a on nije ?vuksadinare wrote:mislim kad vec citiras index..ti se ni jednom recenicom nisu obrusili na za-mrakacu ali ni jednom...ali jesu na ovu drugu debeluAssadNaPodmornici wrote:ako misliš na anku taritaš, onu antifašističku prasicu koja je opljačkala čardak sirotinu iz gunje, isto tako zaboravila prijaviti prihode u razini dvije tvoje godišnje plaće, po čemu je ja branim?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://m.vecernji.hr/premium/zasto-index-ocajnicki-brani-a-mrak-taritas-1307567vuksadinare wrote:mislim kad već citiras indeks .. te se ni jednom recenicom nisu obrušili na za-mrakacu ali ni jednom ... ali jesu na ovu drugu debeluAssadNaPodmornici wrote:ako misliš na anku taritaš, onu antifašističku prasicu koja je opljačkala čardak sirotinu iz gunje, isto tako zaboraviti prijaviti prihode u razini dvije tvoje godišnje plaće, po čemu je ja branim?
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:ona preko HDZa.. svi na bruto plaćama od nekoliko desetaka tisuća kuna, auto koje košta, 150 metara kvadratnih stana u Osijekupismejker wrote:rodijačka linija Yoda..Ljudi se "snašli"...
pišaj po sirotinji.. "neka ti kušin bude stina a nemoj nikud sine ići" piva onaj as u Splitu, a stari mu se obogatio preko HDzove privatizacije ...(a prije bia član partije)..
a mi mu poručujemo.. "neka tebi kušin bude stina pizda ti materina"
A jasta..ova dvojica nasih dripaca na temi su toliko zadrigli da im postoji razlika izmedju "lijevog" i "desnog" lopovluka..Kilo mozga,netko rece...
Guest- Guest
lažeš ko domoljubvuksadinare wrote:mislim kad vec citiras index..ti se ni jednom recenicom nisu obrusili na za-mrakacu ali ni jednom...ali jesu na ovu drugu debeluAssadNaPodmornici wrote:ako misliš na anku taritaš, onu antifašističku prasicu koja je opljačkala čardak sirotinu iz gunje, isto tako zaboravila prijaviti prihode u razini dvije tvoje godišnje plaće, po čemu je ja branim?
e lopovluk onih koje on prodrzava radi mrvica koje mu katkad padnu je opravdan..jel cist logika..RayMabus wrote:Nisi se ni ti na ovu al jesi na onu drugu. U čemu si sad ti ok a on nije ?vuksadinare wrote:mislim kad vec citiras index..ti se ni jednom recenicom nisu obrusili na za-mrakacu ali ni jednom...ali jesu na ovu drugu debeluAssadNaPodmornici wrote:ako misliš na anku taritaš, onu antifašističku prasicu koja je opljačkala čardak sirotinu iz gunje, isto tako zaboravila prijaviti prihode u razini dvije tvoje godišnje plaće, po čemu je ja branim?
Guest- Guest
izgleda da ne lazemAssadNaPodmornici wrote:lažeš ko domoljubvuksadinare wrote:mislim kad vec citiras index..ti se ni jednom recenicom nisu obrusili na za-mrakacu ali ni jednom...ali jesu na ovu drugu debeluAssadNaPodmornici wrote:ako misliš na anku taritaš, onu antifašističku prasicu koja je opljačkala čardak sirotinu iz gunje, isto tako zaboravila prijaviti prihode u razini dvije tvoje godišnje plaće, po čemu je ja branim?
2015-09-08
vuksadinare wrote:izgleda da ne lazemAssadNaPodmornici wrote:lažeš ko domoljubvuksadinare wrote:mislim kad vec citiras index..ti se ni jednom recenicom nisu obrusili na za-mrakacu ali ni jednom...ali jesu na ovu drugu debeluAssadNaPodmornici wrote:ako misliš na anku taritaš, onu antifašističku prasicu koja je opljačkala čardak sirotinu iz gunje, isto tako zaboravila prijaviti prihode u razini dvije tvoje godišnje plaće, po čemu je ja branim?
dobro.lazno svjedocis...1 od 10 smrtnih grijeha...jel..
Guest- Guest
jesam...ali ipak kad gledas sto je sve za-mracila mrakaca naspram nje ova debela zalac sa ovim mercedesom ispada kao kokosarka ko beljak..RayMabus wrote:Nisi se ni ti na ovu al jesi na onu drugu. U čemu si sad ti ok a on nije ?vuksadinare wrote:mislim kad vec citiras index..ti se ni jednom recenicom nisu obrusili na za-mrakacu ali ni jednom...ali jesu na ovu drugu debeluAssadNaPodmornici wrote:ako misliš na anku taritaš, onu antifašističku prasicu koja je opljačkala čardak sirotinu iz gunje, isto tako zaboravila prijaviti prihode u razini dvije tvoje godišnje plaće, po čemu je ja branim?
2015-09-08
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Žužulima je nakon osam godina vraćeno skoro 18 milijuna kuna, možda će tužiti i državu!?
» Kini fali 60 miljona udavača, cijena po glavi pola milijuna kuna
» Drzavna revizija pitala Cacica na sto je spiskao pola milijuna kuna a on odgovorio:'Ma to si mamu pitajte'
» U sefu Nataše Sekulić, prijateljice suca Vekića, istražitelji našli pola milijuna kuna
» Ženi je isplatio pola milijuna eura, a nije odradila ni dana u uredu
» Kini fali 60 miljona udavača, cijena po glavi pola milijuna kuna
» Drzavna revizija pitala Cacica na sto je spiskao pola milijuna kuna a on odgovorio:'Ma to si mamu pitajte'
» U sefu Nataše Sekulić, prijateljice suca Vekića, istražitelji našli pola milijuna kuna
» Ženi je isplatio pola milijuna eura, a nije odradila ni dana u uredu
Page 1 of 9