Slobodan Praljak popio otrov u sudnici,
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slobodan Praljak popio otrov u sudnici,
Pinochet wrote:Praljak as, spašava obraz nacije Hrvata, i Hercegovaca - čardak ga prodao za malo materijalmnih interesa. To je kada te ponese domoljublje
Mislim da je čovjek prije svega potpun čovjek, veličina, Domoljublje dolazi uz to.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Pusti je da laprda, ja mogu otvoriti hrpu tema o zločinima armije bihnewuser wrote:Apeliram na administratore da izbace s foruma Soru.
Ide sad jedna
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ali kako mu je uopće otrov doturen i tko li je taj idiot koji je na to pristao?
Odvjetnik ili rodbina, zašto idiot ovo je častan izlazak, suicid je puno časnije nego vrćenje krunice i slična sranja, naravno ako imaš časti što je ovdje rijetko ko pandaNoor wrote:ali kako mu je uopće otrov doturen i tko li je taj idiot koji je na to pristao?
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Odvjetnik ili rodbina, zašto idiot ovo je častan izlazak, suicid je puno časnije nego vrćenje krunice i slična sranja, naravno ako imaš časti što je ovdje rijetko ko pandaNoor wrote:ali kako mu je uopće otrov doturen i tko li je taj idiot koji je na to pristao?
Guest- Guest
slažem se, ali ne gledam sad na sam Praljakov čin, nego...ono, donijet mu otrov je kao da si ga ubio...mislim, čitav život na dušiasilovski wrote:Odvjetnik ili rodbina, zašto idiot ovo je častan izlazak, suicid je puno časnije nego vrćenje krunice i slična sranja, naravno ako imaš časti što je ovdje rijetko ko pandaNoor wrote:ali kako mu je uopće otrov doturen i tko li je taj idiot koji je na to pristao?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:slažem se, ali ne gledam sad na sam Praljakov čin, nego...ono, donijet mu otrov je kao da si ga ubio...mislim, čitav život na dušiasilovski wrote:Odvjetnik ili rodbina, zašto idiot ovo je častan izlazak, suicid je puno časnije nego vrćenje krunice i slična sranja, naravno ako imaš časti što je ovdje rijetko ko pandaNoor wrote:ali kako mu je uopće otrov doturen i tko li je taj idiot koji je na to pristao?
taman posla, ja bih mu ga isto dao
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Moj rod se ubijo kad je čuo da ima par mjeseci patnje, kakve crkve, molitve, kemoterapije samo tt-ejac i adio, zato treba imati mudaPinochet wrote:asilovski wrote:Odvjetnik ili rodbina, zašto idiot ovo je častan izlazak, suicid je puno časnije nego vrćenje krunice i slična sranja, naravno ako imaš časti što je ovdje rijetko ko pandaNoor wrote:ali kako mu je uopće otrov doturen i tko li je taj idiot koji je na to pristao?
Kermit-
2014-04-17
epikur37 wrote:Noor wrote:slažem se, ali ne gledam sad na sam Praljakov čin, nego...ono, donijet mu otrov je kao da si ga ubio...mislim, čitav život na dušiasilovski wrote:Odvjetnik ili rodbina, zašto idiot ovo je častan izlazak, suicid je puno časnije nego vrćenje krunice i slična sranja, naravno ako imaš časti što je ovdje rijetko ko pandaNoor wrote:ali kako mu je uopće otrov doturen i tko li je taj idiot koji je na to pristao?
Guest- Guest
I ja to nije suicid to je čin obrane, akt časnog izlaska i poezijaepikur37 wrote:Noor wrote:slažem se, ali ne gledam sad na sam Praljakov čin, nego...ono, donijet mu otrov je kao da si ga ubio...mislim, čitav život na dušiasilovski wrote:Odvjetnik ili rodbina, zašto idiot ovo je častan izlazak, suicid je puno časnije nego vrćenje krunice i slična sranja, naravno ako imaš časti što je ovdje rijetko ko pandaNoor wrote:ali kako mu je uopće otrov doturen i tko li je taj idiot koji je na to pristao?
Kermit-
2014-04-17
znam, al ne iz istih pobuda.epikur37 wrote:Noor wrote:slažem se, ali ne gledam sad na sam Praljakov čin, nego...ono, donijet mu otrov je kao da si ga ubio...mislim, čitav život na dušiasilovski wrote:Odvjetnik ili rodbina, zašto idiot ovo je častan izlazak, suicid je puno časnije nego vrćenje krunice i slična sranja, naravno ako imaš časti što je ovdje rijetko ko pandaNoor wrote:ali kako mu je uopće otrov doturen i tko li je taj idiot koji je na to pristao?
2017-10-06
Kakvoj duši, bio bi sretan i zadovoljan da sam pomogao svome prijatelju da ovako izađe, te katoličke brbljarije su kukavičluk, puzanje i odbijanje samoga sebe, zato i jesmo tu gdje jesmo mlićkavi snishodljivci i kmetovi koji prodaju svoju rodbinu i drugoveNoor wrote:slažem se, ali ne gledam sad na sam Praljakov čin, nego...ono, donijet mu otrov je kao da si ga ubio...mislim, čitav život na dušiasilovski wrote:Odvjetnik ili rodbina, zašto idiot ovo je častan izlazak, suicid je puno časnije nego vrćenje krunice i slična sranja, naravno ako imaš časti što je ovdje rijetko ko pandaNoor wrote:ali kako mu je uopće otrov doturen i tko li je taj idiot koji je na to pristao?
Kermit-
2014-04-17
treba...tko god kaže da je to kukavičluk, laže.asilovski wrote:Moj rod se ubijo kad je čuo da ima par mjeseci patnje, kakve crkve, molitve, kemoterapije samo tt-ejac i adio, zato treba imati mudaPinochet wrote:asilovski wrote:Odvjetnik ili rodbina, zašto idiot ovo je častan izlazak, suicid je puno časnije nego vrćenje krunice i slična sranja, naravno ako imaš časti što je ovdje rijetko ko pandaNoor wrote:ali kako mu je uopće otrov doturen i tko li je taj idiot koji je na to pristao?
asilovski wrote:Kakvoj duši, bio bi sretan i zadovoljan da sam pomogao svome prijatelju da ovako izađe, te katoličke brbljarije su kukavičluk, puzanje i odbijanje samoga sebe, zato i jesmo tu gdje jesmo mlićkavi snishodljivci i kmetovi koji prodaju svoju rodbinu i drugoveNoor wrote:slažem se, ali ne gledam sad na sam Praljakov čin, nego...ono, donijet mu otrov je kao da si ga ubio...mislim, čitav život na dušiasilovski wrote:Odvjetnik ili rodbina, zašto idiot ovo je častan izlazak, suicid je puno časnije nego vrćenje krunice i slična sranja, naravno ako imaš časti što je ovdje rijetko ko pandaNoor wrote:ali kako mu je uopće otrov doturen i tko li je taj idiot koji je na to pristao?
Guest- Guest
Praljak, onako po faci je protop starog Europljanina(oni su izumrili) , vjerojatno u njegovoj staroj krvi ostalo još poganskog vjerovanja , stare europske religije koja je veličala snagu, hrabrost i čast, a ne Čardak mentalitet
Guest- Guest
u neku ruku si pomogao, u drugu si ga ubio...bitno koji ti osjećaj prevagne, mislim da su to jako teške dileme...asilovski wrote:Kakvoj duši, bio bi sretan i zadovoljan da sam pomogao svome prijatelju da ovako izađe, te katoličke brbljarije su kukavičluk, puzanje i odbijanje samoga sebe, zato i jesmo tu gdje jesmo mlićkavi snishodljivci i kmetovi koji prodaju svoju rodbinu i drugoveNoor wrote:slažem se, ali ne gledam sad na sam Praljakov čin, nego...ono, donijet mu otrov je kao da si ga ubio...mislim, čitav život na dušiasilovski wrote:Odvjetnik ili rodbina, zašto idiot ovo je častan izlazak, suicid je puno časnije nego vrćenje krunice i slična sranja, naravno ako imaš časti što je ovdje rijetko ko pandaNoor wrote:ali kako mu je uopće otrov doturen i tko li je taj idiot koji je na to pristao?
Žene ne razumiju pojam časti, njima je dostojanstvo primjerenije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
razumijemo, zato i kažem, ovaj Praljakov čin je častan čin...dalje je diskusija o dostupnosti mu otrovaepikur37 wrote:Žene ne razumiju pojam časti, njima je dostojanstvo primjerenije.
2017-10-06
HEHEHE ,Vjerovatno te podsjetio na Geralda Gardnera,na kojeg pomalo i sliči.Pinochet wrote:Praljak, onako po faci je protop starog Europljanina(oni su izumrili) , vjerojatno u njegovoj staroj krvi ostalo još poganskog vjerovanja
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:Pusti je da laprda, ja mogu otvoriti hrpu tema o zločinima armije bihnewuser wrote:Apeliram na administratore da izbace s foruma Soru.
Ide sad jedna
Sora wrote:RayMabus wrote:Pusti je da laprda, ja mogu otvoriti hrpu tema o zločinima armije bihnewuser wrote:Apeliram na administratore da izbace s foruma Soru.
Ide sad jedna
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Nema direktnog prijenosa presude Karadzicu!Plase se da ne popije otrov kao Praljak
» DRAMA U SUDNICI
» SVI SMO MI gen. PRALJAK!
» Šta je Novichok, najsmrtonosniji nervni otrov
» Praljak rođendan
» DRAMA U SUDNICI
» SVI SMO MI gen. PRALJAK!
» Šta je Novichok, najsmrtonosniji nervni otrov
» Praljak rođendan
Page 5 of 7