Slobodan Praljak popio otrov u sudnici,
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slobodan Praljak popio otrov u sudnici,
Maggie draga ..
dugi su popisi zrtava i nije rijec o njima nego o zločinačkom pothvatu u Bosni i Hercegovini
Ima doduse NEVINIH ZRTAVA i onih u ratu palih
E pa
Koliko treba nekome da shvati da je ZLOCIN UBIJATI CIVILE ?
dugi su popisi zrtava i nije rijec o njima nego o zločinačkom pothvatu u Bosni i Hercegovini
E pa
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Suđenje prekinuto, helikopter odveo Praljka na ispumpavanje
Last edited by RayMabus on 29/11/2017, 12:32; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kakva besmislica izmisliti nacionalnost i dati joj naziv po hrvatskom prezimenu Bošnjak.
crvenkasti-
2014-04-17
Hasu će već Bandić prizemljit. Spremi ga u Vrapče za početak.Ringo10 wrote:A sta kaze na sve veliki ustasa Hasan-Beg Zagrebacki.
Mozda ce nam Vucina prenijeti Hasanovo misljenje o svemu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ovdje je presudio treći fakultet koji je završio, dramska umjetnost. ako otrov odradi svoje, rip.asilovski wrote:Kazao mi je lega da je erudit, povelo ga domoljublje pa izdala rodbina i na kraju ovo...Pinochet wrote:žao mi je Praljka, onako gledaš mu "glavu" nije tipičan hercegovac kao i ostali. vjerojatno mu i mentalitet nije tipični čardak mentalitet, pa mu je teško pojmit da ga je rodbina i rodijaci da su ga prodali radi malo materijalnih privilegijaRayMabus wrote:A ja ću popiti još jednu kavu
Nemam nikakve empatije prema bilo kome tko je sudjelovao u eliminaciji HOSa
Last edited by mutava baštarda on 29/11/2017, 12:31; edited 1 time in total
opravdati zlocin ne moze nitko, dakle, da rezimiramo, abecednim redom,Sora wrote:To sve NE DOKAZUJE OPRAVDANOST ZLOCINA U HERCEGOVINILeviathan2 wrote:ajd ne seri s bosnjacimaSora wrote:To je trebalo misliti PRIJE RATA S BOSNJACIMAepikur37 wrote:I ovim se zaključuje i sudsku poraz hrvatske politike u BiH.
Dekonstituiranje Hrvata sada će biti formalnost i tehnička stvar.
FBiH se formira u Bošnjačku državu i BiH se dijeli po pola.
Posve realno i u konačnici pošteno.
DA SU OSTALI U SAVEZU S NJIMA A NE SRBIMA L BOSNA BI OSTALA CIJELA
ALI NE
TREBA SE TUCI I DIJELITI SE
BUDALETINE
jebo te kru, bosnjaci ne postoje
postoje bosanci muslimani koji su isto tako bili i jos uvijek su za stvaranje islamske bih
i to sve na njihovim mitovima o turskom carstvu i kalifatu
a bosna kao takva u sadasnjem stanju se treba podjelit na dva djela, dio koji pripada medjurjecju i juzni dio koji nek pripadne kome oce ili moze bit i samostalan
STOLAC, PROZOR, MOSTAR, VARES , AHMIĆI..
A SVE JE MOGLO BITI DRUKCIHE KAO NPR. U ORASJU
bosnjaci iliti muslimani su cinili strahovite zlocine po bosni
hrvati iliti katolici su cinili strahovite zlocine po bosni
srbi iliti pravoslavci su cinili strahovite zlocine po bosni
poucak,
bez utjecaja politike je lako poloviti sve koji su ucestvovali u bilo kakvom ubistvu koje nije povezano s direktnim borbama i iste povjesti/streljat/ubitinabilokojinacin
svi vi ste zapaljeni na ovom forumu po nekim nacional i slicnim principima te svoju stranu gledate kroz ruzicaste naocale
medjutim realnost je drugacija
ja sam proveo 3 godine loveci po bosni i vidio sam toliko toga da mi ni jedan stanovnik bosne ne moze reci moja nacija/vjera je pravedna,
svi su govnari do temelja
pa jel nije tako?maggie13 wrote:koja legendaLeviathan2 wrote:ajd ne seri s bosnjacimaSora wrote:To je trebalo misliti PRIJE RATA S BOSNJACIMAepikur37 wrote:I ovim se zaključuje i sudsku poraz hrvatske politike u BiH.
ALI NE
BUDALETINE
postoje bosanci muslimani koji su isto tako bili i jos uvijek su za stvaranje islamske bih
a bosna kao takva u sadasnjem stanju se treba podjelit na dva djela, dio koji pripada medjurjecju i juzni dio koji nek pripadne kome oce ili moze bit i samostalan
jebote, zasto ti meni zelis zlo ako ja tebi ne zelimSora wrote:Jos samo treba popiti otrovmaggie13 wrote:koja legendaLeviathan2 wrote:ajd ne seri s bosnjacimaSora wrote:To je trebalo misliti PRIJE RATA S BOSNJACIMAepikur37 wrote:I ovim se zaključuje i sudsku poraz hrvatske politike u BiH.
ALI NE
BUDALETINE
Ne, on je kaznenjak iz ZagrebaNoor wrote:jel poznaš Dražena Plaveca, iz Čorićevog odvjetničkog tima?asilovski wrote:Kazao mi je lega da je erudit, povelo ga domoljublje pa izdala rodbina i na kraju ovo...Pinochet wrote:žao mi je Praljka, onako gledaš mu "glavu" nije tipičan hercegovac kao i ostali. vjerojatno mu i mentalitet nije tipični čardak mentalitet, pa mu je teško pojmit da ga je rodbina i rodijaci da su ga prodali radi malo materijalnih privilegijaRayMabus wrote:A ja ću popiti još jednu kavu
Kermit-
2014-04-17
Ako se folirao onda je budala, ako nije časno je izašao, jer ne rade se ovakve stvari fole osim ako nisi kretenmutava baštarda wrote:ovdje je presudio treći fakultet koji je završio, dramska umjetnost. ako otrov odradi svoje, rip.asilovski wrote:Kazao mi je lega da je erudit, povelo ga domoljublje pa izdala rodbina i na kraju ovo...Pinochet wrote:žao mi je Praljka, onako gledaš mu "glavu" nije tipičan hercegovac kao i ostali. vjerojatno mu i mentalitet nije tipični čardak mentalitet, pa mu je teško pojmit da ga je rodbina i rodijaci da su ga prodali radi malo materijalnih privilegijaRayMabus wrote:A ja ću popiti još jednu kavu
Kermit-
2014-04-17
u srednjoj sjedio klupu iza mene, nisam do danas ni znala da je u Haaguasilovski wrote:Ne, on je kaznenjak iz ZagrebaNoor wrote:jel poznaš Dražena Plaveca, iz Čorićevog odvjetničkog tima?asilovski wrote:Kazao mi je lega da je erudit, povelo ga domoljublje pa izdala rodbina i na kraju ovo...Pinochet wrote:žao mi je Praljka, onako gledaš mu "glavu" nije tipičan hercegovac kao i ostali. vjerojatno mu i mentalitet nije tipični čardak mentalitet, pa mu je teško pojmit da ga je rodbina i rodijaci da su ga prodali radi malo materijalnih privilegijaRayMabus wrote:A ja ću popiti još jednu kavu
Pa nije valjda varikinu popio, to se pije strihnin, cijanid, ricinRayMabus wrote:Suđenje prekinuto, helikopter odveo Praljka na ispumpavanje
Kermit-
2014-04-17
od ovoga je zaradio da mu djeca ne moraju raditiNoor wrote:u srednjoj sjedio klupu iza mene, nisam do danas ni znala da je u Haaguasilovski wrote:Ne, on je kaznenjak iz ZagrebaNoor wrote:jel poznaš Dražena Plaveca, iz Čorićevog odvjetničkog tima?asilovski wrote:Kazao mi je lega da je erudit, povelo ga domoljublje pa izdala rodbina i na kraju ovo...Pinochet wrote:
žao mi je Praljka, onako gledaš mu "glavu" nije tipičan hercegovac kao i ostali. vjerojatno mu i mentalitet nije tipični čardak mentalitet, pa mu je teško pojmit da ga je rodbina i rodijaci da su ga prodali radi malo materijalnih privilegija
Kermit-
2014-04-17
Čitam sad, nije ga još pokupio, oživljavaju gaasilovski wrote:Pa nije valjda varikinu popio, to se pije strihnin, cijanid, ricinRayMabus wrote:Suđenje prekinuto, helikopter odveo Praljka na ispumpavanje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kokosko glupaSora wrote:Maggie draga ..
E pa
zlocin je ubiti bilo koga ko to nije zasluzio pa bio to i vojnik ili civil
jedino i jedino pravo na uzimanje necijeg zivota se stjece ukoliko je taj netko uzeo neciji tudji zivot i nikad drugacije
da ti objasnim glupaco
zivot je neprikosnoveno pravo koje nitko nema autoritet i ovlast da uzme i ukoliko netko to ucini automatski je s tim aktom dao pravo da mu se uzme zivot od bilo koga ko je ostecen njegovim djelom
na tom principu rade lovci u mom plemenu i nikad ali nikad se nije dogodilo da bi netko od njih imao griznju savjesti ili nocnu moru, ulovis ubojicu, dovedes ga pred ostecene i oni odlucuju o njegovoj sudbi, u 90% slucajeva se dogadja da se trazi oduzimanje zivota istom
mi to zovemo naplata u krvi i tretiramo isto ako netko iz plemena oduzme neciji zivot bez da je bio napadnuti ili ugrozen od istog, tad osteceni i iskljucivo osteceni odlucuje o sudbini ubojice
djes stanojko, jel ebes sta i zasto ne :DStanojko wrote:Buahahahahaha...Pisijada...
vjerojatno...asilovski wrote:od ovoga je zaradio da mu djeca ne moraju raditiNoor wrote:u srednjoj sjedio klupu iza mene, nisam do danas ni znala da je u Haaguasilovski wrote:Ne, on je kaznenjak iz ZagrebaNoor wrote:jel poznaš Dražena Plaveca, iz Čorićevog odvjetničkog tima?asilovski wrote:
Kazao mi je lega da je erudit, povelo ga domoljublje pa izdala rodbina i na kraju ovo...
Ali ima tu svašta, trebao sam ići nešto u BiH raditi jbt-e sve odreda kriminalci, lijevo desno, ovdje euri, ovdje nešto stisak ruke, priče kako je tko koga ubio...rekao ja jebo ti pareNoor wrote:vjerojatno...asilovski wrote:od ovoga je zaradio da mu djeca ne moraju raditiNoor wrote:u srednjoj sjedio klupu iza mene, nisam do danas ni znala da je u Haaguasilovski wrote:Ne, on je kaznenjak iz ZagrebaNoor wrote:
jel poznaš Dražena Plaveca, iz Čorićevog odvjetničkog tima?
Kermit-
2014-04-17
Ko Yukio Mishima, samo što se on ubio tantom, a pomoćnik mu je odrezao glavu, ovdje mu je glavu odrezao Zagreb aka udbaško kolo Šeks, Meske, Vaso i HDZ-eRayMabus wrote:Čitam sad, nije ga još pokupio, oživljavaju gaasilovski wrote:Pa nije valjda varikinu popio, to se pije strihnin, cijanid, ricinRayMabus wrote:Suđenje prekinuto, helikopter odveo Praljka na ispumpavanje
Kermit-
2014-04-17
Što možeš očekivati od haških truleža? Nisu oni problem, naša aljkavost i nekompetencija su bit stvari. Od 2005. pišem i pišam po odluci da se naši ljudi i dijeljenje "pravde" prepusti stranim birokratima.
Muslimani, odošte niz vodu.
Muslimani, odošte niz vodu.
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Nema direktnog prijenosa presude Karadzicu!Plase se da ne popije otrov kao Praljak
» DRAMA U SUDNICI
» SVI SMO MI gen. PRALJAK!
» Šta je Novichok, najsmrtonosniji nervni otrov
» Praljak rođendan
» DRAMA U SUDNICI
» SVI SMO MI gen. PRALJAK!
» Šta je Novichok, najsmrtonosniji nervni otrov
» Praljak rođendan
Page 3 of 7