Slobodan Praljak popio otrov u sudnici,
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slobodan Praljak popio otrov u sudnici,
Što možeš očekivati od haških truleža? Nisu oni problem, naša aljkavost i nekompetencija su bit stvari. Od 2005. pišem i pišam po odluci da se naši ljudi i dijeljenje "pravde" prepusti stranim birokratima.
Muslimani, odošte niz vodu.
Guest- Guest
Da nije ovako što napravio i Slobo?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
heh, pa je..asilovski wrote:Ali ima tu svašta, trebao sam ići nešto u BiH raditi jbt-e sve odreda kriminalci, lijevo desno, ovdje euri, ovdje nešto stisak ruke, priče kako je tko koga ubio...rekao ja jebo ti pareNoor wrote:vjerojatno...asilovski wrote:od ovoga je zaradio da mu djeca ne moraju raditiNoor wrote:u srednjoj sjedio klupu iza mene, nisam do danas ni znala da je u Haaguasilovski wrote:
Ne, on je kaznenjak iz Zagreba
al ovaj oduvijek bio buntovnik i avanturista, u srednjoj slušao Sex Pistols, Ramonese i Clash
idol mu bio Johnny Rotten
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ajdekofein wrote:Što možeš očekivati od haških truleža? Nisu oni problem, naša aljkavost i nekompetencija su bit stvari. Od 2005. pišem i pišam po odluci da se naši ljudi i dijeljenje "pravde" prepusti stranim birokratima.
Neretvu jel
Pa dobro sto pizdite big Haaga ?
jastreb wrote:Da nije ovako što napravio i Slobo?
Nije, on se prejeo od Tutine prasetine i torte.
Guest- Guest
Ma odoše kurac, sada Buzin ponovno dolazi u BiH a iz njihovog plana idu se pomiriti sa Srbijom i stvoriti unitarnu BiH znači šefa, stanicu i fudbal moj kofeinčekofein wrote:Što možeš očekivati od haških truleža? Nisu oni problem, naša aljkavost i nekompetencija su bit stvari. Od 2005. pišem i pišam po odluci da se naši ljudi i dijeljenje "pravde" prepusti stranim birokratima.
Kermit-
2014-04-17
Sora wrote:Ajdekofein wrote:Što možeš očekivati od haških truleža? Nisu oni problem, naša aljkavost i nekompetencija su bit stvari. Od 2005. pišem i pišam po odluci da se naši ljudi i dijeljenje "pravde" prepusti stranim birokratima.
Neretvu jel
Jebem ti sve milo kurvetino jugo-balijska.
Guest- Guest
slobu su cvoknuli jer ga nisu smjeli osuditjastreb wrote:Da nije ovako što napravio i Slobo?
hehehkofein wrote:Sora wrote:Ajdekofein wrote:Što možeš očekivati od haških truleža? Nisu oni problem, naša aljkavost i nekompetencija su bit stvari. Od 2005. pišem i pišam po odluci da se naši ljudi i dijeljenje "pravde" prepusti stranim birokratima.
Neretvu jel
Jebem ti sve milo kurvetino jugo-balijska.
Kermit-
2014-04-17
zamutiće se bistra voda svakog šadrvana...kofein wrote:Što možeš očekivati od haških truleža? Nisu oni problem, naša aljkavost i nekompetencija su bit stvari. Od 2005. pišem i pišam po odluci da se naši ljudi i dijeljenje "pravde" prepusti stranim birokratima.
2017-10-06
uzavrele strasti yugoslovenskih plemena :P
naravno da nije kreten i ne mislim da se folirao... o njegovoj radnji i scenografiji će se još dugo pričati...asilovski wrote:Ako se folirao onda je budala, ako nije časno je izašao, jer ne rade se ovakve stvari fole osim ako nisi kretenmutava baštarda wrote:ovdje je presudio treći fakultet koji je završio, dramska umjetnost. ako otrov odradi svoje, rip.asilovski wrote:Kazao mi je lega da je erudit, povelo ga domoljublje pa izdala rodbina i na kraju ovo...Pinochet wrote:žao mi je Praljka, onako gledaš mu "glavu" nije tipičan hercegovac kao i ostali. vjerojatno mu i mentalitet nije tipični čardak mentalitet, pa mu je teško pojmit da ga je rodbina i rodijaci da su ga prodali radi malo materijalnih privilegijaRayMabus wrote:A ja ću popiti još jednu kavu
Nemam nikakve empatije prema bilo kome tko je sudjelovao u eliminaciji HOSa
Praljak as, spašava obraz nacije Hrvata, i Hercegovaca - čardak ga prodao za malo materijalmnih interesa. To je kada te ponese domoljublje
Guest- Guest
Nema nikakve casti u ispijanju otrova
To je samo priznanje
To je samo priznanje
desert palačinkekofein wrote:jastreb wrote:Da nije ovako što napravio i Slobo?
Nije, on se prejeo od Tutine prasetine i torte.
:DPinochet wrote:Praljak as, spašava obraz nacije Hrvata, i Hercegovaca - čardak ga prodao za malo materijalmnih interesa. To je kada te ponese domoljublje
sve ima svoju cjenu pa i dojucerasnji heroji :D
2014-04-11
ma šta ti znaš o časti, prokletnice...pa taj osjećaj za tebe je nepoznanica!Sora wrote:Nema nikakve casti u ispijanju otrova
To je samo priznanje
2017-10-06
Apeliram na administratore da izbace s foruma Soru.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Pinochet wrote:Praljak as, spašava obraz nacije Hrvata, i Hercegovaca - čardak ga prodao za malo materijalmnih interesa. To je kada te ponese domoljublje
Mislim da je čovjek prije svega potpun čovjek, veličina, Domoljublje dolazi uz to.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Nema direktnog prijenosa presude Karadzicu!Plase se da ne popije otrov kao Praljak
» DRAMA U SUDNICI
» SVI SMO MI gen. PRALJAK!
» Šta je Novichok, najsmrtonosniji nervni otrov
» Praljak rođendan
» DRAMA U SUDNICI
» SVI SMO MI gen. PRALJAK!
» Šta je Novichok, najsmrtonosniji nervni otrov
» Praljak rođendan
Page 4 of 7