ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom - Page 8 Empty Re: Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom

Post by epikur37 26/11/2017, 21:48

Noor wrote:
epikur37 wrote:Ne treba inzistirati na neradnoj nedjelji nego na pravu na neradnu nedjelju.
al, svih 4 u mjesecu, ne samo jedne :)

Jasno, sve nedjelje.

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom - Page 8 Empty Re: Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom

Post by veber 26/11/2017, 21:51

orion wrote:
veber wrote:
orion wrote:spomenuta gđa Vokić kao ravnateljica gimnazije  u rangu apsolutiste diktatora. Odabir agencije i destinacije  za maturalna putovanja isključivo i jedino kako je ona odredila..... kvaka je u najboljoj proviziji :)

Još bih samo spomenula da je za vrijeme stvaranja karijere uspjela roditi petero djece, živjeti sa suprugom i prvim djetetom kao obitelj u studentskom domu i sve to za vrijeme mračnog doba komunističke represije.

a što se crkve tiče ....sasvim je normalno da potiče zabranu rada nedjeljom. Nedjeja je sedmi dan u tjednu-dan odmora, nedjeljom se  ne smije raditi na zemlji....
ja sam skoro pa sve izbetonirao. još srušim trešnju i višnju i nema lišća u mojoj butigi.

zašto rušiš voćke :( ...... pa nije tolika tlaka pograbljati malo lišća koje padne u toku jeseni. Posebno trešnja, ako je stara sorta stvarno je šteta rušiti.
susjeda mi ne da da ju srušim. ona ionako bere. pola meni pola sebi. na mojoj terasi drži cvijeće.
trešnja je unikatna i ove godine ću cjepit. u biti od bivše stari će napravit cijepove.
a, trešnja mi je skroz uz krov i još godinu dvije i ode pod motorku.
a i ja sam ti gradsko dijete, jebeš travu, voćke i lozu kada mogu sve to zalit s betonom.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by orion 26/11/2017, 21:53

epikur37 wrote:....bolje Ljilja Vokic nego Boris Jokic!

hahaha..... nije daje je u rangu Gundulića, al je pravi šesterac  :D
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by aben 26/11/2017, 21:53

orion wrote:

hahaha..... nije daje je u rangu Gundulića, al je pravi šesterac  :D:
dvanaesterac,

sjedi 1

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 26/11/2017, 21:55

More i sesterac:

Bolje ljilja vokic
Nego boris jokic
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 26/11/2017, 21:58

epikur37 wrote:More i sesterac:

Bolje ljilja vokic
Nego boris jokic
dao ti bog ljilju dva tjedna na brodu.
kravetina nepodojena, bosančeroska.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by orion 26/11/2017, 21:59

veber wrote:
orion wrote:
veber wrote:
orion wrote:spomenuta gđa Vokić kao ravnateljica gimnazije  u rangu apsolutiste diktatora. Odabir agencije i destinacije  za maturalna putovanja isključivo i jedino kako je ona odredila..... kvaka je u najboljoj proviziji :)

Još bih samo spomenula da je za vrijeme stvaranja karijere uspjela roditi petero djece, živjeti sa suprugom i prvim djetetom kao obitelj u studentskom domu i sve to za vrijeme mračnog doba komunističke represije.

a što se crkve tiče ....sasvim je normalno da potiče zabranu rada nedjeljom. Nedjeja je sedmi dan u tjednu-dan odmora, nedjeljom se  ne smije raditi na zemlji....
ja sam skoro pa sve izbetonirao. još srušim trešnju i višnju i nema lišća u mojoj butigi.

zašto rušiš voćke :( ...... pa nije tolika tlaka pograbljati malo lišća koje padne u toku jeseni. Posebno trešnja, ako je stara sorta stvarno je šteta rušiti.
susjeda mi ne da da ju srušim. ona ionako bere. pola meni pola sebi. na mojoj terasi drži cvijeće.
trešnja je unikatna i ove godine ću cjepit. u biti od bivše stari će napravit cijepove.
a, trešnja mi je skroz uz krov i još godinu dvije i ode pod motorku.
a i ja sam ti gradsko dijete, jebeš travu, voćke i lozu kada mogu sve to zalit s betonom.

... tata ti je u pravu - šteta da se zatre - danas je gotovo nemoguće nabaviti cijep starih sorti, posebno trešanja koje su jako osjetljive.
A kaj će ti grunt ak ga zabetoniraš ....grunt imaš da miriše na zemlju, travu, izvorni život..... a ne na cement, pijesak  i aditive  :roll
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by aben 26/11/2017, 22:01

Bolje ljilja vokic
Nego boris jokic
e, a to se tek triba joviti za ispraviti

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 26/11/2017, 22:02

curo, ja sam dijete betona.
asfalta, ženska mi poklonila neku lončanicu.
nakon tri tjedna sam skužio da ju treba zalit.
jadna krepala.
lončanica :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 26/11/2017, 22:04

btw
kada stari cijepi pošaljem ti par stabljika ako želiš. to je ona stara trešnja, kao vinogradarska breskva joj je plod.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 26/11/2017, 22:07

veber wrote:

Bolje ljilja vokic
Nego boris jokic
dao ti bog ljilju dva tjedna na brodu.
kravetina nepodojena, bosančeroska.

Dok je hercegbosanski stijeg na jarboliću, odnosno na roll baru, hercegbosanci su pod posebnom pashom....dojčeru u strojarnicu :)

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by orion 26/11/2017, 22:09

aben wrote:
orion wrote:

dvanaesterac,

sjedi 1

:P

picajzla
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by veber 26/11/2017, 22:10

dao bog da moraš jebat ljilju i pride markićku.
zajedno na brodu koi je ostao bez goriva.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by aben 26/11/2017, 22:11

orion wrote:
aben wrote:
orion wrote:

hahaha..... nije daje je u rangu Gundulića, al je pravi šesterac  :D:
dvanaesterac,

sjedi 1

:P:

picajzla
padavičarima je uvik neko drugi kriv

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by orion 26/11/2017, 22:14

veber wrote:btw
kada stari cijepi pošaljem ti par stabljika ako želiš. to je ona stara trešnja, kao vinogradarska breskva joj je plod.

kao da sam znala kad sam ju spomenula  :D

bilo bi to super - kod nas ima dosta vlage pa trešnjama baš ne godi - svejedno vrijedi pokušati ...a imam i rezervnu varijantu u okolici Križevaca i u okolici Ptuja.
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by epikur37 26/11/2017, 22:15

veber wrote:dao bog da moraš jebat ljilju i pride markićku.
zajedno na brodu koi je ostao bez goriva.

E sad to su već ozbiljnije kletve u ostalom dame su bliže tvojim godinama pa nije primjereno:)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Trinity 26/11/2017, 22:15

epikur37 wrote:
Noor wrote:
epikur37 wrote:Ne treba inzistirati na neradnoj nedjelji nego na pravu na neradnu nedjelju.

Jasno, sve nedjelje.
Ma ubaciti još koju u pol tjedna.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by orion 26/11/2017, 22:16

veber wrote:curo, ja sam dijete betona.
asfalta, ženska mi poklonila neku lončanicu.
nakon tri tjedna sam skužio da ju treba zalit.
jadna krepala.
lončanica :D

lako za lončanicu .... dok je komad živ nema odgovornosti :^0
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by epikur37 26/11/2017, 22:17

Triny wrote:
epikur37 wrote:
Noor wrote:

Jasno, sve nedjelje.
Ma ubaciti još koju u pol tjedna.

Ne, držimo se 3 osmice, pravo na neradnu nedjelju i posebno plaćenu subotu, te i plaćeni godišnji odmor i bolovanje.

Mi iz sindikata znamo biti zajebani.

Last edited by epikur37 on 26/11/2017, 22:17; edited 1 time in total
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by orion 26/11/2017, 22:17

aben wrote:
orion wrote:
aben wrote:
orion wrote:

dvanaesterac,

sjedi 1

:P

picajzla
padavičarima je uvik neko drugi kriv

:_|
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by Noor 26/11/2017, 22:18

orion wrote:
veber wrote:btw

kao da sam znala kad sam ju spomenula  :D

bilo bi to super - kod nas ima dosta vlage pa trešnjama baš ne godi - svejedno vrijedi pokušati ...a imam i rezervnu varijantu u okolici Križevaca i u okolici Ptuja.
a tak B-)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics