Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom
30tak, sada je u vrtu od tasta, 10ak metara visok. možda i viši.
2014-12-30
nabijem te na frulicu.Noor wrote:mučitelji biljaka
kada krastavce, patliđane, tikvice ili paprike uzgajaju onda ti nije žao.
2014-12-30
pa ne frču im ruke i noge, puste da rastu kud hoće.veber wrote:nabijem te na frulicu.Noor wrote:mučitelji biljaka
kada krastavce, patliđane, tikvice ili paprike uzgajaju onda ti nije žao.
Prostačino!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
imaš na velebitu, kod senjskih vrata prirodni bonsai. drvo 40ak cm a kao veliko.
imam doma jedan komad koji se osušio i vjerovatno je star sto godina.
imam doma jedan komad koji se osušio i vjerovatno je star sto godina.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Zbog siraveber wrote:zakaj prostačino?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
veber-
2014-12-30
Kao što svatko s 4 razreda osnovne škole zna , subota u prijevodu znači: nedjelja. Samo tako srijeda može biti u sredini tjedna, a što u našem slučaju nije ;P Think!jastreb wrote:Subotari.pismejker wrote:budimo realni..TKO NORMALAN zeli raditi nedjeljom?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
gud van..Oh_Femder wrote:Kao što svatko s 4 razreda osnovne škole zna , subota u prijevodu znači: nedjelja. Samo tako srijeda može biti u sredini tjedna, a što u našem slučaju nije ;P Think!jastreb wrote:Subotari.pismejker wrote:budimo realni..TKO NORMALAN zeli raditi nedjeljom?
Guest- Guest
Ne. Subota dolazi od šabat. Što znači sedmi dan.Oh_Femder wrote:Kao što svatko s 4 razreda osnovne škole zna , subota u prijevodu znači: nedjelja.jastreb wrote:Subotari.pismejker wrote:budimo realni..TKO NORMALAN zeli raditi nedjeljom?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
svakako veci grijeh raditi subotom nego nedjeljom..jastreb wrote:Ne. Subota dolazi od šabat. Što znači sedmi dan.Oh_Femder wrote:Kao što svatko s 4 razreda osnovne škole zna , subota u prijevodu znači: nedjelja.jastreb wrote:Subotari.pismejker wrote:budimo realni..TKO NORMALAN zeli raditi nedjeljom?
Guest- Guest
Svakome prema njihovijem knjigama. U Djelima apostolskim već piše da se slavio Dan Gospodnji,što će reći dan kad je Krist uskrsnuo,a to je po današnjim aršinima neđelja.pismejker wrote:svakako veci grijeh raditi subotom nego nedjeljom..jastreb wrote:Ne. Subota dolazi od šabat. Što znači sedmi dan.Oh_Femder wrote:Kao što svatko s 4 razreda osnovne škole zna , subota u prijevodu znači: nedjelja.jastreb wrote:Subotari.pismejker wrote:budimo realni..TKO NORMALAN zeli raditi nedjeljom?
2014-04-22
Ma yebe se mene za svece,Jesusa,ovog i onog..Subota je od Boga, i neradni dan,dan za duze spavanje,shoping,setnju ,kloanje u nekom restoranu...jastreb wrote:Svakome prema njihovijem knjigama. U Djelima apostolskim već piše da se slavio Dan Gospodnji,što će reći dan kad je Krist uskrsnuo,a to je po današnjim aršinima neđelja.pismejker wrote:svakako veci grijeh raditi subotom nego nedjeljom..jastreb wrote:Ne. Subota dolazi od šabat. Što znači sedmi dan.Oh_Femder wrote:Kao što svatko s 4 razreda osnovne škole zna , subota u prijevodu znači: nedjelja.jastreb wrote:
Subotari.
Ipak,najvise volim shoping tehnikalija..
Guest- Guest
Ja kao judeo-kršćanin,volio bih da je i subota za kršćane ostala sveti dan.pismejker wrote:Ma yebe se mene za svece,Jesusa,ovog i onog..Subota je od Boga, i neradni dan,dan za duze spavanje,shoping,setnju ,kloanje u nekom restoranu...jastreb wrote:Svakome prema njihovijem knjigama. U Djelima apostolskim već piše da se slavio Dan Gospodnji,što će reći dan kad je Krist uskrsnuo,a to je po današnjim aršinima neđelja.pismejker wrote:svakako veci grijeh raditi subotom nego nedjeljom..jastreb wrote:Ne. Subota dolazi od šabat. Što znači sedmi dan.Oh_Femder wrote:
Kao što svatko s 4 razreda osnovne škole zna , subota u prijevodu znači: nedjelja.
Ja mislim da su prvi kršćani trebali nastaviti sa obrezanjem,sa nastavljanjem tradicije da se ne jede svinjetina,kao i da se slave Pasha,dan sjenica i drugi praznici iz Thore.
2014-04-22
jastreb wrote:Ja kao judeo-kršćanin,volio bih da je i subota za kršćane ostala sveti dan.pismejker wrote:Ma yebe se mene za svece,Jesusa,ovog i onog..Subota je od Boga, i neradni dan,dan za duze spavanje,shoping,setnju ,kloanje u nekom restoranu...jastreb wrote:Svakome prema njihovijem knjigama. U Djelima apostolskim već piše da se slavio Dan Gospodnji,što će reći dan kad je Krist uskrsnuo,a to je po današnjim aršinima neđelja.pismejker wrote:svakako veci grijeh raditi subotom nego nedjeljom..jastreb wrote:
Ne. Subota dolazi od šabat. Što znači sedmi dan.
Ja mislim da su prvi kršćani trebali nastaviti sa obrezanjem,sa nastavljanjem tradicije da se ne jede svinjetina,kao i da se slave Pasha,dan sjenica i drugi praznici iz Thore.
Nema rada subotom..tako sam i spusio neke poslove u pocetku,ali ne dam na sebe..odradit cu zestoko 5 dana,pa ako treba i svaki dan sat duze,ali subotu..nema nis od te ljubavi..
svinju ne jedem iz prakticnih razloga..-nije zdrava...
ostalo,kako tako..
Guest- Guest
uffff..baka Rujkina zakuffala pekmez od sipkova...upravo sladim guzicu sa njim,nekim ruskim kruhom bijelim i mlijekom hladnim...uffff...
Guest- Guest
Sabbat (שָׁבַת֙ šāḇaṯ) na hebrejskom znači 'dan odmora', dakle nedjelja.jastreb wrote:Ne. Subota dolazi od šabat. Što znači sedmi dan.Oh_Femder wrote:Kao što svatko s 4 razreda osnovne škole zna , subota u prijevodu znači: nedjelja.jastreb wrote:Subotari.pismejker wrote:budimo realni..TKO NORMALAN zeli raditi nedjeljom?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Mislim da ta opsjednost konstantnom dostupnošću svega i uvijek od ljudi rade idiote. Kao prvo većina ljudi su gotovani i doći će minutu prije kraja RV-a iako su realno mogli doći i dva sata prije.
Što se rada nedjeljom pa i subotom tiče, možda ne treba potpuno ukinuti ali jedna smjena bi trebala biti maximum.
Ove fore sa dućanima koji rade od 07:00h ujutro do 22:00h navečer i to subotom, nedjeljom, praznikom, apokalipsom su stvarno isključivo za potpuno retardirane ljude.
Meni nije jasno kakav kolosalno-epohalni retardirani debil netko mora biti da ide u dućan po namirnice u nedjelju oko 20-21 sat pa i kasnije. Ajde još nedjelja do podne pa evo i do 16h ali nakon toga si retardirana osoba koja je kao mala pala u kotao sa debilima jebiga, nepovratno je.
Ne znam da li će Opus Dei ili Opus svete pizde materine dijelit letke ali ako hoće predlažem letak sa natpisom: "Žao mi je što ste retardirani." Može i tužni emoticon - .
Nisam nikada radio nedjeljom niti subotom i ne pišem ovo zbog sebe. Pišem ovo jer 99,99999% tih mentalno izazvanih kretena ide po vreću krumpira i Faks Helizim Retard u 22h u Spar na kvartu ne zato jer ne mogu drugačije nego zato jer mogu ovako, zato jer ih boli kurac, zato što je teško koristiti mozak i shvatiti da je to retardirano i nepotrebno. Zato što im je tako lako posrati se po nekome, u ovom slučaju OFR iz dućana koji guli doživotnu bez mogućnosti pomilovanja na planetu debila i koji ni sam ne kuži koju pičku materinu baba od 196 godina radi u Sparu u 22h u Nedjelju.
Što se rada nedjeljom pa i subotom tiče, možda ne treba potpuno ukinuti ali jedna smjena bi trebala biti maximum.
Ove fore sa dućanima koji rade od 07:00h ujutro do 22:00h navečer i to subotom, nedjeljom, praznikom, apokalipsom su stvarno isključivo za potpuno retardirane ljude.
Meni nije jasno kakav kolosalno-epohalni retardirani debil netko mora biti da ide u dućan po namirnice u nedjelju oko 20-21 sat pa i kasnije. Ajde još nedjelja do podne pa evo i do 16h ali nakon toga si retardirana osoba koja je kao mala pala u kotao sa debilima jebiga, nepovratno je.
Ne znam da li će Opus Dei ili Opus svete pizde materine dijelit letke ali ako hoće predlažem letak sa natpisom: "Žao mi je što ste retardirani." Može i tužni emoticon - .
Nisam nikada radio nedjeljom niti subotom i ne pišem ovo zbog sebe. Pišem ovo jer 99,99999% tih mentalno izazvanih kretena ide po vreću krumpira i Faks Helizim Retard u 22h u Spar na kvartu ne zato jer ne mogu drugačije nego zato jer mogu ovako, zato jer ih boli kurac, zato što je teško koristiti mozak i shvatiti da je to retardirano i nepotrebno. Zato što im je tako lako posrati se po nekome, u ovom slučaju OFR iz dućana koji guli doživotnu bez mogućnosti pomilovanja na planetu debila i koji ni sam ne kuži koju pičku materinu baba od 196 godina radi u Sparu u 22h u Nedjelju.
Brain32-
2014-04-15
T.- Posts : 17557
2014-04-14
A najluđi su mi kad idu na badnjak ili staru godinu u 22 sata u dućan uzet kruha, vina, sira, kisele krastavce...
A znaju godinu unaprijed...
A znaju godinu unaprijed...
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Peticija za zabranu rada nedjeljom
» HDS traži zabranu rada nedjeljom
» Uvedena zabrana rada nedjeljom u trgovinama
» HEHE HEH Ukida se zabrana rada nedjeljom
» Zabrana rada nedjeljom pokazuje koliko je Plenkovic očajan zbog izbora
» HDS traži zabranu rada nedjeljom
» Uvedena zabrana rada nedjeljom u trgovinama
» HEHE HEH Ukida se zabrana rada nedjeljom