Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Crkva opet pokreće kampanju protiv rada nedjeljom
Nemamo takvih ograničenja, kao tvoji...Sve imate u obitelji.pismejker wrote:Ma ja,,svi hertzegovci su u rodu...yebeno mracno zvuci...
u tom okruzenju i jesu si morali yebat bliznje svoje,pa su tako svi Rodijaci..
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Kako ne..sam si rekao da ste bili izolirani od svijeta..e pa u takvom okruzju se i dogadjaju incestuozne veze i ljubavi.. sto se bunis..s obzirom na genetsku opaljenost,jos ste dobro i ispali...osim sto kao virus,unistite svaki habitat gdje dojdete,sasma ste oke..Eroo wrote:Nemamo takvih ograničenja, kao tvoji...Sve imate u obitelji.pismejker wrote:Ma ja,,svi hertzegovci su u rodu...yebeno mracno zvuci...
Guest- Guest
Vidi se i po genetskim istraživanjima. Svi iole vrijedni narodi imaju barem 30% naših gena. Ostalo je smeće...pismejker wrote:Kako ne..sam si rekao da ste bili izolirani od svijeta..e pa u takvom okruzju se i dogadjaju incestuozne veze i ljubavi.. sto se bunis..s obzirom na genetsku opaljenost,jos ste dobro i ispali...osim sto kao virus,unistite svaki habitat gdje dojdete,sasma ste oke..Eroo wrote:Nemamo takvih ograničenja, kao tvoji...Sve imate u obitelji.pismejker wrote:Ma ja,,svi hertzegovci su u rodu...yebeno mracno zvuci...
2016-07-22
o Kruff te raaanio..!!!! evo ovo treba razglasiti... ..pa kazem ja..I virusi su u sustini jako vrijedni..rastacu sve cega se dohvate..Eroo wrote:Vidi se i po genetskim istraživanjima. Svi iole vrijedni narodi imaju barem 30% naših gena. Ostalo je smeće...pismejker wrote:Kako ne..sam si rekao da ste bili izolirani od svijeta..e pa u takvom okruzju se i dogadjaju incestuozne veze i ljubavi.. sto se bunis..s obzirom na genetsku opaljenost,jos ste dobro i ispali...osim sto kao virus,unistite svaki habitat gdje dojdete,sasma ste oke..Eroo wrote:Nemamo takvih ograničenja, kao tvoji...Sve imate u obitelji.pismejker wrote:Ma ja,,svi hertzegovci su u rodu...yebeno mracno zvuci...
Guest- Guest
Kako pa sad to, ništa Turci i te stvari?pismejker wrote:Kako ne..sam si rekao da ste bili izolirani od svijeta..e pa u takvom okruzju se i dogadjaju incestuozne veze i ljubavi..Eroo wrote:Nemamo takvih ograničenja, kao tvoji...Sve imate u obitelji.pismejker wrote:Ma ja,,svi hertzegovci su u rodu...yebeno mracno zvuci...
Arapski mentalitet, jebiga, štaš.. ...
2016-07-22
Pa ti tvrdis sad jedno sad drugo..covjek ne zna na sto da se referira..Eroo wrote:Kako pa sad to, ništa Turci i te stvari?pismejker wrote:Kako ne..sam si rekao da ste bili izolirani od svijeta..e pa u takvom okruzju se i dogadjaju incestuozne veze i ljubavi..Eroo wrote:Nemamo takvih ograničenja, kao tvoji...Sve imate u obitelji.pismejker wrote:Ma ja,,svi hertzegovci su u rodu...yebeno mracno zvuci...
jel ste tursko potomstvo ili produkt stoljetnih incestuoznih veza..odluci se..
Guest- Guest
Da nisi nepismen kao što jesi, znao bi da nosimo EU7 gen, ustvari I1b*, koji je temeljni europski.Od turskog nulla di nulla.pismejker wrote:Pa ti tvrdis sad jedno sad drugo..covjek ne zna na sto da se referira..Eroo wrote:Kako pa sad to, ništa Turci i te stvari?pismejker wrote:Kako ne..sam si rekao da ste bili izolirani od svijeta..e pa u takvom okruzju se i dogadjaju incestuozne veze i ljubavi..Eroo wrote:Nemamo takvih ograničenja, kao tvoji...Sve imate u obitelji.pismejker wrote:Ma ja,,svi hertzegovci su u rodu...yebeno mracno zvuci...
Od nas su ga dobili iole vrijedni europski narodi. Znanost tako kaže, jebiga...
2016-07-22
Kler CUH-a misli da ako bi trgovački centri neđeljom bili zatvioreni,das bi više puka bilo u crkvama.
Inače sjećam se kako je kler nekada ranije kritizirao diskoteke i subotnje plesnjake,jer mladi ujutro nedjeljom spavaju ili se liječe od pijanstva.
Inače sjećam se kako je kler nekada ranije kritizirao diskoteke i subotnje plesnjake,jer mladi ujutro nedjeljom spavaju ili se liječe od pijanstva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
uffff....ista ona koja je tvrdila 30 godina da je margarin zdrav a svinjka mast nezdrava..ona koja je tvrdila..eeeeee puta na n-tu ovo i ono,pa to svako malo iz korijena mijenjala..Eroo wrote:Da nisi nepismen kao što jesi, znao bi da nosimo EU7 gen, ustvari I1b*, koji je temeljni europski.Od turskog nulla di nulla.pismejker wrote:Pa ti tvrdis sad jedno sad drugo..covjek ne zna na sto da se referira..Eroo wrote:Kako pa sad to, ništa Turci i te stvari?pismejker wrote:Kako ne..sam si rekao da ste bili izolirani od svijeta..e pa u takvom okruzju se i dogadjaju incestuozne veze i ljubavi..Eroo wrote:
Nemamo takvih ograničenja, kao tvoji...Sve imate u obitelji.
ero,ero...nis iz te vrleti pozitivno za vecinu nije doslo..
Guest- Guest
Šta ti tu nije u redu? Zar nije normalno da ljdi jedan dan u tjednu počivaju?jastreb wrote:Kler CUH-a misli da ako bi trgovački centri neđeljom bili zatvioreni,das bi više puka bilo u crkvama.
Talijani za to imaju ponedjeljak, na primjer...Stvar navike. Kod nas je nedjelja oduvijek bila neradni dan.
2016-07-22
nema nis protiv crkve,svakako ako i samo obicaj,ljepsi nego da se pohode mjeste sa alkoholom i drogom,nemoralom..sad svatko ono sto mu pase.jastreb wrote:Kler CUH-a misli da ako bi trgovački centri neđeljom bili zatvioreni,das bi više puka bilo u crkvama.
Guest- Guest
treba smanjiti potrošnju, nije dobro da ljudi troše po šoping centrima
konzumerizam, kultura potrošnje je jako štetna, vidite samo gdje nas je odvela potrošnja države i koliki nam je dug
konzumerizam, kultura potrošnje je jako štetna, vidite samo gdje nas je odvela potrošnja države i koliki nam je dug
Guest- Guest
Eroo wrote:Da nisi nepismen kao što jesi, znao bi da nosimo EU7 gen, ustvari I1b*, koji je temeljni europski.Od turskog nulla di nulla.pismejker wrote:Pa ti tvrdis sad jedno sad drugo..covjek ne zna na sto da se referira..Eroo wrote:Kako pa sad to, ništa Turci i te stvari?pismejker wrote:Kako ne..sam si rekao da ste bili izolirani od svijeta..e pa u takvom okruzju se i dogadjaju incestuozne veze i ljubavi..Eroo wrote:
Nemamo takvih ograničenja, kao tvoji...Sve imate u obitelji.
Ero, Srbine. Ode ti iz Bosne, ali nikad Bosna iz tebe. Seljačina si bio, seljačina si ostao.
2014-12-30
ne morin verovati da si protiv regulacija,mamin sin wrote: treba smanjiti potrošnju, nije dobro da ljudi troše po šoping centrima
:notsureif1:
ili za regulirano obavezan rad nediljon ...?
2014-04-16
veber wrote:Eroo wrote:Da nisi nepismen kao što jesi, znao bi da nosimo EU7 gen, ustvari I1b*, koji je temeljni europski.Od turskog nulla di nulla.pismejker wrote:Pa ti tvrdis sad jedno sad drugo..covjek ne zna na sto da se referira..Eroo wrote:Kako pa sad to, ništa Turci i te stvari?pismejker wrote:
Kako ne..sam si rekao da ste bili izolirani od svijeta..e pa u takvom okruzju se i dogadjaju incestuozne veze i ljubavi..
Ero, Srbine. Ode ti iz Bosne, ali nikad Bosna iz tebe. Seljačina si bio, seljačina si ostao.
Zato i jesam normalan.
De si nađi nekoga sebi sličnog i s njim se zabavljaj...
2016-07-22
Normalno je. Nećemo nedjeljom ići u šumu pilit drva,ili žbukati zidove. No uslužne djelatnosti moraju biti na usluzi i nedjeljom.Eroo wrote:Šta ti tu nije u redu? Zar nije normalno da ljdi jedan dan u tjednu počivaju?jastreb wrote:Kler CUH-a misli da ako bi trgovački centri neđeljom bili zatvioreni,das bi više puka bilo u crkvama.
Talijani za to imaju ponedjeljak, na primjer...Stvar navike. Kod nas je nedjelja oduvijek bila neradni dan.
Znači ja hoću da pojedem kremšnite u slastičarni,da popijem limunadu ili pivo,kupim novine i kruh.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sve što ti treba nabaviš dan prije. Većinu i tako već imaš doma.jastreb wrote:Normalno je. Nećemo nedjeljom ići u šumu pilit drva,ili žbukati zidove. No uslužne djelatnosti moraju biti na usluzi i nedjeljom.Eroo wrote:Šta ti tu nije u redu? Zar nije normalno da ljdi jedan dan u tjednu počivaju?jastreb wrote:Kler CUH-a misli da ako bi trgovački centri neđeljom bili zatvioreni,das bi više puka bilo u crkvama.
Znači ja hoću da pojedem kremšnite u slastičarni,da popijem limunadu ili pivo,kupim novine i kruh.
2016-07-22
aben wrote:ne morin verovati da si protiv regulacija,mamin sin wrote: treba smanjiti potrošnju, nije dobro da ljudi troše po šoping centrima
ja sam protiv potrošnje, potrošnja je zlo
nećemo nikad imati kapitalizam ako će se trošiti novac koji nemamo, peglati kartice nedjeljom
bez štednje nema budućnosti, potrošnja nas vodi u bankrot
Guest- Guest
spomenuta gđa Vokić kao ravnateljica gimnazije u rangu apsolutiste diktatora. Odabir agencije i destinacije za maturalna putovanja isključivo i jedino kako je ona odredila..... kvaka je u najboljoj proviziji :)
Još bih samo spomenula da je za vrijeme stvaranja karijere uspjela roditi petero djece, živjeti sa suprugom i prvim djetetom kao obitelj u studentskom domu i sve to za vrijeme mračnog doba komunističke represije.
a što se crkve tiče ....sasvim je normalno da potiče zabranu rada nedjeljom. Nedjeja je sedmi dan u tjednu-dan odmora, nedjeljom se ne smije raditi na zemlji....
Još bih samo spomenula da je za vrijeme stvaranja karijere uspjela roditi petero djece, živjeti sa suprugom i prvim djetetom kao obitelj u studentskom domu i sve to za vrijeme mračnog doba komunističke represije.
a što se crkve tiče ....sasvim je normalno da potiče zabranu rada nedjeljom. Nedjeja je sedmi dan u tjednu-dan odmora, nedjeljom se ne smije raditi na zemlji....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
razumin to, ali bi li reguliro da butige moraju roditi i nedilju?mamin sin wrote:aben wrote:ne morin verovati da si protiv regulacija,mamin sin wrote: treba smanjiti potrošnju, nije dobro da ljudi troše po šoping centrima
nećemo nikad imati kapitalizam ako će se trošiti novac koji nemamo, peglati kartice nedjeljom
2014-04-16
aben wrote:razumin to, ali bi li reguliro da butige moraju roditi i nedilju?mamin sin wrote:aben wrote:ne morin verovati da si protiv regulacija,mamin sin wrote: treba smanjiti potrošnju, nije dobro da ljudi troše po šoping centrima
bogu božje, a caru carevo
Guest- Guest
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Peticija za zabranu rada nedjeljom
» HDS traži zabranu rada nedjeljom
» Uvedena zabrana rada nedjeljom u trgovinama
» HEHE HEH Ukida se zabrana rada nedjeljom
» Zabrana rada nedjeljom pokazuje koliko je Plenkovic očajan zbog izbora
» HDS traži zabranu rada nedjeljom
» Uvedena zabrana rada nedjeljom u trgovinama