Macan dobio anemiju zbog hibridnog rata protiv Lijepe naše
Page 1 of 1
Macan dobio anemiju zbog hibridnog rata protiv Lijepe naše
https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2750969/milardovic-i-macan-hrvatska-izlozena-hibridnom-ratu-puhovski-to-nije-posebno-vidljivo/
Kermit-
2014-04-17
Re: Macan dobio anemiju zbog hibridnog rata protiv Lijepe naše
Stare gluposti "opet jašu".
Umjesto da se konačno suočimo sa problemima koji nisu mali,mi mantramo o nekoj sveopćoj protuhrvatskoj zavjeri,u čemu smo naveliko nadmašili i one lude Srbe.
Umjesto da se konačno suočimo sa problemima koji nisu mali,mi mantramo o nekoj sveopćoj protuhrvatskoj zavjeri,u čemu smo naveliko nadmašili i one lude Srbe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma spin novog savjetnika anemije...inače taj Macan je baš ološ sama cinjenica da on ima prođu dovoljno govori koliko smo propali
Kermit-
2014-04-17
Dobro si vala.jastreb wrote:Stare gluposti "opet jašu".
OSim toga ja sam se rugao Srbima kad su nosali kosti Lazarove a mase budaletina dolazile kao na hodočašće.
A šta sad da kažem, i tu smo Srbe nadmašili. Dok se popine ne protjeraju natrag u bogomolje kako je to nekad bilo jer nije sve u bivšem režimu bilo pogrešno, i dok se crkve ne protjera iz politike, tu sreće neće biti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hibridni rat protiv nas.. zna se sta je to.. djelo đavola.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
za pobjedu u "hibridnom" ratu potrebno je srezati gradjanska prava
srezati gradjanska prava je moguce samo ako uvjeris stado da to dobro za svaku pojedinu ovcu , mislim da plenky nema taj kapacitet
srezati gradjanska prava je moguce samo ako uvjeris stado da to dobro za svaku pojedinu ovcu , mislim da plenky nema taj kapacitet
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nece oni su glavni oslonac čardak sjecikesamaRingo10 wrote:Dobro si vala.jastreb wrote:Stare gluposti "opet jašu".
OSim toga ja sam se rugao Srbima kad su nosali kosti Lazarove a mase budaletina dolazile kao na hodočašće.
A šta sad da kažem, i tu smo Srbe nadmašili. Dok se popine ne protjeraju natrag u bogomolje kako je to nekad bilo jer nije sve u bivšem režimu bilo pogrešno, i dok se crkve ne protjera iz politike, tu sreće neće biti.
Kermit-
2014-04-17
Pa u crkvama su već počeli sa ispiranjem mozgovakaja wrote:Hibridni rat protiv nas.. zna se sta je to.. djelo đavola.
Kermit-
2014-04-17
:)asilovski wrote:Pa u crkvama su već počeli sa ispiranjem mozgovakaja wrote:Hibridni rat protiv nas.. zna se sta je to.. djelo đavola.
Pa kažem ti.. djelo đavola.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da u hibridnom ratu su Hrvati protiv Čardaka i domoljuba
Guest- Guest
To su unutrašnji ili vanjski neprijatelji?
Trinity-
2014-04-17
asilovski wrote:Pa u crkvama su već počeli sa ispiranjem mozgovakaja wrote:Hibridni rat protiv nas.. zna se sta je to.. djelo đavola.
Jel ti i to javlja sestriĆna ili lega što radi u Vatikanskoj banci? hehe
Guest- Guest
Pitao sam seljake kakvo je raspoloženje u narodu...a i gde ima fazna ofkorskofein wrote:asilovski wrote:Pa u crkvama su već počeli sa ispiranjem mozgovakaja wrote:Hibridni rat protiv nas.. zna se sta je to.. djelo đavola.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Pitao sam seljake kakvo je raspoloženje u narodu...a i gde ima fazna ofkorskofein wrote:asilovski wrote:Pa u crkvama su već počeli sa ispiranjem mozgovakaja wrote:Hibridni rat protiv nas.. zna se sta je to.. djelo đavola.
Pa da, treća ruka.
Ovo oko "hibridnog rata" je kurac na biciklu, medijska čarlama iako prava sranja za kontinent nastupaju Putinovim odlaskom.
Guest- Guest
hibridni rat se na zapadu vodi protiv orbana, putina, poljaka, a pomalo i protiv erdogana. Ovo je izvrtanje teze.
Za sada je sve u redu do tada može se dogoditi koješta u svim državama, pogotovo EUkofein wrote:asilovski wrote:Pitao sam seljake kakvo je raspoloženje u narodu...a i gde ima fazna ofkorskofein wrote:asilovski wrote:Pa u crkvama su već počeli sa ispiranjem mozgovakaja wrote:Hibridni rat protiv nas.. zna se sta je to.. djelo đavola.
Pa da, treća ruka.
Ovo oko "hibridnog rata" je kurac na biciklu, medijska čarlama iako prava sranja za kontinent nastupaju Putinovim odlaskom.
Kermit-
2014-04-17
Ne ovo je petparačko kopiranje zapadnih spin mantri i obavještajnog rata, znači toliko loše čak i za Macanamarcellus wrote:hibridni rat se na zapadu vodi protiv orbana, putina, poljaka, a pomalo i protiv erdogana. Ovo je izvrtanje teze.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Za sada je sve u redu do tada može se dogoditi koješta u svim državama, pogotovo EUkofein wrote:asilovski wrote:Pitao sam seljake kakvo je raspoloženje u narodu...a i gde ima fazna ofkorskofein wrote:asilovski wrote:
Pa u crkvama su već počeli sa ispiranjem mozgova
Pa da, treća ruka.
Boldano je dnevna brija. Odlazak na ovaj ili onaj način bilo kojeg čelnika EU zemalja neće uzrokovati gotovo nikakve anomalije , dok se za Rusiju to ne može reći. Ono pak tamo je konglomerat koji Vladek drži pod kontrolom i sve 5. .....dok drži.
Guest- Guest
Similar topics
» Ceo svet protiv Lijepe naše!!!
» Njemačka: profesor zbog istupa protiv Merkelica dobio otkaz i čeka suđenje
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» Krešimir Macan: svi koji su protiv Plenkija su agenti KOS-a i hibridni teroristi
» Njemačka: profesor zbog istupa protiv Merkelica dobio otkaz i čeka suđenje
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» Krešimir Macan: svi koji su protiv Plenkija su agenti KOS-a i hibridni teroristi
Page 1 of 1