Njemačka: profesor zbog istupa protiv Merkelica dobio otkaz i čeka suđenje
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Kermit-
2014-04-17
Re: Njemačka: profesor zbog istupa protiv Merkelica dobio otkaz i čeka suđenje
Trpaj.
Pa hba im ja svima malter ....pogledaj ti šta to radi od Evrope i još lovaju neistomišljenike i proglašavaju ih fašistima.
MA TRPAJ BOG TI HEBO MALTER.
Pa hba im ja svima malter ....pogledaj ti šta to radi od Evrope i još lovaju neistomišljenike i proglašavaju ih fašistima.
MA TRPAJ BOG TI HEBO MALTER.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
CRVENI TEROR JBTE.
Samo se ne zovu komunisti nego lijevicari , socijalisti , neoliberalni , zeleni i drukciji kuaz palac nazivi.
Samo se ne zovu komunisti nego lijevicari , socijalisti , neoliberalni , zeleni i drukciji kuaz palac nazivi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nastavi li ovako bit ce gulag za neistomisljenike khm, ocu rec fasiste, rasiste......normalne....RayMabus wrote:CRVENI TEROR JBTE.
omni-
2014-04-12
asilovski wrote:
Sloboda mišljenja i govora, demokracija, ljudska prava... Sve je to ovaj profesor u praksi dokazao.
Guest- Guest
Još je bio prilično blag i uljudan naspram onog što je zaslužila...
1626
1626
Guest- Guest
Neka, ovo je dobro, treba još više arapa, i još više.. blagostanja što ovi donose.. i onda se mora stvoriti kritična masa, ili njemačka ima da propadne.. ili će se njemačka dignuti i prije svega pobrinuti se prvo za marksističku elitu, ili će potonuti do kraja
Guest- Guest
LOL, ovo što se počelo događati po Europi postalo slično sjevernokorejskom režimu. Samo što se ovdje gubi posao i ne zatvara u gulage. Neće ni to vječno trajati.
dutch02- Posts : 4
2016-01-27
a, ne-ne CDU-CSU Merkel, antikomunisti koji su proveli lustraciju u Hrvatskoj i zatvorili Perkovića.RayMabus wrote:CRVENI TEROR JBTE.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
zanimljivo, eo udba dobro primjetio, u stvari nema vise desnice i ljevice, ima kvazi desnica i kvazi ljevica a to je kuratz od ofce, kako yoda veli sve filozofski i kojekakvi beskorisni fakulteti i prodavanje muda pod bubrege
kad gledamo desnica u hrvatskoj bi trebao bit hdz a oni su samo deklarativno desnica i u stvari su hrpa beskicmenjaka kojima veliki hegemon naredjuje, pederizacija i slicna nazovimo liberalna silovanja, o sdp necu trosit rijeci,
srbija, sheseljevi ljuti sljedbenici biju svoje dojucerasnje stranacke prijatelje jer se bune protiv peder marsha,
nesto malo se batrgaju poljaci i madjari al i oni ce se naguzit kako veliki hegemon kaze il kako nalozi pederbratija iz brisela, ne mislim ovdje samo na pederluk nego sire, .. eo raspodjela pobjeglica iliti takozvanih migranata, svi kazu da nece al ako frau merkel naredi, ima da hoce, lje penka u francuskoj se tretira kao desnica a bogme ni sarkozijeva ekipa nije ljevica pa su priskocili takozvanim socijalistima da poraze lepenku na izborima,
koliko vidim korostite krivi zargon jer cak ni drugovi nebi dozvolili ovo sto se danas provodi, na drugove mislim one tvrde komunjare iz proslijeh vremena a ne na ove salonske geyljevicare
kad gledamo desnica u hrvatskoj bi trebao bit hdz a oni su samo deklarativno desnica i u stvari su hrpa beskicmenjaka kojima veliki hegemon naredjuje, pederizacija i slicna nazovimo liberalna silovanja, o sdp necu trosit rijeci,
srbija, sheseljevi ljuti sljedbenici biju svoje dojucerasnje stranacke prijatelje jer se bune protiv peder marsha,
nesto malo se batrgaju poljaci i madjari al i oni ce se naguzit kako veliki hegemon kaze il kako nalozi pederbratija iz brisela, ne mislim ovdje samo na pederluk nego sire, .. eo raspodjela pobjeglica iliti takozvanih migranata, svi kazu da nece al ako frau merkel naredi, ima da hoce, lje penka u francuskoj se tretira kao desnica a bogme ni sarkozijeva ekipa nije ljevica pa su priskocili takozvanim socijalistima da poraze lepenku na izborima,
koliko vidim korostite krivi zargon jer cak ni drugovi nebi dozvolili ovo sto se danas provodi, na drugove mislim one tvrde komunjare iz proslijeh vremena a ne na ove salonske geyljevicare
s druge strane socijal-demokrati u Portugalu se desnica...Leviathan2 wrote:zanimljivo, eo udba dobro primjetio, u stvari nema vise desnice i ljevice, ima kvazi desnica i kvazi ljevica a to je kuratz od ofce, kako yoda veli sve filozofski i kojekakvi beskorisni fakulteti i prodavanje muda pod bubrege
n_razbojnik-
2014-04-15
Sramota da su zbog Perković, ovaj profesora i slični slučajevi sada na čekanjuudba wrote:a, ne-ne CDU-CSU Merkel, antikomunisti koji su proveli lustraciju u Hrvatskoj i zatvorili Perkovića.RayMabus wrote:CRVENI TEROR JBTE.
n_razbojnik-
2014-04-15
neam blage, stvarno mi je nekako portugal izvan pogleda
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Te tvrde komunjare kalibra Staljin, Breznjev i slicno su davno izumrli. Ostali su cigani kalibra Dikobraz, ovi duginih boja i ostala bratija.Leviathan2 wrote:zanimljivo, eo udba dobro primjetio, u stvari nema vise desnice i ljevice, ima kvazi desnica i kvazi ljevica a to je kuratz od ofce, kako yoda veli sve filozofski i kojekakvi beskorisni fakulteti i prodavanje muda pod bubrege
omni-
2014-04-12
Vidim, usko se fokusiraš na Fra i Ger...a nama su također bitni, ako ne i bitniji politički odnosi i prevrati u Italiji, Austriji,VB s druge strane što se same krize tiče Grčka, Makedonija...Leviathan2 wrote:neam blage, stvarno mi je nekako portugal izvan pogleda
Portugal sma naveo samo kao jedan primjer ne crno-bijele situacije...eno Švecki neonacisti su zovu Demokrati...što je više lijevo a što desno kada se današnje elite svojski trude izokrenuti neke "naučene" ideološke postavke teško je reći, a uopće i zamarati se istima gubitak vremena
2014-04-15
paz, imao sam raspru sa jednom djevojcicom prije nekih godinu dana, muljao sam jedno vrijeme s njom i uklala me sa teorijama marksa i ekipe, al najzesce mi je bilo kad je rekla kako treba bit diktatura proleterijata koju ce voditi elita, ubij me kako se izrazila tocno al ja sam se odvalio smijat, pa jebvote, u rvackoj nemas vise od 10 proletera a ako mislite na radnicku klasu tu ste se zajebali, njih ne moze zastupati ni bog vise a kamoli neka elita jer su ih elite do sad izjebale ko kauboj konja i jedan radnik ne vjeruje vise nikom, kakva crna diktatura i elita, ali ovaj sistem se mora mjenjati, reko sistem ce se mjenjati kad dojde vrijeme i nece vise trebati komunisti nacisti i kojekakove elite da se bore za sljakere nego ce se sljakeri tj cijeli narod izborit da se takvih elita i kojekakvih demokrata rijese za svagda,maggie13 wrote:Levi,dobro si primijetio da mi nemamo ni ljevice,a ni desnice..samo samoprozvane velike desnicare i ljevicare,a svi zapravo ispranog soc-realistickog mozga..
a fak, moram joj priznat da je inteligentna i skuzila je da sam jedan od zadrtijih anarhista na osnovu dosta kratkog verbalnog okrsaja,
nakon ovog je postala jako zauzeta i ljubav je otisla negdje prema sjevernom polu , nijesam je cuo eo skoro godinu, yebate kru i elite
s kim se i ti raspravljas majke ti mile:)Leviathan2 wrote:paz, imao sam raspru sa jednom djevojcicom prije nekih godinu dana, muljao sam jedno vrijeme s njom i uklala me sa teorijama marksa i ekipe, al najzesce mi je bilo kad je rekla kako treba bit diktatura proleterijata koju ce voditi elita, ubij me kako se izrazila tocno al ja sam se odvalio smijat, pa jebvote, u rvackoj nemas vise od 10 proletera a ako mislite na radnicku klasu tu ste se zajebali, njih ne moze zastupati ni bog vise a kamoli neka elita jer su ih elite do sad izjebale ko kauboj konja i jedan radnik ne vjeruje vise nikom, kakva crna diktatura i elita, ali ovaj sistem se mora mjenjati, reko sistem ce se mjenjati kad dojde vrijeme i nece vise trebati komunisti nacisti i kojekakove elite da se bore za sljakere nego ce se sljakeri tj cijeli narod izborit da se takvih elita i kojekakvih demokrata rijese za svagda,maggie13 wrote:Levi,dobro si primijetio da mi nemamo ni ljevice,a ni desnice..samo samoprozvane velike desnicare i ljevicare,a svi zapravo ispranog soc-realistickog mozga..
a fak, moram joj priznat da je inteligentna i skuzila je da sam jedan od zadrtijih anarhista na osnovu dosta kratkog verbalnog okrsaja,
nakon ovog je postala jako zauzeta i ljubav je otisla negdje prema sjevernom polu , nijesam je cuo eo skoro godinu, yebate kru i elite
dijagram-
2015-08-09
nah, pratim ja i italiju i okolo, cak nesto i spanjolce al portugal mi nekako iskliznuo , pa i hico je bio demokrata, i tito i pavelic su bili dobili izbore ako se ne varam (skupa)n_razbojnik wrote:Vidim, usko se fokusiraš na Fra i Ger...a nama su također bitni, ako ne i bitniji politički odnosi i prevrati u Italiji, Austriji,VB s druge strane što se same krize tiče Grčka, Makedonija...Leviathan2 wrote:neam blage, stvarno mi je nekako portugal izvan pogleda
Portugal sma naveo samo kao jedan primjer ne crno-bijele situacije...eno Švecki neonacisti su zovu Demokrati...što je više lijevo a što desno kada se današnje elite svojski trude izokrenuti neke "naučene" ideološke postavke teško je reći, a uopće i zamarati se istima gubitak vremena
ideolosko i sociolosko neslaganje dovelo do kraja ljubavi..jos jednom se pokazalo istinitim da se suprotnosti privlace,ali i slicnosti spajaju..nego,najjaca joj je ideja o eliti koja vodi proletatijat..:DLeviathan2 wrote:paz, imao sam raspru sa jednom djevojcicom prije nekih godinu dana, muljao sam jedno vrijeme s njom i uklala me sa teorijama marksa i ekipe, al najzesce mi je bilo kad je rekla kako treba bit diktatura proleterijata koju ce voditi elita, ubij me kako se izrazila tocno al ja sam se odvalio smijat, pa jebvote, u rvackoj nemas vise od 10 proletera a ako mislite na radnicku klasu tu ste se zajebali, njih ne moze zastupati ni bog vise a kamoli neka elita jer su ih elite do sad izjebale ko kauboj konja i jedan radnik ne vjeruje vise nikom, kakva crna diktatura i elita, ali ovaj sistem se mora mjenjati, reko sistem ce se mjenjati kad dojde vrijeme i nece vise trebati komunisti nacisti i kojekakove elite da se bore za sljakere nego ce se sljakeri tj cijeli narod izborit da se takvih elita i kojekakvih demokrata rijese za svagda,maggie13 wrote:Levi,dobro si primijetio da mi nemamo ni ljevice,a ni desnice..samo samoprozvane velike desnicare i ljevicare,a svi zapravo ispranog soc-realistickog mozga..
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SAD: Zbog meme dobio otkaz
» Bošnjak koji čeka suđenje zbog odlaska u Siriju: Terorizam se nameće samo muslimanima
» Piers Morgan dobio otkaz zbog vrijeđanja Meghan i Harrya
» SKANDAL U AMERICI: Ruski fudbaler dobio otkaz zbog POLITIKE! Nije slušao HIMNU kako treba!
» Suđenje za zločin u Trusini: Ališpago zbog šećera slabo pamti i ne može na suđenje (nakon 26 godina?)
» Bošnjak koji čeka suđenje zbog odlaska u Siriju: Terorizam se nameće samo muslimanima
» Piers Morgan dobio otkaz zbog vrijeđanja Meghan i Harrya
» SKANDAL U AMERICI: Ruski fudbaler dobio otkaz zbog POLITIKE! Nije slušao HIMNU kako treba!
» Suđenje za zločin u Trusini: Ališpago zbog šećera slabo pamti i ne može na suđenje (nakon 26 godina?)
Page 1 of 3