Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru
Unatoč žestokom protivljenju najmoćnijih nogometnih klubova, FIFA je ipak na svoju ruku donijela termin SP-a koji bi se 2022. trebao igrati u Kataru.
Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru održat će se u radoblju od 21. studenoga do 18. prosinca 2022. godine, objavila je u petak Fifa.
Međunarodna nogometna federacija još je u ožujku odlučila da će se SP u Kataru umjesto u ljetnom terminu (lipanj/srpanj), kao što je uobičajeno, održati u zimskom razdoblju kako bi se izbjegle velike vrućine koje premašuju 40 stupnjeva Celzijusovih.
Sada se čekaju reakcije vodećih europskih liga i klubova, koji su prvotno bili protiv zimskog termina, te su najavili da će od Fife tražiti novčanu kompenzaciju.
Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru održat će se u radoblju od 21. studenoga do 18. prosinca 2022. godine, objavila je u petak Fifa.
Međunarodna nogometna federacija još je u ožujku odlučila da će se SP u Kataru umjesto u ljetnom terminu (lipanj/srpanj), kao što je uobičajeno, održati u zimskom razdoblju kako bi se izbjegle velike vrućine koje premašuju 40 stupnjeva Celzijusovih.
Sada se čekaju reakcije vodećih europskih liga i klubova, koji su prvotno bili protiv zimskog termina, te su najavili da će od Fife tražiti novčanu kompenzaciju.
Re: Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru
Najbolje da se igra u zimi ako se već mora igrati u tom jebenom Kataru.
Guest- Guest
pa igra se zimi 21.11.-18.12 šteta što nisu pomaknuli još tjedan dana pa da finale bude na Božić...to bi bilo jedno novo,dosad nedoživljeno iskustvo. Zamisli,slaviš Božić i gledaš finale SP
Nadao sam se da će poništit tu odluku za jebeni Katar kad su uhvatili onu lopovčinu Blatera. Kako će se te godine onda igrat liga prvaka i nacionalne lige? Jebem im mater svima
Al u kurcu! Bit će balije i vamo i dole, a mi ćemo popušit kitu. Sve je to nama naš liberalizam daokic wrote:mi dole, a balije vamo do tad, zamjena stanovništva.
Xavi osvaja mundijal s mudzahedinima.
End- Posts : 21177
2015-08-25
pitanje je samo tko će igrati s katrom u finalu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
U Rukometu su viceprvaci svijeta Ne bi se čudio sličnoj lakrdiji i u nogometukuracodigraca wrote:pitanje je samo tko će igrati s katrom u finalu
tradicije su da se poštuju.
mundial u zimi, katastrofa.
mundial u zimi, katastrofa.
Guest- Guest
prvi pogrešan korak michela platinia najvećeg europskog sina
Guest- Guest
A hoće biti prigodnih dekapitacija na poluvremenima?
Last edited by jasambrend on 25/9/2015, 22:36; edited 1 time in total (Reason for editing : k)
darth_vader-
2014-04-17
Operwe ne pizdi, ne znaš ni ko će igrat za Italiju za 7 godina
Gigi će bit ukopan več odavno kad počne prvenstvo u Qataruoperw wrote:gigi buffon. kakav golman
ne sviđa mi se mijenjanje termina. preko svega mogu preći, no to nije dobro
Guest- Guest
A naravno da nije, sve će ujebat te sezoneoperw wrote:ne sviđa mi se mijenjanje termina. preko svega mogu preći, no to nije dobro
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo....
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet