kolega
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: kolega
Sto nije Sova?
Pa Seki ima vise nadimaka nego neki na forumu.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
di je maggie5?maggie13 wrote:Sto nije Sova?
2014-12-30
veber wrote:nemoj po asili, njemu je žena ili cura što već pripadnik nebeskog naroda, a on je željan vlasti.
Asila mi je prijatelj iz jednostavnog razloga jer nije pička nego ljudina, ima stav i brani ga ustrajno. Forumski kurikulum daje iskrivljenu sliku o svima nama. Supruga mu je, za razliku od nas tu na forumu osoba dostojna svakog respekta i ne sviđa mi se da se ovdje spominje u negativnom kontekstu.
Guest- Guest
veber wrote:nemoj po asili, njemu je žena ili cura što već pripadnik nebeskog naroda, a on je željan vlasti.
srami se.
Koliko ja pojmam najviše nadimaka imao je Janez od kriza. Osim navedenog nadimka pisao je i pod pseudonimima: Franc Slana,Borat Pohar,Borut Mohar, Ivan Strahinja i još nekim kojih se sada sjetiti ne mogu.maggie13 wrote:Sto nije Sova?
Od sadašnjih tu je i dobro poznati Iknar koji je još koristio imena Iknar Gromovnik,Moje Oluje,Ranki,Tomica Fabo i Tomek Glupan.
Tu je još i Bezbradica koji je koristio imena Masovni Udar,Normabel,Branko Kalanj i Stjepan Prvovjenčani.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čim ga trpi, mora se raditi o iznimnoj osobi...kofein wrote:veber wrote:nemoj po asili, njemu je žena ili cura što već pripadnik nebeskog naroda, a on je željan vlasti.
Asila mi je prijatelj iz jednostavnog razloga jer nije pička nego ljudina, ima stav i brani ga ustrajno. Forumski kurikulum daje iskrivljenu sliku o svima nama. Supruga mu je, za razliku od nas tu na forumu osoba dostojna svakog respekta i ne sviđa mi se da se ovdje spominje u negativnom kontekstu.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
sav sam se zarumeno, valjda od postavljanja kablova po kući.kic wrote:veber wrote:nemoj po asili, njemu je žena ili cura što već pripadnik nebeskog naroda, a on je željan vlasti.
srami se.
2014-12-30
a, tko ju je spomenuo u negativnom kontekstu?kofein wrote:veber wrote:nemoj po asili, njemu je žena ili cura što već pripadnik nebeskog naroda, a on je željan vlasti.
2014-12-30
veber wrote:sav sam se zarumeno, valjda od postavljanja kablova po kući.kic wrote:veber wrote:nemoj po asili, njemu je žena ili cura što već pripadnik nebeskog naroda, a on je željan vlasti.
srami se.
idi pa se leči
moram još spavaću i kupaonicu spojit na uru pa idem.kic wrote:veber wrote:sav sam se zarumeno, valjda od postavljanja kablova po kući.kic wrote:veber wrote:nemoj po asili, njemu je žena ili cura što već pripadnik nebeskog naroda, a on je željan vlasti.
srami se.
idi pa se leči
2014-12-30
Totenkopf wrote:Čim ga trpi, mora se raditi o iznimnoj osobi...kofein wrote:veber wrote:nemoj po asili, njemu je žena ili cura što već pripadnik nebeskog naroda, a on je željan vlasti.
Izdržljivost press
Svaka žena koja ima forumaša doma, nosi sve stupove kuće . :D
Guest- Guest
veber wrote:a, tko ju je spomenuo u negativnom kontekstu?kofein wrote:veber wrote:nemoj po asili, njemu je žena ili cura što već pripadnik nebeskog naroda, a on je željan vlasti.
Ne pravi se blesav, bolje dojezdi do Osijeka da tračamo uz cugu.
Guest- Guest
pa i mogao bi. nismo se vidjeli sto godina.
mada ima nekih naznaka da bi u švicu otšao.
2014-12-30
veber wrote:pa i mogao bi. nismo se vidjeli sto godina.
Samo se javi. Kad god.
Guest- Guest
gle kak se štakor vadi
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/seks-suocen-s-kompromitirajucim-dokumentima-odgovara-nikoga-nisam-isao-prijaviti-pokusao-sam-sprijeciti-klopku-koju-su-mi-namjestili-udbasi/6784221/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/seks-suocen-s-kompromitirajucim-dokumentima-odgovara-nikoga-nisam-isao-prijaviti-pokusao-sam-sprijeciti-klopku-koju-su-mi-namjestili-udbasi/6784221/
nofrxkofein wrote:veber wrote:pa i mogao bi. nismo se vidjeli sto godina.
Samo se javi. Kad god.
2014-12-30
maggie13 wrote:Sto nije Sova?
pijandura Šeki je bio - kolega - dok je špjunira, druka kolege UDBA-i
a Sova je bio kad bi špijunira, denuncira civile
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ma heroj pravi ... on je sve radio taktički da isfolira UDBu.marcellus wrote:gle kak se štakor vadi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kolega Ero
» Kolega će da bije Beljaka
» Zašto laže kolega kic, i za koga?
» Fino sam napisao komentar kolega J.
» Kolega ipak bio suradnik Udbe
» Kolega će da bije Beljaka
» Zašto laže kolega kic, i za koga?
» Fino sam napisao komentar kolega J.