kolega
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: kolega
A ko to nije radio za SLUŽBU ...
Meni još kao dvadesetogodišnjaku rekao jedan stariji upućeni lik, mnogi bi se iznenadili kad bi saznali ko su sve tasteri u službi SLUŽBE.
I reče mi pazi da te ne navuku na tanak led oni najgrlatiji nacionalisti jer što su grlatiji i agresivniji, to bolje služe SLUŽBI.
Uvijek sam to imao na umu. A u suštini me bolio međunogović, bio sam mlad i te me stvari nisu uopće zanimale. Bio sam uvijek nacionalno svjestan, znao sam i ko sam i što sam, ali nikad nisam bio zaluđena budaletina.
Nisam pravio razlike među ljudima, a među ženskom populacijom pogotovo.
Meni još kao dvadesetogodišnjaku rekao jedan stariji upućeni lik, mnogi bi se iznenadili kad bi saznali ko su sve tasteri u službi SLUŽBE.
I reče mi pazi da te ne navuku na tanak led oni najgrlatiji nacionalisti jer što su grlatiji i agresivniji, to bolje služe SLUŽBI.
Uvijek sam to imao na umu. A u suštini me bolio međunogović, bio sam mlad i te me stvari nisu uopće zanimale. Bio sam uvijek nacionalno svjestan, znao sam i ko sam i što sam, ali nikad nisam bio zaluđena budaletina.
Nisam pravio razlike među ljudima, a među ženskom populacijom pogotovo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sve je to ispalo kako treba, Hrvatska je JEDINA u svijetu od zemalja sa sličnim problemom koja je riješila problem pobune i teritorijalne cjelovitosti.asilovski wrote:Ma loše je to sve ispalo na kraju, osim toga i tuđman je bio tog miljea i suradnik UDBeRingo10 wrote:Opet se Franjo oslanjao na provjeren komunističke kadrove bivše i nebivše. Jedino tako je i mogao napraviti državu.
Šta možeš napraviti sa ustaškim debilima iz emigracije kojima je vrijeme stalo 1945. Čista destrukcija, ništa konstruktivno od njih nema. Poneki mogu biti dobri za borbu a i to je pitanje. Znam ih ovdje po Australiji, većinom je to već gerijatria a potomci im ne znaju ni hrvatski jezik.
Veze oni sa životom nemaju.
Doveo je jedino pizza majstora Šuška jer mu je pomogao financijski i to je sve. A i to je previše.
Kome da daš da ti napravi policijsku službu ako ne operativcima kao Perković.
MA hajde, o čemu mi pričamo.
A to što ne znamo voditi državu, tu nam nije kriva ni nepiostojeća UDBA ni bivša JNA ni Srbi koji su nam vazda krivi za sve.
2015-09-24
Tu je Slobo na kraju bio od najvece pomoćiRingo10 wrote:Sve je to ispalo kako treba, Hrvatska je JEDINA u svijetu od zemalja sa sličnim problemom koja je riješila problem pobune i teritorijalne cjelovitosti.asilovski wrote:Ma loše je to sve ispalo na kraju, osim toga i tuđman je bio tog miljea i suradnik UDBeRingo10 wrote:Opet se Franjo oslanjao na provjeren komunističke kadrove bivše i nebivše. Jedino tako je i mogao napraviti državu.
Šta možeš napraviti sa ustaškim debilima iz emigracije kojima je vrijeme stalo 1945. Čista destrukcija, ništa konstruktivno od njih nema. Poneki mogu biti dobri za borbu a i to je pitanje. Znam ih ovdje po Australiji, većinom je to već gerijatria a potomci im ne znaju ni hrvatski jezik.
Doveo je jedino pizza majstora Šuška jer mu je pomogao financijski i to je sve. A i to je previše.
A to što ne znamo voditi državu, tu nam nije kriva ni nepiostojeća UDBA ni bivša JNA ni Srbi koji su nam vazda krivi za sve.
Kermit-
2014-04-17
A Dr FT je to znao iskoristiti.asilovski wrote:Tu je Slobo na kraju bio od najvece pomoćiRingo10 wrote:Sve je to ispalo kako treba, Hrvatska je JEDINA u svijetu od zemalja sa sličnim problemom koja je riješila problem pobune i teritorijalne cjelovitosti.asilovski wrote:Ma loše je to sve ispalo na kraju, osim toga i tuđman je bio tog miljea i suradnik UDBeRingo10 wrote:Opet se Franjo oslanjao na provjeren komunističke kadrove bivše i nebivše. Jedino tako je i mogao napraviti državu.
2015-09-24
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
2014-04-16
marcellus wrote:a jebo te naslov teme... nisam je skužio
kolega nemoj se nervirat
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-16
"kolega" šeks se okoristio tuđmanovim zakonom od tri dana i živi u vili od mog djeda.
2014-12-30
veber wrote:"kolega" šeks se okoristio tuđmanovim zakonom od tri dana i živi u vili od mog djeda.
sto seks ne zivi u marticevu ?
2014-04-12
Kada ovo objavljuje Žutarnji znači netko hoće našeg Vladu maknuti
Kermit-
2014-04-17
kofein molim te odmah zovi vladu i pitaj što se događa, samo stavi đemper preko slušalice
Kermit-
2014-04-17
ne znam di živi, ali znam da je maznuo vilu mog djeda i tužim državu već duže vrijeme, odvjetnik se sprema za strasbourg.debotoijusto wrote:veber wrote:"kolega" šeks se okoristio tuđmanovim zakonom od tri dana i živi u vili od mog djeda.
boli me kita, djeca će dobiti pare
2014-12-30
Ako se priprema za Strasbourg piši kući propaloveber wrote:ne znam di živi, ali znam da je maznuo vilu mog djeda i tužim državu već duže vrijeme, odvjetnik se sprema za strasbourg.debotoijusto wrote:veber wrote:"kolega" šeks se okoristio tuđmanovim zakonom od tri dana i živi u vili od mog djeda.
Kermit-
2014-04-17
veber wrote:ne znam di živi, ali znam da je maznuo vilu mog djeda i tužim državu već duže vrijeme, odvjetnik se sprema za strasbourg.debotoijusto wrote:veber wrote:"kolega" šeks se okoristio tuđmanovim zakonom od tri dana i živi u vili od mog djeda.
zasto zivi u lose odrzavanoj zgradi , stanu s pogledom na bucnu ulicu i problemom privatnosti umjesto vile koju oteo ?
2014-04-12
već sam dobio jednu presudu u strasborgu i država me obeštetila.asilovski wrote:Ako se priprema za Strasbourg piši kući propaloveber wrote:ne znam di živi, ali znam da je maznuo vilu mog djeda i tužim državu već duže vrijeme, odvjetnik se sprema za strasbourg.debotoijusto wrote:veber wrote:"kolega" šeks se okoristio tuđmanovim zakonom od tri dana i živi u vili od mog djeda.
strpljiv sam.
2014-12-30
asilovski wrote:kofein molim te odmah zovi vladu i pitaj što se događa, samo stavi đemper preko slušalice
da sam ja talasemija minor prvo bih maknuo sovu.
jer neko pravilo je, kad dođeš na vlast, prvo smaknuti one koji su te na vlast doveli, ako je ikako moguće.
Čisto da nisi nikom dužan i da ne moraš nikom polagat račune, a i zato da to više ne bi ponovili, ako su mogli ukloniti tvog prethodnika i dovesti tebe onda mogu ukloniti i tebe i dovesti nekog drugog ako ne slušaš i nisi dobar.
asilovski wrote:kofein molim te odmah zovi vladu i pitaj što se događa, samo stavi đemper preko slušalice
Šeki je tvoj kolega iz struke jebiga, obojica kusate fiškalski lebac, samo svatko u svoje vrijeme. Krunislav Olujić - Teča vam fali za žestoki threesome.
Šeks je bio i "Dejan", "Sova"...eto sad je i "Kolega", nek je...što se mene tiče neka ide u pizdu materinu više
Guest- Guest
nemoj po asili, njemu je žena ili cura što već pripadnik nebeskog naroda, a on je željan vlasti.
2014-12-30
Sto nije Sova?
Pa Seki ima vise nadimaka nego neki na forumu.
Pa Seki ima vise nadimaka nego neki na forumu.
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kolega Ero
» Kolega će da bije Beljaka
» Zašto laže kolega kic, i za koga?
» Fino sam napisao komentar kolega J.
» Kolega ipak bio suradnik Udbe
» Kolega će da bije Beljaka
» Zašto laže kolega kic, i za koga?
» Fino sam napisao komentar kolega J.
» Kolega ipak bio suradnik Udbe