Kolega Ero
Page 1 of 1
Re: Kolega Ero
ti si oženjenepikur37 wrote:to je na mom špirunu :)
vjeran
i nemaš takav most, ne seri.
kurvica je frei pa se objavila.
veber-
2014-12-30
treba kontaktirati hektorovica da riješi jebačinu kod ove.. i naravno saznati tarifu ali kladim se da nije jeftina.. nije to kao ona nesretna tina katanić sa 3ocim "jozo gasi svjetlo" za 500€ .. ovu moraš odvesti negdje po dubaiu, egiptu, cipru, i tjedan dana rokačine .. sigurno par tisuća €
Još uvijek prođeš bolje nego nogometaši ili što bi Maminjo reko: "Ja im dovedem kurve da ih izjebu a oni ih ožene..."AssadNaPodmornici wrote:treba kontaktirati hektorovica da riješi jebačinu kod ove.. i naravno saznati tarifu ali kladim se da nije jeftina.. nije to kao ona nesretna tina katanić sa 3ocim "jozo gasi svjetlo" za 500€ .. ovu moraš odvesti negdje po dubaiu, egiptu, cipru, i tjedan dana rokačine .. sigurno par tisuća €
Brain32-
2014-04-15
knedlica ti je soma ojraAssadNaPodmornici wrote:treba kontaktirati hektorovica da riješi jebačinu kod ove.. i naravno saznati tarifu ali kladim se da nije jeftina.. nije to kao ona nesretna tina katanić sa 3ocim "jozo gasi svjetlo" za 500€ .. ovu moraš odvesti negdje po dubaiu, egiptu, cipru, i tjedan dana rokačine .. sigurno par tisuća €
ako želiš u kanalizaciju soma i tristo
sonja kelvin je 500, milfa je.
ali ima ekipe koja se pali na vimena i milfe.
ona na net.hr lili lile ili tako nekaj je 700
a kod mene u kvartu elitna. crni audiji s policaj pratnjom dolaze, ona je 1000. a zajedno smo se igrali u pijesku.
veli, meni da za ojro. mora reputaciju čuvat
veber-
2014-12-30
....pa ona bar ne skriva i pravi se 'cedna' kao npr.natasa janjic,ida prester i slicne...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne znam tko su navedene, vjerovatno neke koje nisu glasale za škoru.
pretpostavljam.
nije stvar u tome da je kurvetina već u tome kako se ero popalio ko mustang na kobilu.
čak je objavljivao njene fotke, stavljao linkove i hvalio se kako je to "njegova" ercegovanka.
mi smo ga uvjeravali da je najobičnija kurva.
sada nikaj ne komentira kada je sa zadrškom i on skužio da je kurva, kurva.
to je poanta.
pretpostavljam.
nije stvar u tome da je kurvetina već u tome kako se ero popalio ko mustang na kobilu.
čak je objavljivao njene fotke, stavljao linkove i hvalio se kako je to "njegova" ercegovanka.
to je poanta.
2014-12-30
.i ti pao pod propagandu kontra skore..veber wrote:ne znam tko su navedene, vjerovatno neke koje nisu glasale za škoru.
pretpostavljam.
čak je objavio njene fotke, stavljajući linkove i hvalio se kako je to "njegova" ercegovanka.
to je poanta.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» kolega
» Kolega će da bije Beljaka
» Kolega ipak bio suradnik Udbe
» Zašto laže kolega kic, i za koga?
» Fino sam napisao komentar kolega J.
» Kolega će da bije Beljaka
» Kolega ipak bio suradnik Udbe
» Zašto laže kolega kic, i za koga?