Hrvatska izložena hibridnom medijskom ratu
Page 1 of 1
Hrvatska izložena hibridnom medijskom ratu
Hrvatski predsednik Andrej Plenković izjavio je danas u Briselu da nIje detaljno upoznat sa medijskim prepcavanjem u vezi sa izveštajem tajne službe o mogućoj ugroženosti nacionalne bezbednosti zemlje zbog situacije u Agrokoru, ali je dodao da samo naivni mogu da misle da Hrvatska nije izložena "hibridnom medijskom delovanju".
24 Novembar 2017 11:47
BRISEL - Hrvatski predsednik Andrej Plenković izjavio je danas u Briselu da nIje detaljno upoznat sa medijskim prepcavanjem u vezi sa izveštajem tajne službe o mogućoj ugroženosti nacionalne bezbednosti zemlje zbog situacije u Agrokoru, ali je dodao da samo naivni mogu da misle da Hrvatska nije izložena "hibridnom medijskom delovanju".
To je, međutim, suprotno onom što je konstatovano u izveštaju Sigurnosno obaveštajne agencije (SOA), koja slučaj Agrokor prati od ove godine, a koja je istraživala ovakve navode i u posebnom pripremljenom izveštaju koji je proglašen državnom tajnom, u kojem se kaže da "nisu pronađeni elementi za tvrdnju da se u Hrvatskoj vodi medijski hibridni rat".
Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa
24 Novembar 2017 11:47
BRISEL - Hrvatski predsednik Andrej Plenković izjavio je danas u Briselu da nIje detaljno upoznat sa medijskim prepcavanjem u vezi sa izveštajem tajne službe o mogućoj ugroženosti nacionalne bezbednosti zemlje zbog situacije u Agrokoru, ali je dodao da samo naivni mogu da misle da Hrvatska nije izložena "hibridnom medijskom delovanju".
To je, međutim, suprotno onom što je konstatovano u izveštaju Sigurnosno obaveštajne agencije (SOA), koja slučaj Agrokor prati od ove godine, a koja je istraživala ovakve navode i u posebnom pripremljenom izveštaju koji je proglašen državnom tajnom, u kojem se kaže da "nisu pronađeni elementi za tvrdnju da se u Hrvatskoj vodi medijski hibridni rat".
Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa
Guest- Guest
Re: Hrvatska izložena hibridnom medijskom ratu
ja onako, bez veze,
imam " dojam "
da je agrokor kanta za sve hr probleme
cim nesto nije ok, kriv je agrokor i todoric
ali,
koliko je tranzitnih ministara i sl. ili predsednika vlade
r.hr. guralo ruke, prste, tamo gde se ne gura )
imam " dojam "
da je agrokor kanta za sve hr probleme
cim nesto nije ok, kriv je agrokor i todoric
ali,
koliko je tranzitnih ministara i sl. ili predsednika vlade
r.hr. guralo ruke, prste, tamo gde se ne gura )
Guest- Guest
pizzon wrote:ja onako, bez veze,
shvatili smo, odavno...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
na kraju, opljackana je drzava, narod,
recimo, r.h. podigne lovu, proda drzavne obveznice za milone eu ili $
lova stigne u drzavnu kasu,
dospela lova se podeli ciljano, omiljenim " biznismenima "
zatim se u kesu plati omiljena pozcija, dogovoreni % od uplate
the ende,
svi gradjani vracaju dospele anuitete
tako se krug zatvori
neko vozi avion a neko biciklU )
recimo, r.h. podigne lovu, proda drzavne obveznice za milone eu ili $
lova stigne u drzavnu kasu,
dospela lova se podeli ciljano, omiljenim " biznismenima "
zatim se u kesu plati omiljena pozcija, dogovoreni % od uplate
the ende,
svi gradjani vracaju dospele anuitete
tako se krug zatvori
neko vozi avion a neko biciklU )
Guest- Guest
Hrvatsku su upropastili oni koji se najvise kurce hrvatstvom.
Oni takozvani branitelji su postali svojevrsna parazitska kasta iznad drustva, gori su od bivseg SUBNORa.
Sramota je koristiti sudjelovanje u borbi za svoje osobne privilegije. A ogromna vecina ih nije ni bila u ratu ili su bili vrlo kratko vrijeme.
Imam takvih i medju rodbinom, a kad sam jednom rodjaku rekao da prestane srati o hravtsvu jer upravo on i slicni isisavaju drzavu u koju se toboze kunu, a on potegao pistolj na mene. Od tada vise ne komuniciramo. ALi sitina boli i te kako.
Oni takozvani branitelji su postali svojevrsna parazitska kasta iznad drustva, gori su od bivseg SUBNORa.
Sramota je koristiti sudjelovanje u borbi za svoje osobne privilegije. A ogromna vecina ih nije ni bila u ratu ili su bili vrlo kratko vrijeme.
Imam takvih i medju rodbinom, a kad sam jednom rodjaku rekao da prestane srati o hravtsvu jer upravo on i slicni isisavaju drzavu u koju se toboze kunu, a on potegao pistolj na mene. Od tada vise ne komuniciramo. ALi sitina boli i te kako.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Hibridni premijer Plenković u Budimpešti o hibridnom ratu protiv hibridne vlade
» Hrvatska u ratu s Putinom?
» hrvatska u prvom svjetskom ratu
» Panika među neoliberalnom i ljevičarskom medijskom bulumentom:Buuu 'ugroženi' smo pobjedom HDZ-a
» U Srbiji zgrazanje,sok!Prvo javno pusenje ku..a u medijskom prostoru.U glabnoj roli kurva i unuk pjevaca i pobornika cetnistva i Draze Ere Ojdanica
» Hrvatska u ratu s Putinom?
» hrvatska u prvom svjetskom ratu
» Panika među neoliberalnom i ljevičarskom medijskom bulumentom:Buuu 'ugroženi' smo pobjedom HDZ-a
» U Srbiji zgrazanje,sok!Prvo javno pusenje ku..a u medijskom prostoru.U glabnoj roli kurva i unuk pjevaca i pobornika cetnistva i Draze Ere Ojdanica
Page 1 of 1