ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska izložena hibridnom medijskom ratu

Go down

Hrvatska izložena hibridnom medijskom ratu Empty Hrvatska izložena hibridnom medijskom ratu

Post by Guest Fri 24 Nov - 12:03

Hrvatski predsednik Andrej Plenković izjavio je danas u Briselu da nIje detaljno upoznat sa medijskim prepcavanjem u vezi sa izveštajem tajne službe o mogućoj ugroženosti nacionalne bezbednosti zemlje zbog situacije u Agrokoru, ali je dodao da samo naivni mogu da misle da Hrvatska nije izložena "hibridnom medijskom delovanju".
24 Novembar 2017 11:47

Hrvatska izložena hibridnom medijskom ratu 2411_plenkovich_soa

BRISEL - Hrvatski predsednik Andrej Plenković izjavio je danas u Briselu da nIje detaljno upoznat sa medijskim prepcavanjem u vezi sa izveštajem tajne službe o mogućoj ugroženosti nacionalne bezbednosti zemlje zbog situacije u Agrokoru, ali je dodao da samo naivni mogu da misle da Hrvatska nije izložena "hibridnom medijskom delovanju".
To je, međutim, suprotno onom što je konstatovano u izveštaju Sigurnosno obaveštajne agencije (SOA), koja slučaj Agrokor prati od ove godine, a koja je istraživala ovakve navode i u posebnom pripremljenom izveštaju koji je proglašen državnom tajnom, u kojem se kaže da "nisu pronađeni elementi za tvrdnju da se u Hrvatskoj vodi medijski hibridni rat".

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa
Guest
Guest

Back to top Go down

Hrvatska izložena hibridnom medijskom ratu Empty Re: Hrvatska izložena hibridnom medijskom ratu

Post by Guest Fri 24 Nov - 12:06

ja onako, bez veze,
imam " dojam "
da je agrokor kanta za sve hr probleme
cim nesto nije ok, kriv je agrokor i todoric
ali,
koliko je tranzitnih ministara i sl. ili  predsednika vlade
r.hr. guralo ruke, prste,  tamo gde se ne gura :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Hrvatska izložena hibridnom medijskom ratu Empty Re: Hrvatska izložena hibridnom medijskom ratu

Post by T. Fri 24 Nov - 12:09

pizzon wrote:ja onako, bez veze,

shvatili smo, odavno... :D
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest Fri 24 Nov - 12:13

na kraju, opljackana je drzava, narod,
recimo, r.h. podigne lovu, proda drzavne obveznice za milone eu ili $
lova stigne u drzavnu kasu,
dospela lova se podeli ciljano, omiljenim " biznismenima "
zatim se u kesu plati omiljena pozcija, dogovoreni % od uplate
the ende, 
svi gradjani vracaju dospele anuitete
tako se krug zatvori
neko vozi avion a neko biciklU :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 24 Nov - 12:42

Hrvatsku su upropastili oni koji se najvise kurce hrvatstvom.

Oni takozvani branitelji su postali svojevrsna parazitska kasta iznad drustva, gori su od bivseg SUBNORa.

Sramota je koristiti sudjelovanje u borbi za svoje osobne privilegije. A ogromna vecina ih nije ni bila u ratu ili su bili vrlo kratko vrijeme.

Imam takvih i medju rodbinom, a kad sam jednom rodjaku rekao da prestane srati o hravtsvu jer upravo on i slicni isisavaju drzavu u koju se toboze kunu, a on potegao pistolj na mene. Od tada vise ne komuniciramo. ALi sitina boli i te kako.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics