Naš usud, depresija, je posljedica propasti društvenih ideala
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Naš usud, depresija, je posljedica propasti društvenih ideala
red wolf wrote:Stvar je u sljedećem...Društvene vrijednosti su izokrenute...Sve je naopako...Sloboda je ona koja je uništila ljudsku vrstu...
Ne bi se složila da je ljudska vrsta uništena, čak dapače ona je danas više nego ikada okrenuta prema sveukupnoj humanosti i brizi za svoju vrstu i cjelokupni planet. Zadnji primjer je osuda R.Mladića na doživotni zatvor, upravo zahvaljujući ukidanju smrtne kazne, a što je globalno pozitivna tekovina društva.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
hehehehehehehehehehehehehehehehecrvenkasti wrote:To ti se inače zove "majeutika". Sokratovska vještina dolaženja do istine prikladnim pitanjima na pitanja. Ako si vješt, možeš iz nekoga izvući saznanje koje je ležalo doboko i skriveno, a kojega on uopće nije bio svjesan.
red wolf-
2016-02-10
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaorion wrote:red wolf wrote:Stvar je u sljedećem...Društvene vrijednosti su izokrenute...Sve je naopako...Sloboda je ona koja je uništila ljudsku vrstu...
Ne bi se složila da je ljudska vrsta uništena, čak dapače ona je danas više nego ikada okrenuta prema sveukupnoj humanosti i brizi za svoju vrstu i cjelokupni planet. Zadnji primjer je osuda R.Mladića na doživotni zatvor, upravo zahvaljujući ukidanju smrtne kazne, a što je globalno pozitivna tekovina društva.
red wolf-
2016-02-10
kako nije bitno koja je pegla kad mi se za ovu sto sad imam odma nesto odozdo zalijepilo pa sad isprlja kosulje kad peglam? Izgleda da ti nisi strucnjak za pegle nego samo zajebavas postene ljude koji oce da su I'm kosulje ispeglaneLeteca Pegla wrote:Nije bitno koja je pegla nego je bitan onaj koji pegla!prckov wrote:ej pegla, bas ovih dana kontempletiram o kupovini pegle
koju bi mi ti savjetovo sve su mi kosulje izguzvane
U svakom slucaju, mozes otici u moj topik o Gromovniku Iknaru, i tamo napisati nesto iz Iknarologije sto neznam, pa ti ja ispeglam tvoju izguzvanu kosulju pa neces imati problema ni sa peglama ni sa peglanjem!
2014-04-19
Nije kriva pegla za grijehe onoga koji pegla!prckov wrote:kako nije bitno koja je pegla kad mi se za ovu sto sad imam odma nesto odozdo zalijepilo pa sad isprlja kosulje kad peglam? Izgleda da ti nisi strucnjak za pegle nego samo zajebavas postene ljude koji oce da su I'm kosulje ispeglaneLeteca Pegla wrote:Nije bitno koja je pegla nego je bitan onaj koji pegla!prckov wrote:ej pegla, bas ovih dana kontempletiram o kupovini pegle
U svakom slucaju, mozes otici u moj topik o Gromovniku Iknaru, i tamo napisati nesto iz Iknarologije sto neznam, pa ti ja ispeglam tvoju izguzvanu kosulju pa neces imati problema ni sa peglama ni sa peglanjem!
Guest- Guest
I sta cu sad?Leteca Pegla wrote:Nije kriva pegla za grijehe onoga koji pegla!prckov wrote:kako nije bitno koja je pegla kad mi se za ovu sto sad imam odma nesto odozdo zalijepilo pa sad isprlja kosulje kad peglam? Izgleda da ti nisi strucnjak za pegle nego samo zajebavas postene ljude koji oce da su I'm kosulje ispeglaneLeteca Pegla wrote:Nije bitno koja je pegla nego je bitan onaj koji pegla!prckov wrote:ej pegla, bas ovih dana kontempletiram o kupovini pegle
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Dok u kuhinji žena pegla,
jedna rakija baš bi mi legla.
crvenkasti-
2014-04-17
Tebe život nije mazio...Tolika mržnja prema mojem narodu ima neki razlog...Pa opet, na neki način, tvoja mržnja je simpatična, nije okrutna...crvenkasti wrote:Dok u kuhinji žena pegla,
red wolf-
2016-02-10
Mislim ,Leteća Peglo,da bi u duhu hrvatskog jezika bilo prikladnije kada bi nick (ni taj nick nije u duhu Deklaracije) promijenila u Leteće Glačalo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahajastreb wrote:Mislim ,Leteća Peglo,da bi u duhu hrvatskog jezika bilo prikladnije kada bi nick (ni taj nick nije u duhu Deklaracije) promijenila u Leteće Glačalo.
red wolf-
2016-02-10
Ovo je odličan primjer za moju priču o demonimaorion wrote:red wolf wrote:Stvar je u sljedećem...Društvene vrijednosti su izokrenute...Sve je naopako...Sloboda je ona koja je uništila ljudsku vrstu...
Demon će zauzet stav da treba bit smrtna kazna jer on tako gleda tko je za nju tj još je duhovno nisko tj ima ego
Ja sam za smrtnu kaznu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
uostalom kakva ti je to pegla na avataruprckov wrote:I sta cu sad?Leteca Pegla wrote:Nije kriva pegla za grijehe onoga koji pegla!prckov wrote:kako nije bitno koja je pegla kad mi se za ovu sto sad imam odma nesto odozdo zalijepilo pa sad isprlja kosulje kad peglam? Izgleda da ti nisi strucnjak za pegle nego samo zajebavas postene ljude koji oce da su I'm kosulje ispeglaneLeteca Pegla wrote:Nije bitno koja je pegla nego je bitan onaj koji pegla!prckov wrote:ej pegla, bas ovih dana kontempletiram o kupovini pegle
ta se vise ne koristi cak ni u japanu
I ja naso koga cu pitat
2014-04-19
crvenkasti wrote:Dok u kuhinji žena pegla,
žena pegla dok udaram bećarac
ja sam dasa a ne neki komarac
orion- Posts : 2287
2017-06-06
red wolf wrote:Tebe život nije mazio...Tolika mržnja prema mojem narodu ima neki razlog...Pa opet, na neki način, tvoja mržnja je simpatična, nije okrutna...crvenkasti wrote:Dok u kuhinji žena pegla,
Nema u meni ni trunke mržnje, ni prema kome. Samo ljubav, beskrajna, čista i bezuvjetna.
A zašto bi mržnje i bilo? Ta živimo u vremenu mira, blagostanja i zajedništva.
crvenkasti-
2014-04-17
Gledaj...Znam tvoju mržnju...Ali, to će na kraju povrijediti samo tebe...Da mogu, ublažio bi tvoju bol u ime mog naroda...Ali ne mogu...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Tebe život nije mazio...Tolika mržnja prema mojem narodu ima neki razlog...Pa opet, na neki način, tvoja mržnja je simpatična, nije okrutna...crvenkasti wrote:Dok u kuhinji žena pegla,
Nema u meni ni trunke mržnje, ni prema kome. Samo ljubav, beskrajna, čista i bezuvjetna.
A zašto bi mržnje i bilo? Ta živimo u vremenu mira, blagostanja i zajedništva.
red wolf-
2016-02-10
ajd nek si I ti jednu pametnu ubolaorion wrote:crvenkasti wrote:Dok u kuhinji žena pegla,
žena pegla dok udaram bećarac
ja sam Trump a ne neki komarac
2014-04-19
nista, odes u topik o Gromovniku Iknaru, napises nesto sto neznam, a da je istinito! i razumno! i ja ti ispeglam tvoju zguzvanu kosulju!prckov wrote:I sta cu sad?Leteca Pegla wrote:Nije kriva pegla za grijehe onoga koji pegla!prckov wrote:kako nije bitno koja je pegla kad mi se za ovu sto sad imam odma nesto odozdo zalijepilo pa sad isprlja kosulje kad peglam? Izgleda da ti nisi strucnjak za pegle nego samo zajebavas postene ljude koji oce da su I'm kosulje ispeglaneLeteca Pegla wrote:Nije bitno koja je pegla nego je bitan onaj koji pegla!prckov wrote:ej pegla, bas ovih dana kontempletiram o kupovini pegle
Guest- Guest
pjesma ti ide ovako:jastreb wrote:Mislim ,Leteća Peglo,da bi u duhu hrvatskog jezika bilo prikladnije kada bi nick (ni taj nick nije u duhu Deklaracije) promijenila u Leteće Glačalo.
Letila je zrakom pegla,
Onda ti se kugla stegla
Zube si po podu kupio
kad te peglic lupio!
Nisi vise mali garo
Sad si samo nesto plavo
Zube si po podu kupio
Kad te peglic lupio!
Eto, smisli pjesmicu za letece glacalo i ako mi se svidi promjenim nick! Do tada izbjegavati letece pegle koje su u procesu slijetanja!
Guest- Guest
Ja sam starinska pegla, radim i kad nema struje, za razliku od ovih nekih modernjaca koje kihnu cim kihne!prckov wrote:uostalom kakva ti je to pegla na avataruprckov wrote:I sta cu sad?Leteca Pegla wrote:Nije kriva pegla za grijehe onoga koji pegla!prckov wrote:kako nije bitno koja je pegla kad mi se za ovu sto sad imam odma nesto odozdo zalijepilo pa sad isprlja kosulje kad peglam? Izgleda da ti nisi strucnjak za pegle nego samo zajebavas postene ljude koji oce da su I'm kosulje ispeglaneLeteca Pegla wrote:
Nije bitno koja je pegla nego je bitan onaj koji pegla!
ta se vise ne koristi cak ni u japanu
I ja naso koga cu pitat
Guest- Guest
nemogu evo bas pocela kisaLeteca Pegla wrote:nista, odes u topik o Gromovniku Iknaru, napises nesto sto neznam, a da je istinito! i razumno! i ja ti ispeglam tvoju zguzvanu kosulju!prckov wrote:I sta cu sad?Leteca Pegla wrote:Nije kriva pegla za grijehe onoga koji pegla!prckov wrote:kako nije bitno koja je pegla kad mi se za ovu sto sad imam odma nesto odozdo zalijepilo pa sad isprlja kosulje kad peglam? Izgleda da ti nisi strucnjak za pegle nego samo zajebavas postene ljude koji oce da su I'm kosulje ispeglaneLeteca Pegla wrote:
Nije bitno koja je pegla nego je bitan onaj koji pegla!
2014-04-19
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bauk iskreno:'Od ideala se ne zivi.Bez slepanja uz Zokija nema ni foteljica'
» U japanu ukidaju većinu društvenih fakulteta
» Velika depresija je počela?!?
» Depresija počinje: "Razmišljajte o drugim karijerama"
» Bezobrazno mahnitanje društvenih parazita
» U japanu ukidaju većinu društvenih fakulteta
» Velika depresija je počela?!?
» Depresija počinje: "Razmišljajte o drugim karijerama"