Naš usud, depresija, je posljedica propasti društvenih ideala
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Naš usud, depresija, je posljedica propasti društvenih ideala
nemogu evo bas pocela kisaLeteca Pegla wrote:nista, odes u topik o Gromovniku Iknaru, napises nesto sto neznam, a da je istinito! i razumno! i ja ti ispeglam tvoju zguzvanu kosulju!prckov wrote:I sta cu sad?Leteca Pegla wrote:Nije kriva pegla za grijehe onoga koji pegla!prckov wrote:kako nije bitno koja je pegla kad mi se za ovu sto sad imam odma nesto odozdo zalijepilo pa sad isprlja kosulje kad peglam? Izgleda da ti nisi strucnjak za pegle nego samo zajebavas postene ljude koji oce da su I'm kosulje ispeglaneLeteca Pegla wrote:
Nije bitno koja je pegla nego je bitan onaj koji pegla!
U svakom slucaju, mozes otici u moj topik o Gromovniku Iknaru, i tamo napisati nesto iz Iknarologije sto neznam, pa ti ja ispeglam tvoju izguzvanu kosulju pa neces imati problema ni sa peglama ni sa peglanjem!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ovak clanak je bez glave i repa, kao pegla bez stola..
Vama desničarima, da...Ništa čudno...kic wrote:
ovak clanak je bez glave i repa, kao pegla bez stola..
red wolf-
2016-02-10
Imam inicijativu
radim na proviziju
pijem ožujsku pivu
gledam televiziju.
radim na proviziju
pijem ožujsku pivu
gledam televiziju.
crvenkasti-
2014-04-17
A to znaci da si demon ili si jako duhovno nisko tj imas ego?RayMabus wrote:Ovo je odličan primjer za moju priču o demonimaorion wrote:red wolf wrote:Stvar je u sljedećem...Društvene vrijednosti su izokrenute...Sve je naopako...Sloboda je ona koja je uništila ljudsku vrstu...
Ne bi se složila da je ljudska vrsta uništena, čak dapače ona je danas više nego ikada okrenuta prema sveukupnoj humanosti i brizi za svoju vrstu i cjelokupni planet. Zadnji primjer je osuda R.Mladića na doživotni zatvor, upravo zahvaljujući ukidanju smrtne kazne, a što je globalno pozitivna tekovina društva.
Demon će zauzet stav da treba bit smrtna kazna jer on tako gleda tko je za nju tj još je duhovno nisko tj ima ego
Ja sam za smrtnu kaznu
Guest- Guest
Oslobodi se te mržnje...Škodi ti...crvenkasti wrote:Imam inicijativu
radim na proviziju
pijem ožujsku pivu
gledam televiziju.
red wolf-
2016-02-10
ili nemam karmuLeteca Pegla wrote:A to znaci da si demon ili si jako duhovno nisko tj imas ego?RayMabus wrote:Ovo je odličan primjer za moju priču o demonimaorion wrote:red wolf wrote:Stvar je u sljedećem...Društvene vrijednosti su izokrenute...Sve je naopako...Sloboda je ona koja je uništila ljudsku vrstu...
Ne bi se složila da je ljudska vrsta uništena, čak dapače ona je danas više nego ikada okrenuta prema sveukupnoj humanosti i brizi za svoju vrstu i cjelokupni planet. Zadnji primjer je osuda R.Mladića na doživotni zatvor, upravo zahvaljujući ukidanju smrtne kazne, a što je globalno pozitivna tekovina društva.
Demon će zauzet stav da treba bit smrtna kazna jer on tako gleda tko je za nju tj još je duhovno nisko tj ima ego
Ja sam za smrtnu kaznu
Ima i drugih anđela ne samo demona
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
red wolf wrote:Oslobodi se te mržnje...Škodi ti...crvenkasti wrote:Imam inicijativu
radim na proviziju
pijem ožujsku pivu
gledam televiziju.
Pa zato i pijem pivu, poslije sam veseo.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne...Možemo na zajebanciju...No, ja shvaćam tvoje razloge...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Oslobodi se te mržnje...Škodi ti...crvenkasti wrote:Imam inicijativu
radim na proviziju
pijem ožujsku pivu
gledam televiziju.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne...Možemo na zajebanciju...No, ja shvaćam tvoje razloge...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Oslobodi se te mržnje...Škodi ti...crvenkasti wrote:Imam inicijativu
radim na proviziju
pijem ožujsku pivu
gledam televiziju.
Aj mi reci, pliz, ja ništa ne shvaćam. Koji mi je kurac, uopće?
crvenkasti-
2014-04-17
Volio bi se vratiti u Hrvatsku...U svoj rodni kraj?crvenkasti wrote:red wolf wrote:Ne...Možemo na zajebanciju...No, ja shvaćam tvoje razloge...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Oslobodi se te mržnje...Škodi ti...crvenkasti wrote:Imam inicijativu
radim na proviziju
pijem ožujsku pivu
gledam televiziju.
Aj mi reci, pliz, ja ništa ne shvaćam. Koji mi je kurac, uopće?
red wolf-
2016-02-10
Dakle, svatko moze napisati bilo sto! Kako znati da onaj sto pise zna sto pise, pogotovo kad taj sto pise ni sam nezna da nezna sto pise?RayMabus wrote:ili nemam karmuLeteca Pegla wrote:A to znaci da si demon ili si jako duhovno nisko tj imas ego?RayMabus wrote:Ovo je odličan primjer za moju priču o demonimaorion wrote:red wolf wrote:Stvar je u sljedećem...Društvene vrijednosti su izokrenute...Sve je naopako...Sloboda je ona koja je uništila ljudsku vrstu...
Ja sam za smrtnu kaznu
Demon i demonski sluga tesko da istinu ikad ce reci
Karmu i depresiju tesku ispovijedit nece nikad
Jer tesko je to priznat, promijeniti se i ne poreci!
Guest- Guest
Meni se čini da ja znam šta ovdje pišeLeteca Pegla wrote:Dakle, svatko moze napisati bilo sto! Kako znati da onaj sto pise zna sto pise, pogotovo kad taj sto pise ni sam nezna da nezna sto pise?RayMabus wrote:ili nemam karmuLeteca Pegla wrote:A to znaci da si demon ili si jako duhovno nisko tj imas ego?RayMabus wrote:Ovo je odličan primjer za moju priču o demonimaorion wrote:
Ja sam za smrtnu kaznu
Karmu i depresiju tesku priznat nece nikad
Šta više mislim da bi trebalo početi i paliti vještice na lomači.
Anđeo zajebant
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Reko sam da se HRT-ove pretplateLeteca Pegla wrote:
Eto, smisli pjesmicu za letece glacalo i ako mi se svidi promjenim nick! Do tada izbjegavati letece pegle koje su u procesu slijetanja!
Morati ne bi plaćalo
A onda me u čelo,brate
Prasne leteće glačalo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma dobro to, al sta cu ja sa izguzvanim kosuljamaLeteca Pegla wrote:Dakle, svatko moze napisati bilo sto! Kako znati da onaj sto pise zna sto pise, pogotovo kad taj sto pise ni sam nezna da nezna sto pise?RayMabus wrote:ili nemam karmuLeteca Pegla wrote:A to znaci da si demon ili si jako duhovno nisko tj imas ego?RayMabus wrote:Ovo je odličan primjer za moju priču o demonimaorion wrote:
Ja sam za smrtnu kaznu
Karmu i depresiju tesku ispovijedit nece nikad
2014-04-19
Ja nisam andjeo a nisi ni ti, ja sam samo Leteca Peglaa za tebe neznam.RayMabus wrote:
Meni se čini da ja znam šta ovdje piše
Šta više mislim da bi trebalo početi i paliti vještice na lomači.
Anđeo zajebant
Dakle, da li to znaci da demoni ipak mogu biti depresivni?
Last edited by Leteca Pegla on 23/11/2017, 22:32; edited 2 times in total
Guest- Guest
Ja i dalje živim u Zagrebu, barem zvanično, jer sam više vani nego doma.
Ali pogodio si da bih se volio vratiti u vrijeme kad je sve bilo drugačije, kad sam imao iluzije i snove i volio živjeti.
Ali pogodio si da bih se volio vratiti u vrijeme kad je sve bilo drugačije, kad sam imao iluzije i snove i volio živjeti.
crvenkasti-
2014-04-17
Ajde dobar pokusaj, al dodaj jos koju kiticu i malo doradi, necu za ovaj haiku mjenjati svoj niki kiki!jastreb wrote:Reko sam da se HRT-ove pretplateLeteca Pegla wrote:
Eto, smisli pjesmicu za letece glacalo i ako mi se svidi promjenim nick! Do tada izbjegavati letece pegle koje su u procesu slijetanja!
Morati ne bi plaćalo
A onda me u čelo,brate
Prasne leteće glačalo.
Guest- Guest
Doživio si ono što si doživio...Imao si više sreće, neki manje...No, ima nešto što te toliko pogodilo i zašto si ovakav kakav jesi na ovom forumu...Ja te ne osuđujem, niti će te tko drugi osuđivati zbog toga...crvenkasti wrote:Ja i dalje živim u Zagrebu, barem zvanično, jer sam više vani nego doma.
red wolf-
2016-02-10
Mozes pisati o svojim (ne)zgodama sa Gromovnikom Iknarom pa ti ja ispeglam tvoje izguzvane kosulje!prckov wrote:
ma dobro to, al sta cu ja sa izguzvanim kosuljama
Guest- Guest
ja sam mislio da si ti ozbiljan a ti se zajebavasLeteca Pegla wrote:Mozes pisati o svojim (ne)zgodama sa Gromovnikom Iknarom pa ti ja ispeglam tvoje izguzvane kosulje!prckov wrote:
ma dobro to, al sta cu ja sa izguzvanim kosuljama
mozda nisi nikad ni vidio elektricnu peglu
2014-04-19
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bauk iskreno:'Od ideala se ne zivi.Bez slepanja uz Zokija nema ni foteljica'
» U japanu ukidaju većinu društvenih fakulteta
» Velika depresija je počela?!?
» Depresija počinje: "Razmišljajte o drugim karijerama"
» Bezobrazno mahnitanje društvenih parazita
» U japanu ukidaju većinu društvenih fakulteta