Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
Tommy R wrote:Spermenko će se sav osušit od silnog drkanja 24/7.Браћала wrote:Ova tema se pretvorila u podružnicu čergabalkana...
Ništa ne zaostaje ni debilde iz đubrovnika za njim...
Guest- Guest
Alba: "Neymar's departure the reason why I'm playing at this level? I don't want to say its because of Neymar, but when having the left side free, it's better for me."End wrote:ma neymar je nebitan, uvijek je bio, vise stete nego koristi... utakmice u kojima je on "briljirao" vec su bile rijesene..fridrih_niche wrote:Sam Alba je reka da mu je laknulo kad je Moneymar otisa ca...End wrote:alba opet onaj stari kao alves u najboljim danima, a sve zahvaljujuci odlasku cirkusanta
A za njega su dobili boljeg Brazilac i vrhunskog mladog Francuza...
Vrh od posla...
;)
Alba: "I'm in the best moment of my career."
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sve stalo u ova 3 postaБраћала wrote:Ništa ne zaostaje ni debilde iz đubrovnika za njim...Tommy R wrote:Spermenko će se sav osušit od silnog drkanja 24/7.Браћала wrote:Ova tema se pretvorila u podružnicu čergabalkana...
Više mi se gadi otvarat ovu temu
3 posta brukanja za 3 ultimativna kretena
2015-08-25
Kako mećava sa sjevera gura?Браћала wrote:Tommy R wrote:Spermenko će se sav osušit od silnog drkanja 24/7.Браћала wrote:Ova tema se pretvorila u podružnicu čergabalkana...
:D
Guest- Guest
Ti se uvati drugog svjetskog i pušenja kurca svog mentora koji se sprda s tobom...scorpion wrote:Sve stalo u ova 3 postaБраћала wrote:Ništa ne zaostaje ni debilde iz đubrovnika za njim...Tommy R wrote:Spermenko će se sav osušit od silnog drkanja 24/7.Браћала wrote:Ova tema se pretvorila u podružnicu čergabalkana...
Za drugo i nisi...
;)
Guest- Guest
Leganes - Real M.
Espanyol - Barca
Atletico M. - Sevilla
Valencia - Alaves
Espanyol - Barca
Atletico M. - Sevilla
Valencia - Alaves
2015-08-25
dobro podmazivanje pereza, jedini protivnik kojega mogu proći uz krađu i sve
2015-08-25
S Realom se ne triba ni zamarat...
Mal klub + kriza ih jede...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Kako mećava sa sjevera gura?Браћала wrote:Tommy R wrote:Spermenko će se sav osušit od silnog drkanja 24/7.Браћала wrote:Ova tema se pretvorila u podružnicu čergabalkana...
:D
Italije?
Guest- Guest
Pogodak je Raketa proslavio na poseban način. Potrčao je prema tribini i kamerama, a onda nagnuo lakat kao da ‘pije nešto kratko’. Čini se da je riječ o kavi. I onda je srpski tabloid Kurir objavio tekst o Raktićevoj proslavi gola pod naslovom: ‘Hrvatski fudbaler uzburkao strasti: Rakitić dao gol, pa proslavio ispijajući otrov kao ratni zločinac Praljak u Haagu’.
srpska marca u svojem najboljem izdanju
srpska marca u svojem najboljem izdanju
2015-08-25
najomiljeniji portal i izvor informacija glupaka iz niša..
2015-08-25
Sigurno relevantniji izvor od čergabalkana, retardinjo spermendinjo...
Guest- Guest
Da su mali i nebitni ne bi ih ti ni spominjao klošaru minijaturni:;): Nego su ti toliko nabili komplekse da ne može ni spavat na mirufridrih_niche wrote:S Realom se ne triba ni zamarat...
;)
Ne mogu ih cigani iz krađalonije stići ni za 100 godina krađe i lopovluka
scorpion wrote:Da su mali i nebitni ne bi ih ti ni spominjao klošaru minijaturni:;): Nego su ti toliko nabili komplekse da ne može ni spavat na mirufridrih_niche wrote:S Realom se ne triba ni zamarat...
;)
Ne mogu ih cigani iz krađalonije stići ni za 100 godina krađe i lopovluka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ende, jel neko nesto pisa nakon tebe?
Jer ne vidin ništa...
Jer ne vidin ništa...
Guest- Guest
otkad ikad..scorpion wrote:
skripar-
2015-08-09
OCE NAS KOJI JESI NA NEBESIMA
SVETI SE IME TVOJE DODJI KRALJESTVO TVOJE
BUDI VOLJA TVOJA KAKO NA NEBU TAKO I NA ZEMLJI
KRUH NAS SVAGDANJI DAJ NAM DANAS I OTPUSTI NAM DUGE NASE KAKO I MI OTPUSTAMO DUZNICIMA
NASIM I NEUVEDI NAS U NAPAST NEGO IZBAVI NAS OD
ZLA.
Amen
Pomozi Boze endu jer za neke vise spasa nama jer su Debilne Licinke
SVETI SE IME TVOJE DODJI KRALJESTVO TVOJE
BUDI VOLJA TVOJA KAKO NA NEBU TAKO I NA ZEMLJI
KRUH NAS SVAGDANJI DAJ NAM DANAS I OTPUSTI NAM DUGE NASE KAKO I MI OTPUSTAMO DUZNICIMA
NASIM I NEUVEDI NAS U NAPAST NEGO IZBAVI NAS OD
ZLA.
Amen
Pomozi Boze endu jer za neke vise spasa nama jer su Debilne Licinke
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Naime, kao na dlanu otkriveni su svi detalji Mesijevog ugovora sa Barselonom i možemo slobodno da kažemo da od brojki pamet staje! Mesi bi do juna 2021. godine trebalo da inkasira monstruoznih 417.500.000 evra bruto (pre poreskih odbitaka), odnosno nešto više od 100.000.000 evra godišnje bruto! U prevodu, Mesi bi na godišnjem nivou uzimao čisto 50.000.000 evropskih novčanica! Što je, poređenja radi, čak duplo više od onog što Kristijano Ronaldo dobija u Realu. Portugalac je zbog toga ozbiljno nezadovoljan i to je preneo Florentinu Perezu.
Podsetimo, Mesijeva plata 2012. godine iznosila je nešto preko 12.000.000 evra, dve godine kasnije otišla je na 23.000.000 evra... Dakle, ima tendenciju gotovo duplog rasta.
Sa platom od 50.000.000 evra Mesi je rutinski prešišao i dosad najplaćenijeg fudbalera planete Nejmara, kome u Pari Sen Žermenu godišnje pristiže 37.000.000 evra. Takođe, to je više i od onoga što je Karlos Tevez dobijao u Šangaju donedavno, a to je milion više od Nejmara.
Football Leaks nije se zaustavio na objavljivanju samo konačnih brojki, već je išao u najsitnije detalje. Od 100.000.000 evra bruto godišnje fiksni deo iznosi 71.000.000 evra. Plus, na sve to ide 15 odsto profita od autorskih prava, a onda ide i premija za obnovu ugovora od 63.500.000 evra bruto, plus bonus za lojalnost ukoliko ne napusti Barselonu pre isteka ugovora, a on iznosi čak 70.000.000 evra bruto. Dakle, sveukupno 104.000.000 evra na godišnjem nivou, od čega pola ide na poreze, a prostom računicom dobija se sledeće: 284.000.000 (71.000.000 * 4) + 63.500.000 + 70.000.000 = 417.500.000 evra!
Na sve to idu i brojne varijable koje dodatno uvećavaju Mesijevu platu. Ako odigra 60 odsto utakmica dobija još 1.900.000 evra bruto, a ako osvoji Ligu šampiona - još 12.000.000 evra.
,,Ljubav” prema klubu
Podsetimo, Mesijeva plata 2012. godine iznosila je nešto preko 12.000.000 evra, dve godine kasnije otišla je na 23.000.000 evra... Dakle, ima tendenciju gotovo duplog rasta.
Sa platom od 50.000.000 evra Mesi je rutinski prešišao i dosad najplaćenijeg fudbalera planete Nejmara, kome u Pari Sen Žermenu godišnje pristiže 37.000.000 evra. Takođe, to je više i od onoga što je Karlos Tevez dobijao u Šangaju donedavno, a to je milion više od Nejmara.
Football Leaks nije se zaustavio na objavljivanju samo konačnih brojki, već je išao u najsitnije detalje. Od 100.000.000 evra bruto godišnje fiksni deo iznosi 71.000.000 evra. Plus, na sve to ide 15 odsto profita od autorskih prava, a onda ide i premija za obnovu ugovora od 63.500.000 evra bruto, plus bonus za lojalnost ukoliko ne napusti Barselonu pre isteka ugovora, a on iznosi čak 70.000.000 evra bruto. Dakle, sveukupno 104.000.000 evra na godišnjem nivou, od čega pola ide na poreze, a prostom računicom dobija se sledeće: 284.000.000 (71.000.000 * 4) + 63.500.000 + 70.000.000 = 417.500.000 evra!
Na sve to idu i brojne varijable koje dodatno uvećavaju Mesijevu platu. Ako odigra 60 odsto utakmica dobija još 1.900.000 evra bruto, a ako osvoji Ligu šampiona - još 12.000.000 evra.
,,Ljubav” prema klubu
Guest- Guest
Zinedine Zidane leaves Dani Ceballos out of the Real Madrid squad to face Villarreal.
kako propada šipac...
kako propada šipac...
2015-08-25
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50