Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
Torres: Messi or Ronaldo? "Messi. I have not seen or will ever see a player like Lionel Messi. He dominates all aspects of the game. He is the absolute best in 90% of the categories."
bravo
bravo
End- Posts : 21177
2015-08-25
Još uvijek jedna te ista tema na forumu i tako već godinama, kak vam ne dosadi više? Messi je najbolji svih vremena, a ako osvoji naslov s reprezentacijom onda je to i zapečačeno.
Guest- Guest
Boze nek I tI nesto pametno kazesTommy R wrote:Još uvijek jedna te ista tema na forumu i tako već godinama, kak vam ne dosadi više? Messi je najbolji svih vremena, a ako osvoji naslov s reprezentacijom onda je to i zapečačeno.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja sam iskren. Vi ste subjektivni jer vam postane mrzak radi drkadžija koji danonoćno svršavaju na njega.
Guest- Guest
Tommy R wrote:Još uvijek jedna te ista tema na forumu i tako već godinama, kak vam ne dosadi više? Messi je najbolji svih vremena, a ako osvoji naslov s reprezentacijom onda je to i zapečačeno.
Guest- Guest
Meni je messi najbolji i tu nema sumnje.Tommy R wrote:Ja sam iskren. Vi ste subjektivni jer vam postane mrzak radi drkadžija koji danonoćno svršavaju na njega.
Ali puca mi kurac za njega gospemi. A ovi kompleksasi isticu cr7 jer znaju da je laz jedina utjeha.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
doveo ih je sam u finale, stvorio brdo prilika i trebali su uzeti, švabi isto jedva zabili nije da su ih pomeli ko brazil, neuer se izvukao na temelju autoriteta i reputacije... šta se mene tiče on je svaku kritiku glede SP-a već poništio, najbolji igrač turnira i srebro je sasvim dovoljno ako uzmemo u obzir da je ovo najgora argentina u povijesti, bez messija su jedva top30, s messijem top3....
2015-08-25
Njemacka je prvak svijetaEnd wrote:doveo ih je sam u finale, stvorio brdo prilika i trebali su uzeti, švabi isto jedva zabili nije da su ih pomeli ko brazil, neuer se izvukao na temelju autoriteta i reputacije... šta se mene tiče on je svaku kritiku glede SP-a već poništio, najbolji igrač turnira i srebro je sasvim dovoljno ako uzmemo u obzir da je ovo najgora argentina u povijesti, bez messija su jedva top30, s messijem top3....
2015-09-13
End wrote:doveo ih je sam u finale, stvorio brdo prilika i trebali su uzeti, švabi isto jedva zabili nije da su ih pomeli ko brazil, neuer se izvukao na temelju autoriteta i reputacije... šta se mene tiče on je svaku kritiku glede SP-a već poništio, najbolji igrač turnira i srebro je sasvim dovoljno ako uzmemo u obzir da je ovo najgora argentina u povijesti, bez messija su jedva top30, s messijem top3....
Bez di čmarie bi kurac došli do finala...
Guest- Guest
Bez Messija ne bi grupu prošli...
Ka sta se sad bez njega ne bi ni plasirali...
;)
Ka sta se sad bez njega ne bi ni plasirali...
;)
Guest- Guest
kako li se samo na sve načine pokušava uzdignuti pederka i modrića, dvojicu najdegutantnijih igrača i najveće sportske sramote, ljudske rupetine bez dna...
2015-08-25
End wrote:kako li se samo na sve načine pokušava uzdignuti pederka i modrića, dvojicu najdegutantnijih igrača i najveće sportske sramote, ljudske rupetine bez dna...
Guest- Guest
Dugo nisam tako očekivao El classico, obično me ne zanima previše, ali ovaj će biti poseban. Nisam navijač ni jednih ni drugih, ali ovaj put bi volio da ih Messi razbije...i da im Suarez zabije.
Guest- Guest
Ako Barca dobije, sve je gotovo...
Jos čitan da se derište ljuti jer nije vise placen od Messija haha...
:D
Jos čitan da se derište ljuti jer nije vise placen od Messija haha...
:D
Guest- Guest
Gotovo što se tiče Reala, ali ostaje tu i Atletico.
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50