Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
Kakvo šamaranje simpatizera justina bibera i družine gospodara prstenova...
Guest- Guest
haha koja gluperda ovaj šiptar niški
End- Posts : 21177
2015-08-25
Novinari 37 različitih izdanja portala Goal.com glasovali su u desetom izdanju nagrade za 50 najboljih nogometaša svijeta. Epitet najboljeg otišao je u ruke Cristianu Ronaldu, na drugom mjestu je Gianluigi Buffon, dok je na trećem mjestu Luka Modrić.
Ono što je posebno zanimljivo je što se Modrić u glasovanju našao ispred velikog Lionela Messija koji je sezonu završio s 37 golova u 34 nastupa u Primeri.
Na petom mjestu našao se Sergio Ramos, ispred Neymara, Kyliana Mbappea, N'Gola Kantea, Paula Dybale i Tonija Kroosa koji zaokružuje Top 10.
Ono što je posebno zanimljivo je što se Modrić u glasovanju našao ispred velikog Lionela Messija koji je sezonu završio s 37 golova u 34 nastupa u Primeri.
Na petom mjestu našao se Sergio Ramos, ispred Neymara, Kyliana Mbappea, N'Gola Kantea, Paula Dybale i Tonija Kroosa koji zaokružuje Top 10.
Zeko-
2015-08-26
I onda jos ljudi imaju obraza spominjat ove izbore, lol...
:^O
Odavno je sve to izgubilo kredibilitet...
;)
:^O
Odavno je sve to izgubilo kredibilitet...
;)
Guest- Guest
Sigurno su kredibilniji od tvojih. Obriši suzice...
Guest- Guest
koja blamaža, a stvarno moraš biti retardiran da objaviš takav članak, prežalosno...
btw. ono šta je eriksen jučer odigrao to modrić nema cijelu karijeru da sve highlightse skupa zbroji...
btw. ono šta je eriksen jučer odigrao to modrić nema cijelu karijeru da sve highlightse skupa zbroji...
2015-08-25
Čekaj, tebi je isto Modrić bolji od Messija?Браћала wrote:Sigurno su kredibilniji od tvojih. Obriši suzice...
:8)
Guest- Guest
Dobro, Zekan je stvarno retard...End wrote:koja blamaža, a stvarno moraš biti retardiran da objaviš takav članak, prežalosno...
Sa člankom ili bez njega, ista mu je stvar...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Čekaj, tebi je isto Modrić bolji od Messija?Браћала wrote:Sigurno su kredibilniji od tvojih. Obriši suzice...
:8)
Ne, ali je na svojoj poziciji najbolji na svetu...
Guest- Guest
Retard te napravio majmune napušeni.fridrih_niche wrote:Dobro, Zekan je stvarno retard...End wrote:koja blamaža, a stvarno moraš biti retardiran da objaviš takav članak, prežalosno...
Sa člankom ili bez njega, ista mu je stvar...
;)
Zeko-
2015-08-26
auu real već kiksa 8 bodova,a sad gradski derbi...nakon 100 godina možda bi i mogao pogledati jednu tekmu dok čekam el klasiko...valjda neću zaboraviti
Daj stanite već s tim priznanjima.
Modrić izabran u najbolju momčad Tottenhama svih vremena
Modrić izabran u najbolju momčad Tottenhama svih vremena
Zeko-
2015-08-26
Rio Ferdinand on Messi during UCL finals in 2009 & 2011: "When I tried to hit him in the chest with my arm, he just went underneath me and I thought, 'this guy is a magician'. He's the best player I've ever played against. If we played against a Barça team without Messi, we probably would have won."
Chiellini on playing against Messi: "The moment you try to anticipate his moves, you’re dead. He reads things so fast that you can’t touch him. The only way to limit Messi is with teamwork. Even the best defender in the world, if he thinks he can get away with doing it alone, has no hope vs. Messi."
nijedna zlatna lopta ne vrijedi ovakvih komentara, samo GOAT... :star:
Chiellini on playing against Messi: "The moment you try to anticipate his moves, you’re dead. He reads things so fast that you can’t touch him. The only way to limit Messi is with teamwork. Even the best defender in the world, if he thinks he can get away with doing it alone, has no hope vs. Messi."
nijedna zlatna lopta ne vrijedi ovakvih komentara, samo GOAT... :star:
2015-08-25
najsramotnije utakmice u Rimu i na Wembleyju, očekivano i opće poznato, ali + za iskrenost.
2015-08-25
Rio je ipak dite West Hama, a ne kmecavaca iz Sprdchestera...
;)
;)
Guest- Guest
Niche vidimo se sutraujutro.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Iden ti na Slime...Desert_fox wrote:Niche vidimo se sutraujutro.
Gradelavanje lagano...
I onda se javin za ispitivanje!
;)
Guest- Guest
Odlicno na slimenu ima kontrolni punkt. Momci te cekaju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50