Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
Predivan dan na forumu. Napusite se svi kurca
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ajde mister "hvalite me usta moja", daj popis klubova za koje si nastupao koliko milijuna si zaradio, jel ti možda Pele neki dalji rođak...Tommy R wrote:Ti se brukaš svakodnevno po nekoliko puta. Jesi kad udario nogom loptu?End wrote:prejadan si slobodno me pošalji u kurac i gotovo, to mi je draže nego kad vidim ljude da se ovako brukaju...
End- Posts : 21177
2015-08-25
tominjo je profesionalno igrao za kraljevinu shs i umirovio se nakon velikog rata
Guest- Guest
Nisam nikad rekao da sam bio profesionalac, ali sam bio odmah do, ne moram se hvalit. A vi klošari ste nogomet igrali samo joystickom, a trkeljate najviše . Osim Nichea koji je jedini još tu igrao nogomet.
Guest- Guest
Igra san i ja u prvenstvu grund schule na moosachu bija prvi strijelac prvenstva medju skolama zabio 14 golova. Onda san poceo sa kurvanjem i losim navikama. Ako mi ne virujete pitajte vracaline keve
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Istina, premda naučija sam ja dosta toga ne samo što se tiče branjenja. Na kraju sam skoro upisa trenersku školu, klub nam je bija voljan platiti meni i još nekima, ali onda sam sjeba nogu (gležanj) malo žešće, pauzira i nikad se više nisam vratija igranju, a i tako se skroz maka od nogometa. Kasnije me životni put odveja u neke sasvim druge vode, ali isto mi je ža što nisam osta i u tome, onako iz gušta ne radi neke zarade jer uvik sam se bavija nogometom iz gušta jer ga volim, a ne profesionalno.fridrih_niche wrote:Amper je igra balun...
Doduše, golman je bija...
:p
Šta se tiče ovog o tome koliko netko zna tko nikad nije igra nogomet, ok prednost je ako si igra, ali se ne slažem da netko ko nikad nije igra ne može nikako znati neki vrag i razumiti nogomet. Iako, puno je onih koji niti su igrali nogomet, niti ikad vidili jedan trening, a pametuju kao da su Ferguson i Mourinho u jednom Tako se dogodi slučaj da glupan proglasi jednog trenera isključivim krivcem u situaciji kad mu ovi s kata prodaju par najboljih igrača u trenutku kad je sezona već počela, ne dovedu adekvatne zamjene.
Guest- Guest
Na šta su meni gležnjevi znali sličit, majko mila...
Oba san skoro deformira...
Al srica je da nikad nisan sjeba kolina, da kucnen o drvo...
;)
Oba san skoro deformira...
Al srica je da nikad nisan sjeba kolina, da kucnen o drvo...
;)
Guest- Guest
Pusi kurac smecaru amperu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Meni je lijevi gležanj razlog radi kojeg sam s 34 godine prekinuo igrat aktivno seniorski veliki nogomet. Općenito nema dijela lijeve noge kojeg nisam ozljeđivao, tek sam kasnije naišao na dovoljno pametnog stručnjaka koji mi je objasnio da je to sve povezano sa živcem koji ide iz donjeg dijela leđa. Da sam to znao barem s 28.
Guest- Guest
Ajde bogati ko to razumi sta si rekaTommy R wrote:Meni je lijevi gležanj razlog radi kojeg sam s 34 godine prekinuo igrat aktivno seniorski veliki nogomet. Općenito nema dijela lijeve noge kojeg nisam ozljeđivao, tek sam kasnije naišao na dovoljno pametnog stručnjaka koji mi je objasnio da je to sve povezano sa živcem koji ide iz donjeg dijela leđa. Da sam to znao barem s 28.
2015-09-13
jednom ozljedio glezanj i sad o tome cijelo vrijeme pricaDesert_fox wrote:Ajde bogati ko to razumi sta si rekaTommy R wrote:nnitom lijevi gležanj razlog radi kojeg sam s 34 godine prekinuo igrat aktivno seniorski veliki nogomet. Općenito nema dijela lijeve noge kojeg nisam ozljeđivao, tek sam kasnije naišao na dovoljno pametnog stručnjaka koji mi je objasnio da je to sve povezano sa živcem koji ide iz donjeg dijela leđa. Da sam to znao barem s 28.
Guest- Guest
Navijac milana... sta se cudisoperw wrote:jednom ozljedio glezanj i sad o tome cijelo vrijeme pricaDesert_fox wrote:Ajde bogati ko to razumi sta si rekaTommy R wrote:nnitom lijevi gležanj razlog radi kojeg sam s 34 godine prekinuo igrat aktivno seniorski veliki nogomet. Općenito nema dijela lijeve noge kojeg nisam ozljeđivao, tek sam kasnije naišao na dovoljno pametnog stručnjaka koji mi je objasnio da je to sve povezano sa živcem koji ide iz donjeg dijela leđa. Da sam to znao barem s 28.
2015-09-13
vidiš da zvuči ko pederko hvali samoga sebe, a to je uglavnom odlika onih koji nemaju pojma.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Tominjo je ljudina nediraj ga jedino ga jamogu vridjat
2015-09-13
Nać cu ti slike zadnjeg sjebavanja gležnja pa ih stavit odi...Tommy R wrote:Meni je lijevi gležanj razlog radi kojeg sam s 34 godine prekinuo igrat aktivno seniorski veliki nogomet. Općenito nema dijela lijeve noge kojeg nisam ozljeđivao, tek sam kasnije naišao na dovoljno pametnog stručnjaka koji mi je objasnio da je to sve povezano sa živcem koji ide iz donjeg dijela leđa. Da sam to znao barem s 28.
Ajme...
Žena mi počela plakat kad mi je vidila nogu...
A ja, debil, isa sutradan radit s takvom nogom...
:D
Guest- Guest
Možda je Nike bija hakiran...End wrote:
nike odao...
:D
Daj Boze da dodje odma...
;)
Guest- Guest
Jedino je Niche shvatio o čemu pričam. Neće valjda mali Spermenko koji u životu potrči jedino nakon drkanja u svojoj sobi do WC-a da se istovari.
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50