Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
boze dragi, koliko si glup ti i tvoji debili sa cergabalkana...
Guest- Guest
Bolje je pitanje imaju li ova trojica zajedno, toliko klupskih trofeja i pojedinačnih proglašenja u momčadi sezona kol'ko ih Luka ima sam. I hoće li ih imati do kraja svojih karijera.End wrote:Paulinho has 6 goals and 2 assists in La Liga this season. Isco and Marco Asensio have 4 goals and 3 assists each in La Liga [sport
a modrić, ima li uopće on ovakve brojke u cijeloj karijeri
Zeko-
2015-08-26
Karma... karma jebeZeko wrote:Bolje je pitanje imaju li ova trojica zajedno, toliko klupskih trofeja i pojedinačnih proglašenja u momčadi sezona kol'ko ih Luka ima sam. I hoće li ih imati do kraja svojih karijera.End wrote:[size=41]Paulinho has 6 goals and 2 assists in La Liga this season. Isco and Marco Asensio have 4 goals and 3 assists each in La Liga [sport[/size]
[size=41]a modrić, ima li uopće on ovakve brojke u cijeloj karijeri[/size]
Ma koliko mi taj mali stakor bio oduran jer je lazljivo kopile ironija je da je taj maleni cigancic dalmatinac a poznato je da ti dalmatince mrzis iz dna duse. Znaci kad sve skupa uzmes u obzir najvece legende hrvatskog sporta su dalmatinci. I hercegovci
Modric
Bukic
Cosic
Boban
Simic
Petrovic
Ivanisevic
Cavar
Balic
Metlicic
Radja
Kukoc
Eh da nezaboravim napomenuti da su i perjanice najveceg hrvatskog kluba Dinama bili dalmatinci
Jerkovic Rora Zambata itd....
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa Franjo Arapovic Zoran Cutura
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ako su, po tvom mišljenju, niče i miioni "svi dalmatinci" onda si u pravu kad kažeš da mrzim sve dalmatince. Kaj se Dinama tiče, istina ovi su bili pravi igrači, ali perjanice Dinama bili su i Lamza, Belin, Škorić, Zajec, Mlinarić, Cico Kranjčar, Cerin ...., redom rođeni zagrepčani.Desert_fox wrote:Karma... karma jebeZeko wrote:Bolje je pitanje imaju li ova trojica zajedno, toliko klupskih trofeja i pojedinačnih proglašenja u momčadi sezona kol'ko ih Luka ima sam. I hoće li ih imati do kraja svojih karijera.End wrote:[size=41]Paulinho has 6 goals and 2 assists in La Liga this season. Isco and Marco Asensio have 4 goals and 3 assists each in La Liga [sport[/size]
Ma koliko mi taj mali stakor bio oduran jer je lazljivo kopile ironija je da je taj maleni cigancic dalmatinac a poznato je da ti dalmatince mrzis iz dna duse. Znaci kad sve skupa uzmes u obzir najvece legende hrvatskog sporta su dalmatinci. I hercegovci
Modric
Bukic
Cosic
Boban
Simic
Petrovic
Ivanisevic
Cavar
Balic
Metlicic
Radja
Kukoc
Eh da nezaboravim napomenuti da su i perjanice najveceg hrvatskog kluba Dinama bili dalmatinci
Zeko-
2015-08-26
Eo joško jebičić (stadion) je reka ,citiram : sad valjda i ona dvojica ,trojica (niće i end op.a) znaju koliko je luka modric dobar igrac bla bla ...
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Jela me je blokira na fejsu nakon zadnjeg Eura haha...Sexual Tyrannosaurus wrote:Eo joško jebičić (stadion) je reka ,citiram : sad valjda i ona dvojica ,trojica (niće i end op.a) znaju koliko je luka modric dobar igrac bla bla ...
Otac Caniggia i ja ga uništili totalno...
:D
Luka je vrhunski vodonoša i to je sve...
Ka da se u izgradnji sydneyske Opere hvali lika koji je radija na misalici...
Arhitekta se slavi, a ne radnu snagu...
;)
Guest- Guest
Da ali dalmos jerkovic je bio zlatna kopacka tako da....Zeko wrote:Ako su, po tvom mišljenju, niče i miioni "svi dalmatinci" onda si u pravu kad kažeš da mrzim sve dalmatince. Kaj se Dinama tiče, istina ovi su bili pravi igrači, ali perjanice Dinama bili su i Lamza, Belin, Škorić, Zajec, Mlinarić, Cico Kranjčar, Cerin ...., redom rođeni zagrepčani.Desert_fox wrote:Karma... karma jebeZeko wrote:Bolje je pitanje imaju li ova trojica zajedno, toliko klupskih trofeja i pojedinačnih proglašenja u momčadi sezona kol'ko ih Luka ima sam. I hoće li ih imati do kraja svojih karijera.End wrote:[size=41]Paulinho has 6 goals and 2 assists in La Liga this season. Isco and Marco Asensio have 4 goals and 3 assists each in La Liga [sport[/size]
Modric
Bukic
Cosic
Boban
Simic
Petrovic
Ivanisevic
Cavar
Balic
Metlicic
Radja
Kukoc
2015-09-13
Zvone Boban
2015-09-13
On je protiv Mamca...Desert_fox wrote:Zvone Boban
Znaci da je u Zekanovim ocima totalni šljam...
Guest- Guest
Koga jebefridrih_niche wrote:On je protiv Mamca...Desert_fox wrote:Zvone Boban
Znaci da je u Zekanovim ocima totalni šljam...
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Jela me je blokira na fejsu nakon zadnjeg Eura haha...Sexual Tyrannosaurus wrote:Eo joško jebičić (stadion) je reka ,citiram : sad valjda i ona dvojica ,trojica (niće i end op.a) znaju koliko je luka modric dobar igrac bla bla ...
Otac Caniggia i ja ga uništili totalno...
Luka je vrhunski vodonoša i to je sve...
Ka da se u izgradnji sydneyske Opere hvali lika koji je radija na misalici...
Arhitekta se slavi, a ne radnu snagu...
;)
darth_vader-
2014-04-17
Zbog Buducnosti? A nekad bi to bio jos jedan dan u uredu...zivi su i ne daju se, ali daleko je to od stare slave...iako nisam fan basketa, drago mi je kad dobiju...
darth_vader-
2014-04-17
Vjeciti derbi...:)
darth_vader-
2014-04-17
Evo, umisto Deme stavljan članak o Luki:
https://www.facebook.com/DNEVNIK.hr/posts/10155151214865814
<3
https://www.facebook.com/DNEVNIK.hr/posts/10155151214865814
<3
Guest- Guest
Paris Saint-Germain, sporting director Antero Henrique has put in doubt the Catalan club's historic 6-1 comeback in the Champions League last season, and also spoke about the Catalan club's deal to sign Neymar four years ago.
In an interview with Le Parisien, Henrique spoke about refereeing performances when asked about PSG's draw with Real Madrid. He quickly turned to last season's game at Camp Nou. "The best [teams] qualify, unless the referee makes the difference, as was the case last season in Real Madrid against Bayern Munich. There were also anomalies in the second leg of PSG's tie with Barcelona."
Not satisfied with that reference to Barcelona, Henrique also used the Catalan club to defend his controversial signings. "The president of La Liga has criticised [PSG's] signing of Neymar a lot. But he's not explained to us how Barça bought Neymar in 2013. How much did they actually pay for Neymar? At PSG, we do things legally, paying the buyout clauses."
dobro samaranje
In an interview with Le Parisien, Henrique spoke about refereeing performances when asked about PSG's draw with Real Madrid. He quickly turned to last season's game at Camp Nou. "The best [teams] qualify, unless the referee makes the difference, as was the case last season in Real Madrid against Bayern Munich. There were also anomalies in the second leg of PSG's tie with Barcelona."
Not satisfied with that reference to Barcelona, Henrique also used the Catalan club to defend his controversial signings. "The president of La Liga has criticised [PSG's] signing of Neymar a lot. But he's not explained to us how Barça bought Neymar in 2013. How much did they actually pay for Neymar? At PSG, we do things legally, paying the buyout clauses."
dobro samaranje
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50