Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
fridrih_niche wrote:I koliko je bodova?fridrih_niche wrote:Mislim da je 16 hahahahahaha...scorpion wrote:Jel 16 ili 17? Ili još nisi savladao matematiku osnovne škole?fridrih_niche wrote:Dobar znak je 16 bodova razlike na tablici...
<3
16?
17?
Skorpijo?
Guest- Guest
Kako je tominjo ubo sa onim "kompleks manje vrijednosti"
Mislin da i Tominjo osjeća susramlje kad te cita...
:D
Guest- Guest
Kao sto i ja osican sram kad vitam tvoje pamfletefridrih_niche wrote:Mislin da i Tominjo osjeća susramlje kad te cita...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ante?
Svejedno te volin iako voliš hrvatske izdajnike...
<3
Svejedno te volin iako voliš hrvatske izdajnike...
<3
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Kao sto i ja osican sram kad vitam tvoje pamfletefridrih_niche wrote:Mislin da i Tominjo osjeća susramlje kad te cita...
Guest- Guest
https://www.tportal.hr/sport/clanak/messijeva-bezdusna-poruka-tesko-bolesnom-suigracu-sokirala-mnoge-foto-20180110
Messi srbin
Messi srbin
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Sexual Tyrannosaurus wrote:https://www.tportal.hr/sport/clanak/messijeva-bezdusna-poruka-tesko-bolesnom-suigracu-sokirala-mnoge-foto-20180110
Messi srbin
Guest- Guest
a nije bezosjećajno kad oni koriste bolest čovjeka da bi mogli lagati i izmišljati, očito je kopilad jako pogođena trenutnom situacijom na tablici jer sad su probili marijansku brazdu po ciganluku..
End- Posts : 21177
2015-08-25
"Tactically he [Messi] understands everything," Xavi said. "It is embarrassing that he is compared with anybody else. Messi is aware of everything -- space, time, where his teammates are, and the opponents."
Guest- Guest
kakav ciganin, boze dragi...
cerga je trenutno cetvrti sportski kolektiv na svetu po visini plata. jedini ispred njih su oklahoma thunder, clevelnd cavs i GS warriors...
cerga je trenutno cetvrti sportski kolektiv na svetu po visini plata. jedini ispred njih su oklahoma thunder, clevelnd cavs i GS warriors...
Guest- Guest
Kakav ciganski klub, Bože dragiБраћала wrote:svi iz ljubavi igraju za cergu...
If Barça sell Rafinha, Turan, and Deulofeu, this would mean the club have only spent €27.5m more in the 2017-2018 season.
najbolji transfer rok u povijesti..
2015-08-25
The Madrid media's smear campaign on Messi FIRMLY extinguished by Abidal. What a shameful episode for them.
Aclaración:Cuando envié el vídeo para animar al equipo leo messi nunca me dijo que no les enviara más cosas así ni que no quisiera saber nada. Leo me dijo que no les gustaba verme así, pero en ningún momento ha tenido malas palabras para mi.
Pojašnjenje: Kad sam poslao video da potaknem tim, Leo Messi mi nikada nije rekao da ne šaljem više takvih stvari ili da nisam htio znati ništa. Leo mi je rekao da me ne vole tako vidjeti, ali ni u jednom trenutku nije imao loše riječi za mene.
i šta sad hoće li biti sankcije za madridsku kopilad i 99% ostalih portala koji su kopirali njihove gnjusne laži..
Aclaración:Cuando envié el vídeo para animar al equipo leo messi nunca me dijo que no les enviara más cosas así ni que no quisiera saber nada. Leo me dijo que no les gustaba verme así, pero en ningún momento ha tenido malas palabras para mi.
Pojašnjenje: Kad sam poslao video da potaknem tim, Leo Messi mi nikada nije rekao da ne šaljem više takvih stvari ili da nisam htio znati ništa. Leo mi je rekao da me ne vole tako vidjeti, ali ni u jednom trenutku nije imao loše riječi za mene.
i šta sad hoće li biti sankcije za madridsku kopilad i 99% ostalih portala koji su kopirali njihove gnjusne laži..
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
scorpion wrote:Daj si propucaj tu šuplju cigansku glavu više
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50