Pitanje za forumase
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pitanje za forumase
fridrih_niche wrote:
Messi najveci ikad, a CR je gay...
Kako ovo ubija u pojam Pederkove obožavatelje na forumu...
:D
kbk za tvoje zelje cestitke i pozdrave...
Guest- Guest
Noor wrote:Ne nadaj se!Desert_fox wrote:Maada je taj cigan i cetnik nula otkud tebi pravoda pises tu ili si dosla trazit kurcaNoor wrote:na VIP-u tvrdi da je Einstein..End wrote:i bracala nije glup ko kuracfridrih_niche wrote:Nije on peder, nije...
uz to... priča se po forumu da toga kod tebe nema!
kakvo samaranje matore, raspale drtine...
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Nediraj mi bafala i skorpiju. Njih dvojica pripadaju svetom pokretu
Tko god obožava tog pederka je za metak u čelo...pa makar bio član NSDAP-a od osnutka...
darth_vader-
2014-04-17
Usidjelico dok nema mene ni ti se nejavljas. Cim se ja ukazen dodjes tu zeljna batine. Sta je polovnjaco zabar ne zabija u sriduNoor wrote:Ne nadaj se!Desert_fox wrote:Maada je taj cigan i cetnik nula otkud tebi pravoda pises tu ili si dosla trazit kurcaNoor wrote:na VIP-u tvrdi da je Einstein..End wrote:i bracala nije glup ko kuracfridrih_niche wrote:Nije on peder, nije...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Aj aj...ne umišljaj si, ionako sam odgovorila endu....ko tebe šiša.Desert_fox wrote:Usidjelico dok nema mene ni ti se nejavljas. Cim se ja ukazen dodjes tu zeljna batine. Sta je polovnjaco zabar ne zabija u sriduNoor wrote:Ne nadaj se!Desert_fox wrote:Maada je taj cigan i cetnik nula otkud tebi pravoda pises tu ili si dosla trazit kurcaNoor wrote:na VIP-u tvrdi da je Einstein..End wrote:
i bracala nije glup ko kurac
No, nije da me ne spominješ po postovima, skoro pa ne omaneš, ko magnet te privlačim...al badava, znaj
Dedeki mi nisu napeti
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ajme!fridrih_niche wrote:Ajme!
Niski udarci mlade Noor!
niche, baci težište na uzrok, a ne na posljedicu
svaka akcija ima i reakciju...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Godine, godine...narocito kad ti se igra temelji na atletskoj i fizickoj nadmoci. Onda samopouzdanje ode, dodje susa i tako. Dobro, imao je lijep labudji pjev.
Messi ce isto nizbrdo kroz 2-4 godine, biologija je neumoljiva.
I onda cemo valjda mi biti kao one generacije koje su gledale Pelea i Maradonu pa bi klincima razrogacenih ociju objasnjavali kako smo zivjeli u eri velikih igraca.
Messi ce isto nizbrdo kroz 2-4 godine, biologija je neumoljiva.
I onda cemo valjda mi biti kao one generacije koje su gledale Pelea i Maradonu pa bi klincima razrogacenih ociju objasnjavali kako smo zivjeli u eri velikih igraca.
Guest- Guest
Mudro!Noor wrote:Ajme!fridrih_niche wrote:Ajme!
Niski udarci mlade Noor!
niche, baci težište na uzrok, a ne na posljedicu
svaka akcija ima i reakciju...
(Y)
Akcija i reakcija se lipo privlače...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» pitanje za forumase
» Pitanje za forumase