Pitanje za forumase
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pitanje za forumase
Jeli Cr7 jos uvik igra balun u spanjoskoj ili je prisa u kinu ili ameriku.
U zadnji par miseci guglan i nevidim golove barem iz penala
U zadnji par miseci guglan i nevidim golove barem iz penala
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pitanje za forumase
Samo cekam dan kad ce se slomiti pred novinarima i priznati da je pravu utjehu pronasao u muskom zagrljaju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ende kazi nam nesto o tome
2015-09-13
ipak mu je više stalo do trpanja dlakavih šupčina umjesto golova, sve se to vidi na terenu
End- Posts : 21177
2015-08-25
http://www.germanijak.hr/vijesti/nastavlja-se-kriza-ronalda/38812
Još nevjerojatnije zvuči podatak da je Portugalac prema protivničkom golu opalio nevjerojatnih 55 puta – samo jedan pogodak znači da mu je postotak realizacije mizernih 1.8%.
Još nevjerojatnije zvuči podatak da je Portugalac prema protivničkom golu opalio nevjerojatnih 55 puta – samo jedan pogodak znači da mu je postotak realizacije mizernih 1.8%.
Guest- Guest
i bracala nije glup ko kuracfridrih_niche wrote:Nije on peder, nije...
End- Posts : 21177
2015-08-25
na VIP-u tvrdi da je Einstein..End wrote:i bracala nije glup ko kuracfridrih_niche wrote:Nije on peder, nije...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
klošari sve i da je gej nemate šanse prekinite sanjat nikad vam neće dat.. ili pričekajte da uzme novu zlatnu loptu sad bi trebala dodjela pa izdrkajte za drugo i niste
Maada je taj cigan i cetnik nula otkud tebi pravoda pises tu ili si dosla trazit kurcaNoor wrote:na VIP-u tvrdi da je Einstein..End wrote:i bracala nije glup ko kuracfridrih_niche wrote:Nije on peder, nije...
2015-09-13
fridrih_niche wrote:377 000 $ za jednu žensku torbu?
:^O
Može mu se, a ti bolje kuntaj-da ne pobegne bauštela sutra. Treba nadnicu i topli obrok zaraditi
...
Guest- Guest
Messi najveci ikad, a CR je gay...
Kako ovo ubija u pojam Pederkove obožavatelje na forumu...
:D
Guest- Guest
Nediraj mi bafala i skorpiju. Njih dvojica pripadaju svetom pokretu
2015-09-13
Ne nadaj se!Desert_fox wrote:Maada je taj cigan i cetnik nula otkud tebi pravoda pises tu ili si dosla trazit kurcaNoor wrote:na VIP-u tvrdi da je Einstein..End wrote:i bracala nije glup ko kuracfridrih_niche wrote:Nije on peder, nije...
uz to... priča se po forumu da toga kod tebe nema!
fridrih_niche wrote:
Messi najveci ikad, a CR je gay...
Kako ovo ubija u pojam Pederkove obožavatelje na forumu...
:D
kbk za tvoje zelje cestitke i pozdrave...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitanje za forumase
» pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» pitanje za forumaše...?
» Pitanje za forumase
» pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» pitanje za forumaše...?
» Pitanje za forumase