Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac
Ako je to tako, onda si u pravu... Čovjek kad čuje "religija" automatski pomisli na nešto duhovno, a ne izračunato...slidingdoorsoperator wrote:cassanowa wrote:
Ne znam baš..."Eurovampiri" mi ne djeluju baš kao religiozni ljudi...Više su mi kao egoistične i bahate bezdušne mutikaše...
Pa postoje i takve religije, a religioznost nije isto što i duhovnost.
Ovisi sa kojom definicijom religije barataš, a meni je najdraža ona Ericha Fromma po kojoj je religija svaki sustav misli ili djelovanja koji je zajednički nekoj grupi i pojedincu iz te grupe posreduje temeljnu orjentaciju i objekt odanosti.
Po toj definiciji je i ateizam religija, a također i vampirizam koji ti spominješ.
Zanimljivo da se From deklarirao kao ateist, ali ga to nije spriječilo da uzađe upravo sa takvom definicijom religija odnosno religioznosti.
Guest- Guest
Sto ti ovo znaci purger lijeni blitvaru
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
je to redezijski gonic , stari moj al jebe se ka hrvatski ovcar
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I zašto su ovu skotinu uopće pustili van hrvatske kad se vodi postupak protiv njega..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nista..ha?kaja wrote:I zašto su ovu skotinu uopće pustili van hrvatske kad se vodi postupak protiv njega..
2015-09-08
A?vuksadinare wrote:Nista..ha?kaja wrote:I zašto su ovu skotinu uopće pustili van hrvatske kad se vodi postupak protiv njega..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne ide ti aorist?debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Sve sam ti objasnio u prethodnim postovima...Ne znam što ti nije jasno.debotoijusto wrote:cassanowa wrote:Točnije kriva je Amerika...Njen neoliberalno-anarhistički dio...EU je samo njihova sljedbenica po nekim pitanjima...debotoijusto wrote:
ae , EU je kriva... i petrov
aha , USA dobar dobar
a kako je to USA kriva za napastovanje a zatim i dilanje materijala sladostrasnicima izmadju dva misna slavlja ?
sto ti nazvahpojasnjenje
ja zovem neukost
eto neukosti i kod tebe...malkice
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ahakaja wrote:A?vuksadinare wrote:Nista..ha?kaja wrote:I zašto su ovu skotinu uopće pustili van hrvatske kad se vodi postupak protiv njega..
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ali:Ja sam već purger,navijam za Tursku i za Dinamo
» Hrelja: zastupnik mi se ne javlja
» zastupnik romske manjine
» zastupnik, direktor, član mafije
» Strache ušao u EU parlament kao zastupnik
» Hrelja: zastupnik mi se ne javlja
» zastupnik romske manjine
» zastupnik, direktor, član mafije