ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac - Page 2 Empty Re: Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac

Post by Guest 17/11/2017, 18:23

slidingdoorsoperator wrote:
cassanowa wrote:
Ne znam baš..."Eurovampiri" mi ne djeluju baš kao religiozni ljudi...Više su mi kao egoistične i bahate bezdušne mutikaše...

Pa postoje i takve religije, a religioznost nije isto što i duhovnost.
Ovisi sa kojom definicijom religije barataš, a meni je najdraža ona Ericha Fromma po kojoj je religija svaki sustav misli ili djelovanja koji je zajednički nekoj grupi i pojedincu iz te grupe posreduje temeljnu orjentaciju i objekt odanosti.
Po toj definiciji je i ateizam religija, a također i vampirizam koji ti spominješ.
Zanimljivo da se From deklarirao kao ateist, ali ga to nije spriječilo da uzađe upravo sa takvom definicijom religija odnosno religioznosti.
Ako je to tako, onda si u pravu... Čovjek kad čuje "religija" automatski pomisli na nešto duhovno, a ne izračunato...

Guest
Guest

Back to top Go down

Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac - Page 2 Empty Re: Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac

Post by vuksadinare 17/11/2017, 18:52

Sto ti ovo znaci purger lijeni blitvaru
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by debotoijusto 17/11/2017, 19:00

je to redezijski gonic , stari moj al jebe se ka hrvatski ovcar  :cro
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kaya 17/11/2017, 19:08

I zašto su ovu skotinu uopće pustili van hrvatske kad se vodi postupak protiv njega..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/11/2017, 19:11

kaja wrote:I zašto su ovu skotinu uopće pustili van hrvatske kad se vodi postupak protiv njega..
Nista..ha?
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 17/11/2017, 21:19

vuksadinare wrote:
kaja wrote:I zašto su ovu skotinu uopće pustili van hrvatske kad se vodi postupak protiv njega..
Nista..ha?
A?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Noor 17/11/2017, 21:39

debotoijusto wrote:
cassanowa wrote:
debotoijusto wrote:
cassanowa wrote:
debotoijusto wrote:
ae , EU je kriva... i petrov  ;)
Točnije kriva je Amerika...Njen neoliberalno-anarhistički dio...EU je samo njihova sljedbenica po nekim pitanjima...

aha , USA  :D dobar dobar
a kako je to USA kriva za napastovanje a zatim i dilanje materijala sladostrasnicima izmadju dva misna slavlja ?
Sve sam ti objasnio u prethodnim postovima...Ne znam što ti nije jasno.

sto ti nazvah pojasnjenje 
ja zovem neukost
ne ide ti aorist?
eto neukosti i kod tebe...malkice :P
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/11/2017, 22:46

kaja wrote:
vuksadinare wrote:
Nista..ha?
A?
aha
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics