Hrelja: zastupnik mi se ne javlja
Page 1 of 1
Hrelja: zastupnik mi se ne javlja
https://www.obavjestajac.hr/640879/clan-hsu-a-dao-potpis-plenkovicu-hrelja-zabrinut-ne-javlja-mi-se-na-telefon
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Hrelja: zastupnik mi se ne javlja
U tri rečenice:
- Potvrdio je to Silvano Hrelja, predsjednik HSU-a gostujući jutros na N1, priznao je da mu se kolega ne javlja te da je vjerojatno potpisao za HDZ. “Vjerujem medijima da je to točno, jutros sam kolegu pokušao zvati, nije se javio, možda se psihički priprema kako će obrazložiti svoj potez.
- Jedina Vardina izjava iz kampanje koju smo pronašli jest ona da se zalaže za povećanje mirovina sa sadašnjih 40, na 60 i više posto plaće. “Mi smo u Milanovićevoj vladi već osigurali preduvjete za to i zato nam treba dati šansu da nastavimo dalje”, govorio je u Vrbovcu.
- Zanimljivo da je Hrelja, koji sad nema opravdanja za njegovo priklanjanje Plenkoviću, bio pun razumijevanja za Vardino mijenjanje stranaka i hvalio ga tijekom kampanje u Novom listu. “Mi u HSU jednostavno ne možemo proizvoditi nove kadrove.
2015-08-08
Regoč-
2015-08-21
hrelja ti si prvorazedan uhljeb stranka koju valjda glasuju clanovi obitelji clanova starnke non stop u vlasti...ovaj put ti ej odzvonilo..sto si jamio jamio si
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
na dan izbora....
21.22 Silvano Hrelja iz HSU-a koji je član Narodne koalicije kazao je kako j u ovom trenutku je 5 plivajućih mandata tako da se jos ne zna kome ce biti raspoređeni, javlja naša reporterka iz stožera. Vjeruje kako će biti pobjednička koalicija. “Prigovarali smo Mostu prije i danas bi prigovarali oko istih stvari iako to ne znači da pregovora neće biti s njima”. Hrelja je kazao kako njegova stranka neće koalirati sa HDZ-om.
21.22 Silvano Hrelja iz HSU-a koji je član Narodne koalicije kazao je kako j u ovom trenutku je 5 plivajućih mandata tako da se jos ne zna kome ce biti raspoređeni, javlja naša reporterka iz stožera. Vjeruje kako će biti pobjednička koalicija. “Prigovarali smo Mostu prije i danas bi prigovarali oko istih stvari iako to ne znači da pregovora neće biti s njima”. Hrelja je kazao kako njegova stranka neće koalirati sa HDZ-om.
2015-08-08
Jedan pogled u visine, posto vidim da nisi :)))
darla- Admin
2015-10-22
hahahah ovi zastupnici ko podmornice za vrijeme II sv. rata ili lost patrol na granici Laosa i Kampućije
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» CNN javlja...
» Dogradonačelnica se negdje izgubila, ne javlja mi se
» Mirjani Rakić se već dva mjeseca nitko ne javlja
» Tko od koga radi paljadu Beljak od Bere ili Bero od Beljaka?Hrelja:Stan'te braco...
» Plenkovic se rješava Čačića : Silvano Hrelja postao novi član vladajuće koalicije
» Dogradonačelnica se negdje izgubila, ne javlja mi se
» Mirjani Rakić se već dva mjeseca nitko ne javlja
» Tko od koga radi paljadu Beljak od Bere ili Bero od Beljaka?Hrelja:Stan'te braco...
» Plenkovic se rješava Čačića : Silvano Hrelja postao novi član vladajuće koalicije
Page 1 of 1