ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac Empty Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac

Post by Yehudi 17/11/2017, 16:47

Zagrepčanin II (41) optužen za seksualno zlostavljanje svojih pasa - rodezijskih goniča,

nije se pojavio na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu, gdje bi trebalo nastaviti suđenje započeto početkom svibnja.

Njegov odvjetnik Boris Vinčić sutkinji Renati Pražetini-Kaleb predao je liječničku dokumentaciju prevedenu s nizozemskog jezika i

apelirao na nedolazak svojeg klijenta, zaposlenika Europskog parlamenta, bolest zbog koje je hospitaliziran.
Odvjetnik Vinčić od sutkinje je ponovno zatražio da se s raspravom isključi javnost radi zaštite osobnog života optuženika. 
S druge strane, tužiteljica je ustvrdila da je to ne vidi razlog, ali da se konačnu odluku prepušta sudu.Sljedeća će rasprava biti zakazana nakon što se odlučila o tom zahtjevu. 
    I. I. - u medijima odbacuje sve optužbe i tvrdi da će dokazati nevinost na sudu, dok se tužiteljstvo sumnja da je od 2009. do rujna 2015. godine kada je uhićen na različitim mjestima seksualno općio sa svojim psima zbog kojih je nanio bol i patnju.
Rodezijski goniči lavova su zadobili trajni ozljede, a zlostavljač je kod njih, navodi tužiteljstvo, pokušao razviti proces uvjetovanja tako da im za nekoliko dana nije davao hrane ni vodu.
Optuženik za zlostavljanje pasa otkriven je u sklopu akcije protiv pedofila na internetu, u kojoj je pronađena e-mail adresa koja je razmjenjivala poruke i fotografije spolnog općenja s psima.

https://www.24sata.hr/news/zagrepcanin-silovao-svoje-pse-u-bolnici-je-pa-ne-moze-na-sud-548697

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------

I. I. - pasojeb...............HR zastupnik u Euro parlamentu  lol!
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac Empty Re: Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac

Post by debotoijusto 17/11/2017, 17:23

41-godišnji Ivor Ivanišević, kojeg se sumnjiči da je od 2009. do 2015. godine seksualno i fizički zlostavljao svoje pse, do lani je sjedio u Vijeću Hrvatske biskupske konferencije za ekumenizam i dijalog. Tu su bili i ekstremno desničarski sisački biskup Vlado Košić i HRT-ova novinarska Karolina Vidović Krišto.

Uhvaćen je u sklopu akcije hvatanja pedofila koji putem interneta iskorištavaju djecu, a koja se provodila 2015. godine. Tada su istražitelji uočili jednu IP adresu s koje su se širili podaci o životinjama u eksplicitnim pozama.

faljen isus
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac Empty Re: Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac

Post by Yehudi 17/11/2017, 17:28

A ovi smradovi u RH sudstvu će ga osloboditi garant.

Vidiš kako se zataškava slučaj degenerika 

a šta ga nisu pasi zaklali kao onoga Slovenca prije par god

Čudi me da ga EU parlament trpi tamo uopće.

Pa jeli moguće da ga RH nije automatski opozvala sa te funkcije ???????

Nevjerojatno tko tamo predstavlja RH............sramota
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2017, 17:30

Nema Isus ništa s tim... Krivo je razumio naputke EU...Malo je požurio sa životinjama...Nije sačekao da legaliziraju pedofiliju, pa da pređe na zadnju fazu gender revolucije - spolno općenje sa životinjama...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 17/11/2017, 17:31

Zastupnik u Europarlamentu - purger i adezeovac Ivorivanisevic625

Sve fina ekipa
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by debotoijusto 17/11/2017, 17:32

cassanowa wrote:Nema Isus ništa s tim... Krivo je razumio naputke EU...Malo je požurio sa životinjama...Nije sačekao da legaliziraju pedofiliju, pa da pređe na zadnju fazu gender revolucije - spolno općenje sa životinjama...

ae , EU je kriva... i petrov  ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2017, 17:35

debotoijusto wrote:
Točnije kriva je Amerika...Njen neoliberalno-anarhistički dio...EU je samo njihova sljedbenica po nekim pitanjima...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 17/11/2017, 17:42

cassanowa wrote:
debotoijusto wrote:
Točnije kriva je Amerika...Njen neoliberalno-anarhistički dio...EU je samo njihova sljedbenica po nekim pitanjima...

aha , USA  :D dobar dobar
a kako je to USA kriva za napastovanje a zatim i dilanje materijala sladostrasnicima izmadju dva misna slavlja ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2017, 17:50

debotoijusto wrote:
cassanowa wrote:
debotoijusto wrote:

a kako je to USA kriva za napastovanje a zatim i dilanje materijala sladostrasnicima izmadju dva misna slavlja ?
Sve sam ti objasnio u prethodnim postovima...Ne znam što ti nije jasno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 17/11/2017, 17:54

cassanowa wrote:
debotoijusto wrote:
cassanowa wrote:
debotoijusto wrote:

sto ti nazvah pojasnjenje 
ja zovem neukost , strah od nepoznatog i robovanje stereotipima , sto sad da radimo ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2017, 17:56

debotoijusto wrote:
cassanowa wrote:
debotoijusto wrote:
cassanowa wrote:
debotoijusto wrote:

ja zovem neukost , strah od nepoznatog i robovanje stereotipima , sto sad da radimo ?
Ti u startu krećeš ukrivo... Ovo nem veze s KC već s EU...Unija ima zadaću uništiti sve religije, pa je u ovom slučaju KC nevina žrtva...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2017, 18:03

cassanowa wrote:
Unija ima zadaću uništiti sve religije, pa je u ovom slučaju KC nevina žrtva...

EU nema zadaću uništiti sve religije. Uništenja judaizma se nikada nije ni prihvatila, a jasno je da od uništenja islama u Evropi neće biti ništa.
Također, tzv. moderna ljevica koja kulturološki dominira u Evropi i na zapadu, nikada nije i neće oprostiti KC koju smatra najodgovornijom (naročito za vrijeme pape Ivala Pavla II) za poraz realsocijalizma u Evropi, koji im je očito jako prirastao srcu još od vremena šezdesetih i demonstracija po sveučilištima za mirno uvođenje komunizma kao službene ideologije i politike u zapadnim društvima.
U biti je marksizam-lenjinizam u kulturološkom smislu postala neka vrsta službene ideologije modernog zapada.
Ostale novije religijske prakse da i ne spominjem.
Inače se islam da lako instrumentalizirati u političke svrhe, za razliku od KC sa kojom je to naročito od Drugog Vatikanskog Koncila postalo nemoguće, pa je i to jedan od glavnih razloga mržnje evropskih i zapadnih političkih elita prema instituciji KC, a za islam je to velika prednost u smislu institucionalne podrške koja je upravo evidentna.

Last edited by slidingdoorsoperator on 17/11/2017, 18:04; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 17/11/2017, 18:04

cassanowa wrote:
debotoijusto wrote:
cassanowa wrote:
debotoijusto wrote:
cassanowa wrote:

Ti u startu krećeš ukrivo... Ovo nem veze s KC već s EU...Unija ima zadaću uništiti sve religije, pa je u ovom slučaju KC nevina žrtva...

zasluzujes rad za 300€
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2017, 18:05

debotoijusto wrote:zasluzujes rad za 300€
Zaslužuješ ono što dobiješ...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2017, 18:06

debotoijusto wrote:
zasluzujes rad za 300€

Bolje i to nego socijalna pomoć uz sendvič dnevno pride zato jer je dobar i poslušni vojnik jedine dopuštene ideologije i partije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2017, 18:08

slidingdoorsoperator wrote:EU nema zadaću uništiti sve religije.
EU se već odrekla kršćanstva kao svoje temeljne vrijednosti, iako je svakom laiku jasno da je na kršćanstvu nastala...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2017, 18:10

cassanowa wrote:
EU se već odrekla kršćanstva kao svoje temeljne vrijednosti, iako je svakom laiku jasno da je na kršćanstvu nastala...

I ne samo da ga se odrekla nego ga nastoji potpuno uništiti iz razloga koje sam prethodno spomenuo i favorizirati neke nove ideologije i religije koje joj do sada dokazano nisu donijele ništa dobroga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2017, 18:13

slidingdoorsoperator wrote:
cassanowa wrote:

I ne samo da ga se odrekla nego ga nastoji potpuno uništiti iz razloga koje sam prethodno spomenuo i favorizirati neke nove ideologije i religije koje joj do sada dokazano nisu donijele ništa dobroga.
Ne znam baš..."Eurovampiri" mi ne djeluju baš kao religiozni ljudi...Više su mi kao egoistične i bahate bezdušne mutikaše...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2017, 18:20

cassanowa wrote:
Ne znam baš..."Eurovampiri" mi ne djeluju baš kao religiozni ljudi...Više su mi kao egoistične i bahate bezdušne mutikaše...

Pa postoje i takve religije, a religioznost nije isto što i duhovnost.
Ovisi sa kojom definicijom religije barataš, a meni je najdraža ona Ericha Fromma po kojoj je religija svaki sustav misli ili djelovanja koji je zajednički nekoj grupi i pojedincu iz te grupe posreduje temeljnu orjentaciju i objekt odanosti.
Po toj definiciji je i ateizam religija, a također i vampirizam koji ti spominješ.
Zanimljivo da se From deklarirao kao ateist, ali ga to nije spriječilo da uzađe upravo sa takvom definicijom religija odnosno religioznosti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/11/2017, 18:23

slidingdoorsoperator wrote:
cassanowa wrote:

Pa postoje i takve religije, a religioznost nije isto što i duhovnost.
Ovisi sa kojom definicijom religije barataš, a meni je najdraža ona Ericha Fromma po kojoj je religija svaki sustav misli ili djelovanja koji je zajednički nekoj grupi i pojedincu iz te grupe posreduje temeljnu orjentaciju i objekt odanosti.
Po toj definiciji je i ateizam religija, a također i vampirizam koji ti spominješ.
Zanimljivo da se From deklarirao kao ateist, ali ga to nije spriječilo da uzađe upravo sa takvom definicijom religija odnosno religioznosti.
Ako je to tako, onda si u pravu... Čovjek kad čuje "religija" automatski pomisli na nešto duhovno, a ne izračunato...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics